autoilua & elämää

Kirjoittaja Aihe: Autonvuokraus ulkomailla  (Luettu 54188 kertaa)

Poissa Teme

Vs: Autonvuokraus ulkomailla
« Vastaus #340 : 19.07.2019 21:45 »
Vuokrattiin kaverin kanssa tollanen BMW M2 Competition päiväksi autonhakureissulla. Paikkana Hampuri ja vuokraamansa SIXT. Hintaa päivän vuokralle ilman lisävakuutuksia mutta kahdella kuskilla oli 240€.

Ihan hauska pelihän tuo on. Suht ripeäkin ;D Mutta soundit voisivat olla muhevammatkin. Päivän päätteeksi lyhyt yhteenveto, että kiva auto ja toimisi varmaan hyvin käyttiksenäkin. Mutta ei ollut yhtä vakaa yli 200 km/h nopeuksissa kuin odotin ja noin yleisesti jäi sama maku kuin melkein kaikista nykyautoista - hiukan valju.
Audi Q2 -18 / Mercedes SLK -03 / Porsche 911 -84

Poissa Bjork

  • Uudenkarhea
  • Viestejä: 18
Vs: Autonvuokraus ulkomailla
« Vastaus #341 : 19.07.2019 22:44 »
Toukokuussa tuli tehtyä reissu Stuttgart-Liechstenstein-Sveitsi-Stuttgart ja edullisimmaksi osoittautui Sixt (vertailin Amexin platina-kortilla jäsenhinnat sekä Aviksella että Hertzillä).

Hain jotakin normivuokra-autosta poikkeavaa eli avoautoa ja päädyin Mersun E-sarjan cabriolet:iin. Ei ollut etukäteen tietoa, millä moottorilla ja tietenkin tarjolla oli 200 ja 220 diesel. Otin jälkimmäisen ja sillä matkaan, ihan ok auto, mutta eipä ollut oikein avoautokeli - Sveitsin järvialueella tuli räntää ja lunta ja hieman kylmäsi lähteä vuoristoteille, kun lämpötila lähenteli nollaa. Katto auki ajettiin koko reissun aikana n. 5 min eli siltä osin väärä valinta. Sääolosuhteita ei voi nykypäivänä ennustaa susikaan (kahtena aamuna Sveitsissä kaikki paikalliset tv-kanavat lähettivät kuvaa vuoristokohteista, joissa täysi talvi).

Sixt taitaa olla Saksassa melko vahva toimija, valikoima ja hinnat kilpailukykyiset. Se, mikä aina näissä vuokrauksissa kypsyttää, on ns. perushinnan sisältö. Olisko mitenkään mahdollista kertoa se alkaen hinnan sisältö selkeästi heti aloituksessa? Kun etenee varauksessa, joutuu klikkailemaan kaikki optiot ja vasta sitten lopullinen hinta. En ota mitään ylimääräisiä omavastuiden poistoja tms. lisäpalveluita ja silti hinta on korkeampi kuin aloitussivulla. No, näinhän kaikki palvelut yritetään väkisin asiakkaille myydä.