autoilua & elämää

Kirjoittaja Aihe: Ongelmia forumilla?  (Luettu 72716 kertaa)

Poissa Jysky

Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #680 : 13.05.2020 10:35 »
Tänä aamuna ei Safarilla luettaessa kuittaantunut säikeet luetuiksi vaan niissä loisti "UUSI" kyltti sulkemisen jälkeenkin. Kone oli yöllä jotain päivitellyt- todennäköisesti johtuu siis safarin muutoksista.

Tuo ongelma edelleen on "päällä", mutta johtuu kyllä mun koneesta/Safarista- ei esiinny Chromella.  "UUSI" merkintä poistuu kun klikkaa ETUSIVU nappia tai päivittää näkymän selainikkunasta. En löytänyt Safarin asetuksista mitään "päivitä sivu palatessa"-ruutua. iPadillä toimii niinkuin ennenkin.
Tarraco TDI 4drive . Omistettu Opeleita Fordeja Saab Volkkareita Toyota Renault Seateja

Poissa Automaattori

Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #681 : 13.05.2020 10:45 »
Mulla tämä ongelma tuli macOS 10.15.4 päivityksen jälkeen. Toivottavasti Safarille tulee pian korjauspäivitys kun on ilmaantunut ongelmia myös näköislehtien selaamisen kanssa. Chrome toimii normaalisti onneksi.
ex: Skoda Octavia RS245 DSG LB 2018  ex:7x Skoda, Citroen, Chrysler, 2x Nissan, Seat, 2x Peugeot, Bmw, 7x Honda, 3x Mini, Mitsubishi/Frankia

semisti ministi

Poissa Jysky

Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #682 : 23.07.2020 11:35 »
Tämä (^) ongelma poistui iMacistä viikko sitten päivityksessä- iPadissa vielä vaivaa.
Tarraco TDI 4drive . Omistettu Opeleita Fordeja Saab Volkkareita Toyota Renault Seateja

Poissa Automaattori

Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #683 : 23.07.2020 11:43 »
Tämä (^) ongelma poistui iMacistä viikko sitten päivityksessä- iPadissa vielä vaivaa.
Jep, itsekin eilen huomasin että iMacin Safari taas pelittää niin kuin ennen.
ex: Skoda Octavia RS245 DSG LB 2018  ex:7x Skoda, Citroen, Chrysler, 2x Nissan, Seat, 2x Peugeot, Bmw, 7x Honda, 3x Mini, Mitsubishi/Frankia

semisti ministi

Poissa Taky

Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #684 : 17.08.2020 20:17 »
Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

Tuomoista on viime päivinä satunnaisesti ilmoittanut - kerta - kaksi viiteen päivään tms.

Muualle kyllä tuntunut pääsevän.
KIA Niro EV Business Luxury 2020 Gravity Blue
Volkswagen ID.4 Pro Performance 1ST Glacier White
Mini One 1,6L, Panoramic Sunroof 2001 Silk Green

Poissa Automaattori

Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #685 : 17.08.2020 20:19 »
Sama täällä, pyörittää välillä niin kauan että pakenen klikkihömpän puolelle  ;D
Edit: heti kun tuon valituksen lähetin, niin rupes toimiin salamannopeasti  8)
ex: Skoda Octavia RS245 DSG LB 2018  ex:7x Skoda, Citroen, Chrysler, 2x Nissan, Seat, 2x Peugeot, Bmw, 7x Honda, 3x Mini, Mitsubishi/Frankia

semisti ministi

Poissa GTA1

  • Yhdistyksen jäsen
  • Klassikko
  • *****
  • Viestejä: 4375
  • BMW 3Gt
  • F34 320iA x-Drive ///M-Sport
Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #686 : 17.08.2020 20:24 »

Poissa Taky

Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #687 : 18.08.2020 09:28 »
Reilu 1/2h oli ongelmia tämän mukaan.

Mikä lie mutta sama hitaus kuin jokin aikaa sitten on vaihteeksi hiipunut AS:ään.
Välillä puolikin minuuttia kun viesti lähtee editorista, välillä samantein.
KIA Niro EV Business Luxury 2020 Gravity Blue
Volkswagen ID.4 Pro Performance 1ST Glacier White
Mini One 1,6L, Panoramic Sunroof 2001 Silk Green

Poissa Penguin

  • Grand Legend
  • *****
  • Viestejä: 17034
Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #688 : 05.09.2020 06:08 »
Aika erikoinen rakenne tuolla etusivun uusimpien viestin asetuksissa.

Ainoa automerkki on Land Rover, koeajojen alla monta merkkiä ja Teslat vaihdetaan tai lahjoitetaan. Näyttää samalta Safarilla ja Firefoxilla.

Poissa ConD

Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #689 : 05.09.2020 07:37 »
...mutta tietyin paikoin nuo on eri järjestyksessä esim minulla koska meillä on pikkuisen erilaiset oikeusprofiilit.

Sinänsä on totta, että tuo "hämää", mutta tavallaan tuossa liitteessäsikin näkyy että viimeksi lisätyt alueet tahtoo kertyä tuonne listan loppuun. Eli tuossa on jossain määrin näkösällä järjestys jossa alueet on luotu, ei niinkään järjestys jossa alueet tuolla foorumilla rakenteina on kannassa.

Mietitääs mitä tuolle on tehtävissä.
VCDS@Oulu, PM/@

Treg@Spritmonitor:

Poissa Ironic32

Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #690 : 05.09.2020 13:00 »
Korjattu. Alueet on nyt aakkosjärjestyksessä ja hierarkia pitäisi olla nyt kunnossa.
Foorumin tekniikkavastaava.

Poissa Penguin

  • Grand Legend
  • *****
  • Viestejä: 17034
Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #691 : 05.09.2020 21:43 »
Kiitos! Se kävi nopeasti.

Poissa tet

  • Klassikkoainesta
  • ***
  • Viestejä: 2108
Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #692 : 16.09.2020 08:46 »
Öh, kaadoinkohan minä äsken koko foorumi hetkeksi, vai oliko katkos vaan täällä päässä ja firman palomuurin aiheuttama? :-[ Laitoin kuvaliitettä, joka taisi olla aika iso. Foorumisoftan pitäisi kai se pienentää, mutta seuraavaan noin 10 min ei tullut minkäänlaista yhteyttä foorumiin ainakaan täältä.

Poissa batman14

  • Yhdistyksen jäsen
  • Klassikkoainesta
  • *****
  • Viestejä: 1905
  • Seat Ibiza
Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #693 : 14.10.2020 10:18 »
Kukaan muu ei ole raportoinut, mutta itsellä ollut kyseistä ongelmaa jo pari viikkoa. Eli kun puhelimella menen foorumin etusivulle (Chrome, Android), niin lähes joka kerta tulee ensin tyhjä valkoinen sivu jossa teksti:

403 Forbidden
nginx

Lataamalla sivuston uudelleen pääsee normaalisti foorumille. Ei iso vaiva, mutta onkohan ongelma foorumin päässä, vai omassa luurissa?

Poissa antsu

  • Klassikko
  • ****
  • Viestejä: 2923
Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #694 : 14.10.2020 10:19 »
^Minulla on sama yhdistelmä eikä ole tuollaista tapahtunut koskaan :o

Edit: Nyt Elisan liittymä, ennen oli Telia.
« Viimeksi muokattu: 14.10.2020 10:22 kirjoittanut antsu »

Poissa Markku

  • Yhdistyksen jäsen
  • Legenda
  • *****
  • Viestejä: 5130
  • Passat 1,9Tdi bj98/ Rapid 1,6 tdi-15/ Jetta 2,0-07
Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #695 : 14.10.2020 10:22 »
Kukaan muu ei ole raportoinut, mutta itsellä ollut kyseistä ongelmaa jo pari viikkoa. Eli kun puhelimella menen foorumin etusivulle (Chrome, Android), niin lähes joka kerta tulee ensin tyhjä valkoinen sivu jossa teksti:

403 Forbidden
nginx

Lataamalla sivuston uudelleen pääsee normaalisti foorumille. Ei iso vaiva, mutta onkohan ongelma foorumin päässä, vai omassa luurissa?

Minulla tekee tuota samaa, pc & Chrome.
AS on niissä Chromen suosikkikuvakkeissa. Ei ole vaikutusta myöskään sillä, että avaisin ensin jonkun muun sivun ja sitten vasta AS:n vaan tapahtuu aina ensimmäisellä kerralla. Sivun uudelleenlataus ei auta vaan väliehti on suljettava ja avattava uudestaan.
The answer to the ultimate question of life, the universe and everything is 42.

Poissa Pekka T

  • Yhdistyksen jäsen
  • Grand Legend
  • *****
  • Viestejä: 10613
  • BMW 328i
Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #696 : 14.10.2020 10:42 »
Minulla tekee tuota samaa, pc & Chrome.
AS on niissä Chromen suosikkikuvakkeissa. Ei ole vaikutusta myöskään sillä, että avaisin ensin jonkun muun sivun ja sitten vasta AS:n vaan tapahtuu aina ensimmäisellä kerralla. Sivun uudelleenlataus ei auta vaan väliehti on suljettava ja avattava uudestaan.

Sama vika minullakin Chromen suosikkikuvakkeen kanssa, vika korjaantui lisäämällä uuden AS-kuvakkeen ja poistamalla sen vanhan.