autoilua & elämää

Kirjoittaja Aihe: Ongelmia forumilla?  (Luettu 68190 kertaa)

Poissa Ironic32

Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #540 : 14.04.2019 19:42 »
En minäkään, mutta tässä on taustalla Zaphodin avustuksella selvitetty/testattu hieman lisää ja kyllä meillä muutama tartuntapiste on. Kokeillaan säätää noita ja katsotaan, josko saataisiin ongelma poistumaan. Aikataulu vielä toistaiseksi avoin.
Foorumin tekniikkavastaava.

Paikalla Bear

Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #541 : 15.04.2019 18:02 »
Ilmeisesti ongelmaan on tullut ratkaisu, koska nyt tuntuu toimivan oikein hyvin. :) Vai lieneekö kyse siitä, kun puhelimeeni oli tullut päivitys ja uudempi chrome-versio?
VW Polo Comfortline 1.0TSI 2018 | ex: Volvo S40 & Volvo 142

anttirauma.kuvat.fi

Poissa Mika_M

Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #542 : 15.04.2019 21:51 »
Vai lieneekö kyse siitä, kun puhelimeeni oli tullut päivitys ja uudempi chrome-versio?

Ehkäpä tuosta kuitenkin, täällä edelleen käyttökelvoton vaikka kaikki softat on päivitetty uusimpiin saatavilla oleviin versioihin.  :(

Mutta ehkäpä se ratkaisu vielä löytyy, kunhan ylläpito ehtii siihen paneutua. Varmaan on muutakin tekemistä ja elämää kuin metsästää näinkin marginaalista ongelmaa.  :)
VCDS @ Kotka

Poissa 3cvan

Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #543 : 19.04.2019 17:09 »
Kas, tällainen ekaa kertaa.
Pari omaa liitekuvaa, liekö liian isoja, mutta tällaista ei ennen ole tullut vastaan:

"Tiedostosi ei läpäissyt turvatarkistuksia. Ota yhteyttä ylläpitäjään."
Itellekkin tuo tuli, pääsi ohi että pisti tiedostot yksi kerrallaan postiin muokkaamalla.

Poissa Zaphod

  • Yhdistyksen jäsen
  • Klassikkoainesta
  • *****
  • Viestejä: 1411
Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #544 : 01.05.2019 10:21 »
Ilmeisesti ylläpitäjät ovat olleet ahkeria, mitään erityisiä lageja ei enää ole. Kiitos siitä.

Poissa Mika_M

Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #545 : 01.05.2019 12:59 »
Minä olen sitten ilmeisesti todella pienessä vähemmistössä, kun ei android-chrome kombinaatiolla edelleenkään kovin sulavasti toimi.  :(

Eihän tämä mikään mobiilioptimi sivusto varmaan yritäkään olla, mutta kuitenkin toisella puhelimella (iOS-chrome) kaikki toimii hienosti.
VCDS @ Kotka

Poissa Ironic32

Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #546 : 01.05.2019 14:34 »
Ei ole vielä tehty muutoksia. Noita havaintoja on alustavasti tutkailtu, mutta ei ole ihan ongelmattomia niidenkään muutokset mm. eri selainten tuen osalta. Osa esim. Googlen omista optimointisuosituksista ei toiminut edes Chromella ensinkään. Kyllähän täältä silti optimoitaavakin löytyy, mutta niiden vaikutus tuohon ongelmaan on hieman kyseenalaista, koska monella Android+Chrome -käyttäjällä sivusto toimii ilman lagituksia, ml. itselläni. Sitten on vielä se x-factor, eli tätähän pyöritetään palveluntarjoajan palvelimilla ja siihen suuntaan on meidän tekemisillä hyvin vähän vaikutusta.

Seurataan nyt kuitenkin tilannetta ja kokeillaan jossain välissä noita muutoksia vielä tutkia tarkemmin.
Foorumin tekniikkavastaava.

Poissa Zaphod

  • Yhdistyksen jäsen
  • Klassikkoainesta
  • *****
  • Viestejä: 1411
Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #547 : 01.05.2019 14:38 »
Onko palveluntarjoajalta saatavissa logitusta tämän foorumin virtuaalikoneesta? Näkisi onko resursointi esim. muistin osalta kohdallaan. Joka tapauksessa sivusto on omilla clinteillä selkeästi responsiivisempi.

Poissa Kennedy

Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #548 : 03.06.2019 13:13 »
Aivan törkeän hidasta ollut tässä jo hetken aikaa. Voi ottaa kellolla aikaa kauanko kestää sivun aukeaminen tai vastaaminen viestiin.
Kotikoneella surffailemassa.

Hetken aikaa toimii ja sitten taas hetken aikaa hidastelee.
« Viimeksi muokattu: 03.06.2019 13:19 kirjoittanut Kennedy »

300ZX kesäleluna

Poissa tet

  • Klassikkoainesta
  • ***
  • Viestejä: 1376
Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #549 : 02.11.2019 15:53 »
Viime aikoina viestin lähettäminen foorumille on alkanut ottaa usein hirmu kauan aikaa. Esikatselu-napilla saa viestin näkyviin äkkiä, mutta kun valmiin viestin lähettää Lähetä-napilla, niin sitten joogataankin oikein huolella, ennenkuin viesti on perillä. Välillä jopa viestin lähetys näyttää epäonnistuvan, mutta silti se onkin oikeasti tallentunut ja näkyy foorumilla, kun pakittaa pois viestin kirjoituksesta ja lataa sivun uudelleen.

Kuvittelin ensin, että ongelma johtuu työpaikan palomuurista, mutta kyllä tuota joogaamista näyttää esiintyvän myös kotoa kirjoitellessa. Onko muilla vastaavaa havaintoa?
SEAT Ateca 1.4 TSI 4Drive DSG

Poissa kahe

Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #550 : 02.11.2019 15:55 »
Kyllä, samaa tapahtunut puhelin&chromella.

Edit. tämä lähti nopeasti nyt

Poissa focceristi

  • Yhdistyksen jäsen
  • Legenda
  • *****
  • Viestejä: 8565
  • Omabannissa hamaan asti alk.10.1klo 24.00 alkain
Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #551 : 02.11.2019 15:57 »
Tätä ongelmaa on käsitelty viimeksi ainakin kysymyksiä ja palautetta moderaattoreille ketjussa ;)
Muoks abaut 43sek meni viestin pyörittelyyn ennenkuin tuli perille
Allekirjoitus..focce
E-mail toimii, polla ei))

Poissa dosetti

  • Klassikko
  • ****
  • Viestejä: 2895
  • VW Polo 2020
Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #552 : 02.11.2019 15:58 »
Kyllä, hidastelee välillä mullakin. Puhelin ja Chrome. Esikatselu toimii normaalisti, mutta viestin lähetys jumittaa ja muistaakseni tekee sitä myös läppärilläkin..

Edit tämän viestin lähetys kesti noin 27sekuntia.

Poissa Auris

  • Klassikkoainesta
  • ***
  • Viestejä: 1655
Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #553 : 02.11.2019 15:58 »
Jep, esiintyy aina silloin tällöin. Työpaikan palomuuria minäkin alunperin veikkasin syylliseksi.

Poissa focceristi

  • Yhdistyksen jäsen
  • Legenda
  • *****
  • Viestejä: 8565
  • Omabannissa hamaan asti alk.10.1klo 24.00 alkain
Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #554 : 02.11.2019 16:00 »
Tätä ongelmaa on käsitelty viimeksi ainakin kysymyksiä ja palautetta moderaattoreille ketjussa ;)
Muoks abaut 43sek meni viestin pyörittelyyn ennenkuin tuli perille
Muokkaus meni läpi n 2sek
Kirjoitetaanko sitten liian pitkiä juttuja?
Läppis w10 firefox
Allekirjoitus..focce
E-mail toimii, polla ei))

Poissa Zasa

  • Yhdistyksen jäsen
  • Legenda
  • *****
  • Viestejä: 5963
  • A3 TFSI BS s tronic fl-17
Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #555 : 02.11.2019 16:27 »
Muillakin on samaa ongelmaa, luulin hidastelun viestiä lähetettäessä olevan foorumin suodatin  ;)

Poissa juupeli

  • Yhdistyksen jäsen
  • Grand Legend
  • *****
  • Viestejä: 12319
Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #556 : 02.11.2019 16:30 »
Tätä ongelmaa on käsitelty viimeksi ainakin kysymyksiä ja palautetta moderaattoreille ketjussa ;)

Jep, mutta se ei näy kaikille...

Omista viesteistäni pitemmät ja mahdollisesti vaikka tubelinkin sisältävät tuntuvat ottavan enemmän aikaa kuin pikaiset nolostelut  :)
Wanha Jäärä arvonimen ylpeä haltija  😳

Paikalla Bear

Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #557 : 02.11.2019 18:19 »
Samainen hidastelu havaittu täälläkin, nimenomaan luuri + Chrome-yhdistelmällä.
VW Polo Comfortline 1.0TSI 2018 | ex: Volvo S40 & Volvo 142

anttirauma.kuvat.fi

Poissa Vaari

  • Klassikkoainesta
  • ***
  • Viestejä: 1716
Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #558 : 02.11.2019 18:36 »
W10 ja Edge selaimena, yhteys DNA taloyhtiölaajakaistan välityksellä. Yli puoli minuuttiakin kuluu silloin tällöin viestin lähetykseen, kun painaa Lähetä-painiketta.
edit: nyt ei yllättäen mennyt kuin sekunti tai pari.

Poissa tet

  • Klassikkoainesta
  • ***
  • Viestejä: 1376
Vs: Ongelmia forumilla?
« Vastaus #559 : 03.11.2019 17:51 »
Ok, selkeästi tuttu ilmiö monelle. Ongelma siis lienee foorumin alustassa, eikä kirjoittajien laitteistoissa tai matkalla.
SEAT Ateca 1.4 TSI 4Drive DSG