autoilua & elämää

Kirjoittaja Aihe: 200000 lisäpunnerrus haaste 2019 loppuun mennessä.  (Luettu 111500 kertaa)

Poissa Kennedy

100k meni 136pv aikana täällä. 735,29 per päivä

Koska kysyntää oli niin ->

Nostetaan panoksia ja pistetään 200k. Aikaa suorittaa 2015 vuoden loppuun haaste.  :)
216pv näyttää ajaksi jolloin se on 925,92 per päivä


Itse aloitan tästä: 40 + 20 = 60
« Viimeksi muokattu: 13.12.2018 00:28 kirjoittanut Kennedy »

300ZX kesäleluna

Poissa Kettu

Vs: 200000 lisäpunnerrus haaste. 2015 loppuun mennessä.
« Vastaus #1 : 30.05.2015 10:45 »
Heti mukana kerhossa.
Kympillä lähti ja siitä kahden kympin sarjoja päälle.
Tällä hetkellä luku on 150.
Olinkin jo huolissani, että into laantuu, kun ei voi kirjata.  :D

60 + 150 = 210

Jaa, pitäskös heti aloittaa eskelin pito?
Päivätasolla?
Ensi viikolla olen hetken pois linjoilta, kun lähden reissuun.
Kunhan saan linjat Italiassa toimimaan, taas pelissä mukana.
Menee aika keskinkertaisesti. Tänään huonommin kuin eilen, mutta paremmin kuin huomenna.

Wilma Flintstone

  • Vieras
Vs: 200000 lisäpunnerrus haaste. 2015 loppuun mennessä.
« Vastaus #2 : 30.05.2015 10:55 »
Perheen sisällä haaste heitetty mulle..

210 + 20+10+20 = 260

Poissa Kennedy

Vs: 200000 lisäpunnerrus haaste. 2015 loppuun mennessä.
« Vastaus #3 : 30.05.2015 11:52 »
260 + 10 = 270

Ettei vaan vaimo mene ohi  ;D

Jaa, pitäskös heti aloittaa eskelin pito?
Päivätasolla?

Antaa palaa jos jaksat :)
Niin pitkä lista tulisi joten jos viikko tasolla menis?

300ZX kesäleluna

Poissa Kettu

Vs: 200000 lisäpunnerrus haaste. 2015 loppuun mennessä.
« Vastaus #4 : 30.05.2015 12:21 »
260 + 10 = 270

Ettei vaan vaimo mene ohi  ;D

Antaa palaa jos jaksat :)
Niin pitkä lista tulisi joten jos viikko tasolla menis?

Onhan eskelissä sarakkeita. Tuo ei ole iso homma.
Edelliseen haasteeseen meni n. 4,5 kk, kaksinkertanen määrä pitäisi saada aikaiseksi seitsemässä kuukaudessa.
Tiukempaa settiä siis pitää vetää.
Mutta nyt bilettämään.
Menee aika keskinkertaisesti. Tänään huonommin kuin eilen, mutta paremmin kuin huomenna.

Poissa Kennedy

Vs: 200000 lisäpunnerrus haaste. 2015 loppuun mennessä.
« Vastaus #5 : 30.05.2015 13:52 »
Edelliseen haasteeseen meni n. 4,5 kk, kaksinkertanen määrä pitäisi saada aikaiseksi seitsemässä kuukaudessa.
Tiukempaa settiä siis pitää vetää.


Loppupeleissä ne jotka punnersi aluksi pystyy nyt parempiin tuloksiin. Ehkä saadaan kannustettua lisää porukkaa testaamaan.
Aloittaa vaikka näin
1kpl per pv - viikkon
2kpl per pv - viikkon
3kpl per pv - viikkon
4kpl per pv - viikkon
5kpl per pv - viikkon

5kpl aamulla. 5kpl illalla - viikon
tuohon yksi aina lisää ja 10 kohdalla sama rumba

Voi aloittaa polvet maassa. Jossain kohtaa alkaa sitä voimaakin tulemaan lisää jolloin voi nostaa ne ylös.

Yksi esimerkki

300ZX kesäleluna

Poissa Tikka

  • Klassikkoainesta
  • ***
  • Viestejä: 2180
Vs: 200000 lisäpunnerrus haaste. 2015 loppuun mennessä.
« Vastaus #6 : 30.05.2015 15:59 »
270+15=285
SLK

Poissa Kettu

Vs: 200000 lisäpunnerrus haaste. 2015 loppuun mennessä.
« Vastaus #7 : 30.05.2015 17:17 »
Vielä kaksi 20 sarjaa tähän.

285 + 40 = 325
Menee aika keskinkertaisesti. Tänään huonommin kuin eilen, mutta paremmin kuin huomenna.

Poissa jni

  • Yhdistyksen jäsen
  • Klassikko
  • *****
  • Viestejä: 3960
  • Tulossa Bass olut
Vs: 200000 lisäpunnerrus haaste. 2015 loppuun mennessä.
« Vastaus #8 : 30.05.2015 20:10 »
Yritetääs tätäkin, kun tuo selkä näyttäisi pikkuhiljaa parantuvan.

325 + 30 = 355
Ajossa: Skoda Kodiaq RS, Moon White
Ajoniekat Savosta kaahaa. Katso vastakeinoja.

Poissa Kennedy

Vs: 200000 lisäpunnerrus haaste. 2015 loppuun mennessä.
« Vastaus #9 : 31.05.2015 00:51 »
355 + 20 = 375

300ZX kesäleluna

Poissa Kennedy

Vs: 200000 lisäpunnerrus haaste. 2015 loppuun mennessä.
« Vastaus #10 : 31.05.2015 03:51 »
Tylsääkö töissä...


375 + 20 = 395

300ZX kesäleluna

Poissa Kettu

Vs: 200000 lisäpunnerrus haaste. 2015 loppuun mennessä.
« Vastaus #11 : 31.05.2015 07:57 »
Eka satanen tähän aamuun.
Nyt mentiin viisi 20 sarjaa.

395 + 100 = 495
Menee aika keskinkertaisesti. Tänään huonommin kuin eilen, mutta paremmin kuin huomenna.

Poissa Kettu

Vs: 200000 lisäpunnerrus haaste. 2015 loppuun mennessä.
« Vastaus #12 : 31.05.2015 10:33 »
Toiset viisi 20 sarjaa ja viisi tasoittamaan.

495 + 105 = 600

Menee aika keskinkertaisesti. Tänään huonommin kuin eilen, mutta paremmin kuin huomenna.

Poissa jni

  • Yhdistyksen jäsen
  • Klassikko
  • *****
  • Viestejä: 3960
  • Tulossa Bass olut
Vs: 200000 lisäpunnerrus haaste. 2015 loppuun mennessä.
« Vastaus #13 : 31.05.2015 16:56 »
600 + 20 + 20 = 640
Ajossa: Skoda Kodiaq RS, Moon White
Ajoniekat Savosta kaahaa. Katso vastakeinoja.

Poissa Tikka

  • Klassikkoainesta
  • ***
  • Viestejä: 2180
Vs: 200000 lisäpunnerrus haaste. 2015 loppuun mennessä.
« Vastaus #14 : 31.05.2015 20:23 »
640+15=655
SLK

Poissa ePa

Vs: 200000 lisäpunnerrus haaste. 2015 loppuun mennessä.
« Vastaus #15 : 31.05.2015 22:15 »
655 + 60 = 715

Taas mennään :)
Samassa pihassa: A6C7, Skoda Superb, VW Golf mk1, Porsche 911/964

Poissa Kennedy

Vs: 200000 lisäpunnerrus haaste. 2015 loppuun mennessä.
« Vastaus #16 : 01.06.2015 02:50 »
715 + 20 = 735

300ZX kesäleluna

Poissa Kennedy

Vs: 200000 lisäpunnerrus haaste. 2015 loppuun mennessä.
« Vastaus #17 : 01.06.2015 04:37 »
735 + 20 = 755

300ZX kesäleluna

Poissa Kettu

Vs: 200000 lisäpunnerrus haaste. 2015 loppuun mennessä.
« Vastaus #18 : 01.06.2015 06:01 »
Eka satku kotona. Töissä lisää, jos ennättää.

755 + 100 = 855
Menee aika keskinkertaisesti. Tänään huonommin kuin eilen, mutta paremmin kuin huomenna.

Poissa Tikka

  • Klassikkoainesta
  • ***
  • Viestejä: 2180
Vs: 200000 lisäpunnerrus haaste. 2015 loppuun mennessä.
« Vastaus #19 : 01.06.2015 08:02 »
855+20=875
SLK