autoilua & elämää

Kirjoittaja Aihe: Ford F-150  (Luettu 25878 kertaa)

Poissa Skula

Vs: Ford F-150
« Vastaus #40 : 08.01.2018 14:44 »
^Toi on kyllä mahdottoman makea peli! Toisaalta, bensakoneella, isolla sellaisella se vasta miesten vehje onkin.  8)
According to a new poll 91 percent of people are satisfied with their lives.  - The other 9 percent own a Honda.

Poissa tuRboman

  • Moderaattori
  • Grand Legend
  • *****
  • Viestejä: 13406
  • - турбоман -
    • www.autostadium.fi
Vs: Ford F-150
« Vastaus #41 : 08.01.2018 14:45 »
Niinhän se. Mutta Suomi.
"The journey of a thousand miles begins with one step"

Poissa Skula

Vs: Ford F-150
« Vastaus #42 : 08.01.2018 14:46 »
Niinhän se. Mutta Suomi.

Niinpä. Toisaalta, jos näitä olisi jokapojalle tarjota, ja kaikilla varaa ajaa, ei se olis enää niin hieno.
According to a new poll 91 percent of people are satisfied with their lives.  - The other 9 percent own a Honda.

Poissa tuRboman

  • Moderaattori
  • Grand Legend
  • *****
  • Viestejä: 13406
  • - турбоман -
    • www.autostadium.fi
Vs: Ford F-150
« Vastaus #43 : 08.01.2018 14:47 »
Njjooo. Näkemys se on tuokin. Ei mua kyllä haittaa vaikka kaikilla ois hyvät tai paremmatkin autot. Kunhan itselle sais mieluisen ;)
"The journey of a thousand miles begins with one step"

Paikalla ePa

Vs: Ford F-150
« Vastaus #44 : 08.01.2018 14:55 »
No siis jutun kuvissa on F-150 Raptor jota ei ilmeisesti saa dieselillä vaikk ahaluaisikin vana on tyytyminen normi F-150 malliin.

Tuo mpg 30 (hwy) on kutakuinkin eurooppalaisittain 9,5l/100km johon pitäisi kyllä päästä melko helposti nykydieseleillä.

Hinnat alkaen malli on kyllä aika aneemisen näköinen. Amerikan Hilux...
Samassa pihassa: A6C7, Skoda Superb, VW Golf mk1, Porsche 911/964

Poissa tuRboman

  • Moderaattori
  • Grand Legend
  • *****
  • Viestejä: 13406
  • - турбоман -
    • www.autostadium.fi
Vs: Ford F-150
« Vastaus #45 : 08.01.2018 15:10 »
Okei, eli ei ihan niin hienoa kuin äkikseltään luuli. Raptorin kuva jutussa kyllä vie harhaan!
"The journey of a thousand miles begins with one step"

Poissa Penguin

  • Grand Legend
  • *****
  • Viestejä: 16043
  • Lakossa
Vs: Ford F-150
« Vastaus #46 : 08.01.2018 15:39 »
Vaan, kun perusmallin listahinta lähtee jenkeissä 23 000 eurosta. Kuinkahan paljon tuollaisia olisi meidän teillä, jos hinta olisi tuolla tasolla. Raptorin hintakin lähtee vajaasta 42 000 eurosta.
Olen lakossa, kunnes Autostadium alkaa noudattaa Kuluttajansuojalakia mainonnan tunnistettavuudesta.

Poissa kuulara

Vs: Ford F-150
« Vastaus #47 : 08.01.2018 15:48 »
Vaan, kun perusmallin listahinta lähtee jenkeissä 23 000 eurosta. Kuinkahan paljon tuollaisia olisi meidän teillä, jos hinta olisi tuolla tasolla. Raptorin hintakin lähtee vajaasta 42 000 eurosta.

Se XL-perusmalli on muuten sitten todella perusmalli. Siis se jonka hinta on jotain 27kUSD alkaen. Kyllähän siinä on kilohinta kohdallaan! Raptor on yllättävän halpa verrattuna Platinum jne malleihin. 

Paikalla ePa

Vs: Ford F-150
« Vastaus #48 : 08.01.2018 16:32 »
Kyllähän tuollaisella varmasti limited mallilla ajelis.

Harmittavasti vaan täällä pidetään yhteisöllisesti huolta ettei moisesta kannata juuri haaveilla.

Nettiautossakaan ei montaa ole myynnissä. Pari Raprtoria ja niiden hintahaarukka vähintäänkin pöyristyttävä.
Samassa pihassa: A6C7, Skoda Superb, VW Golf mk1, Porsche 911/964

Poissa BarrelNut

  • Vakiokalustoa
  • **
  • Viestejä: 702
Vs: Ford F-150
« Vastaus #49 : 08.01.2018 19:52 »
Se XL-perusmalli on muuten sitten todella perusmalli. Siis se jonka hinta on jotain 27kUSD alkaen. Kyllähän siinä on kilohinta kohdallaan! Raptor on yllättävän halpa verrattuna Platinum jne malleihin.


Toisaalta tuohon XL-malliinkin saa varusteilla suomalaisittain katsoen ihan toimivat oltavat. Eräs kaveri maksoi $35.5k (eli n. 29600€) seuraavilla varusteilla:

2017 Ford F150 XL SuperCrew 4x4 145"
Magnetic Exterior
Grey/Black Interior
2.7 Ecoboost
3.55 Locking Rear
101A
STX Package / XL Sport Package
Trailer Tow Package
Rear-view camera and ridiculous trailer backup system
Spray-in Liner
Running Boards
Vinyl Floors
Solid Rear Window





On neliveto, tehokas kone (325hv), automaattivaihteisto, 8" infotainment yms.
« Viimeksi muokattu: 08.01.2018 19:56 kirjoittanut BarrelNut »

Poissa Kaapo

  • Klassikko
  • ****
  • Viestejä: 2982
Vs: Ford F-150
« Vastaus #50 : 08.01.2018 20:28 »
^
varusteena siis mm
Rear-view camera and ridiculous trailer backup system
Takakamera ja naurettava perävaunun varmistusjärjestelmä ;D
Volvo V90 D4 AWD Business R-Design Aut. MY18

Poissa BarrelNut

  • Vakiokalustoa
  • **
  • Viestejä: 702
Vs: Ford F-150
« Vastaus #51 : 08.01.2018 20:37 »
Tuo mpg 30 (hwy) on kutakuinkin eurooppalaisittain 9,5l/100km johon pitäisi kyllä
 päästä melko helposti nykydieseleillä.

No ei se ihan itsekseen tule, ainakaan tuon realistisen amerikkalaisen kulutyssyklin mukaan.

Tällä hetkellä full-size pickupeiden pienin kulutus on 27 MPG Ram 1500 EcoDieselillä, ja pykälää pienempien mid-size pickupien pienin kulutus on 30 MPG Chevy Colorado Dieselillä...

Poissa BarrelNut

  • Vakiokalustoa
  • **
  • Viestejä: 702
Vs: Ford F-150
« Vastaus #52 : 08.01.2018 20:41 »
^
varusteena siis mm
Rear-view camera and ridiculous trailer backup system
Takakamera ja naurettava perävaunun varmistusjärjestelmä ;D


<a href="https://www.youtube.com/watch?v=KT3jxyg-ZkY" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">https://www.youtube.com/watch?v=KT3jxyg-ZkY</a>

Poissa Turbo

  • Sisäänajettu
  • *
  • Viestejä: 395
  • MB A180d -16
Vs: Ford F-150
« Vastaus #53 : 09.01.2018 13:38 »
F150 olisi muuten todella passeli auto, mutta suomen älytön autovero tekee siitä mahdottoman.

Nykyisellään kuorma-autoksi rekisteröitynä menee auto todella hukkaan, kun max. nopeus 89km/h.

Poissa Benkku

  • Sisäänajettu
  • *
  • Viestejä: 139
Vs: Ford F-150
« Vastaus #54 : 09.01.2018 15:24 »
F150 olisi muuten todella passeli auto, mutta suomen älytön autovero tekee siitä mahdottoman.

Nykyisellään kuorma-autoksi rekisteröitynä menee auto todella hukkaan, kun max. nopeus 89km/h.

Mitähän F-150 maksaisi CNG -versiona? Tehdashan aloitti F-150 CNG -versioiden tekemisen vuonna 2016.

Poissa Frankiez

  • Sisäänajettu
  • *
  • Viestejä: 223
Vs: Ford F-150
« Vastaus #55 : 25.09.2018 11:26 »
Millaiset autoverot näissä on, esim. 2009-13 malleissa? Bensakoneella tietty

Poissa BarrelNut

  • Vakiokalustoa
  • **
  • Viestejä: 702
Vs: Ford F-150
« Vastaus #56 : 26.10.2018 22:09 »
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=wIteJxucck4" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">https://www.youtube.com/watch?v=wIteJxucck4</a>

Poissa BarrelNut

  • Vakiokalustoa
  • **
  • Viestejä: 702
Vs: Ford F-150
« Vastaus #57 : 17.01.2019 12:43 »
Ford on kertonut että se on tuomassa markkinoille paitsi PHEV- niin myös täyssähköisen F-150 mallin lähivuosina.

'We're going to electrify the F-Series,' Ford exec says

https://eu.freep.com/story/money/cars/2019/01/16/ford-f-150-electric-pickup-truck/2595515002/

Lainaus
Ford Motor Co. confirmed plans to build a fully electric F-Series pickup, which industry observers called an unexpected move that protects the truck franchise against Tesla and other competitors.

“We’re going to be electrifying the F-Series — battery electric and hybrid,” Jim Farley, Ford president of global markets, said Wednesday during a presentation at the Deutsche Bank Global Automotive Conference in the MGM Grand in Detroit.

In framing the company’s redesign, Farley said a move toward all-electric and hybrid would “futureproof” the billion-dollar F-Series franchise, which he called a “global juggernaut.”

John McElroy, a longtime industry observer and host of “Autoline This Week,” said, “When he says ‘battery electric,' what I’m taking that to mean is a battery electric vehicle. Pure electric. They’ve said they would have a hybrid plug-in version of the F-150. But this is different than what they’ve talked about in the past.”

Poissa Frankiez

  • Sisäänajettu
  • *
  • Viestejä: 223
Vs: Ford F-150
« Vastaus #58 : 07.06.2019 19:57 »
Onko mitään tietoa 2010-2013 vm. Veroista?

Poissa BarrelNut

  • Vakiokalustoa
  • **
  • Viestejä: 702
Vs: Ford F-150
« Vastaus #59 : 30.07.2019 00:50 »
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=bXFHgoon7lg" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">https://www.youtube.com/watch?v=bXFHgoon7lg</a>