autoilua & elämää

Kirjoittaja Aihe: Mitä liikuntaa harrastit tänään.  (Luettu 169409 kertaa)

Poissa JakeS

  • Yhdistyksen jäsen
  • Klassikko
  • *****
  • Viestejä: 4807
Vs: Mitä liikuntaa harrastit tänään.
« Vastaus #1720 : 20.12.2018 19:32 »
Entinen.

Aikanaan tuli käytyä treenaamassa Lauttasaaressa Auvon opissa pokkunyrkkeilyä.
Useampaa lajia on tullut treenattua, kungfu-judo-kickboxin-nyrkkeily...noista judoa ja nyrkkeilyä pisimmän aikaa. Nykyisin jo 15 vuotta ollut oikeastaan kaikki pannassa kun ei olkapäät kestä lyöntejä ja potkut ylettyy vastustajan nilkkoihin...

Hienoja lajeja ja antoivat paljon mutta myös ottivat.
Kinttuihin se kannattaakin potkia jos ei enää tennariin saa voimaa ylemmäs yrittäessä :)
Itse harrastanut harrastusmielessä painia aikuisikäisenä välillä enemmän ja välillä vähemmän. Nyt syksyllä lähdin taas kokeilemaan. Kovaa hommaa sekin ja yliyrittämisen myötä nyt kaularangassa välilevyn pullistuma  :-[
Punttia taas vedetään täysipäiväisesti. Joutuu siinäkin säätämään jotta huomio ettei niskaa liikaa rasita. Suurimman osan päivää puutuu oikean käden sormet.
Onneksi minä olen nuori mies. Mitähän se sitten kun viiskymppiä ohitetaan.
Bmw, Ooppeli ja Voortti

Poissa Marko_K

Vs: Mitä liikuntaa harrastit tänään.
« Vastaus #1721 : 01.01.2019 14:32 »
Tänään on lepopäivä, mutta viime vuosi oli liikunnallisesti mukava ja nautinnollinen. Mulla on ollut paha taipumus asettaa itselleni turhia tulosorientoituneita tavoitteita ja sama on pätenyt liikkumiseen.

Vuodelle 2018 päätin että en tavoittele mitään, vaan teen vain niitä juttuja joista tykkään ja juuri sen verran kuin huvittaa.

Kun nyt sitten katsoo vuoden päätteeksi noita numeroita, niin onkin käynyt niin, että olen liikkunut enemmän kuin koskaan. Maantiepyörä on saanut hapantua varastossa, mutta maastopyörällä on tullut rullailtua vaatimattomasti 90% viime vuotta enemmän.

Kuten Lauri "Tahko" Pihkala on muinoin lausunut: "Kun nuori urheilee, se on kuin rahaa laittaisi pankkiin. Mutta kun keski-ikäinen pullukka sotkee kirkkaanvärisissä rytkyissä polkupyörällä metsässä, niin onhan se v*tun hirveää katsottavaa."

Noiden Pihkalan juhlavien sanojen innoittamana aion ensi vuonna ajaa juuri sen verran kuin tykkään, vain siellä missä huvittaa, unohtaa treenaamisen ja herätä useampana aamuna teltasta metsän keskeltä ja jatkaa matkaa.
Autot: Peugeot 3008 Allure BlueHDi 130 EAT8-automaatti -18 | Peugeot 5008 Allure BlueHDi 130 EAT8-automaatti -18

Pyörät: Trek Fuel EX 9.x -18 | On-One Rango 29+ -17 | Trek One series 1.5 C H2 -15 | Ragley BigWig 29er -14 | 2 x Scott Peak Adventure -90

Poissa TON-III

  • Legenda
  • *****
  • Viestejä: 5624
Vs: Mitä liikuntaa harrastit tänään.
« Vastaus #1722 : 08.01.2019 10:14 »
Eilestäin olin juoksemassa yksin ja kun pää sauhusi asioista ajattelin ottaa pitkästä aikaa vähän ripeämpiä askelia, en nyt tainut päästä alle 5 min./km tahtiin kuin korkeintaan hetkiksi mutta ainakin pää vähän aukesi  :P 8) tuon 10 km. aikana. Viimeiselle 2 kilsalle hain emännyksen nopeimman koiran mukaani ja se viritteli minulle hyvänb viimeisen kilsan kirin  :)