autoilua & elämää

Kirjoittaja Aihe: Rata-autoilu  (Luettu 28899 kertaa)

Paikalla clima

Vs: Rata-autoilu
« Vastaus #240 : 16.05.2019 17:52 »
Aikaisemmin viimeisessä mutkassa on ollut kaksi eri vaihtoehtoa; autoille suorempi "reitti" ja moottoripyörille pidempi. Onko tuo moottoripyörien "reitti" nyt kaikkien käytössä vai mutka jotenkin kokonaan muuttunut?

Nyt kun sanot niin onhan siellä ollut pidempi lenkki mitä en kuitenkaan itse ole ajanut. Ilmeisesti tuo pidempi on nyt otettu kaiken kansan käyttöön.

Toivottavasti ne nyt laitto sinne pinnan kun sopii autoille, se kuorma-autoille tehty pinta oli todella hirveä renkaille ja söi tehot hyvin.
Lisäksi ne saatanan muovitolpat voisi viskoa pois sieltä mutkista, kiva jos pikkusenkin menee pieleen niin peili paskana tai vauhtiraidat kyljessä.

En tiennyt tuotakaan että viime kesäinen asfaltti oli kuorma-autoille suunniteltu. Sileää nyt ainakin on mutta kuten sanottua vähän liukasta.
Noista muovitötteröistä vahvasti samaa mieltä. Nyt niitä oli vielä entistäkin enemmän ja Lemminkäisen mutkassa joku oli onnistunut yhden tötteröistä ajamaan niin että törrötti vähän radallepäin.

Poissa McScott

  • Sisäänajettu
  • *
  • Viestejä: 284
  • Golf 2.0 8V -03 Variant
Vs: Rata-autoilu
« Vastaus #241 : 16.05.2019 19:34 »
Tarkoitin sitä pintaa mikä siellä oli ennen näitä uusinta päällysteitä. Se oli ajalta sisu cup, tuhosi renkaat ja oli hirveä kitka.

Paikalla clima

Vs: Rata-autoilu
« Vastaus #242 : 16.05.2019 19:37 »
Ok, aina oppii uutta. :)