autoilua & elämää

Kirjoittaja Aihe: Moottoripyörä!  (Luettu 276841 kertaa)

Poissa foorumilainen

  • Vakiokalustoa
  • **
  • Viestejä: 531
Vs: Moottoripyörä!
« Vastaus #2440 : 11.08.2019 00:11 »
Tänään tuli tehtyä kesän pisin lenkki. Vesilahti - Tampere - Kangasala - Pälkäne - Hämeenlinna - Helsinki - Turku - Nokia - Tampere - Pirkkala - Lempäälä - Vesilahti. 593,8 km oli kun saavuin mökkitien risteykseen. Oli pakko ajaa ohi vielä 3 km, niin sai trippimittariin 600km.
Neljästi piti pysähtyä putsaamaan visiiri ja kahdesti tankkaamaan. Suurin nopeus oli 232. Oli pakko himmata kun tuli auto vastaan. Jos olis sattunut olemaan vaikka pollisi. Lähto 12.19 kotiin 20.18. Kyllä se 58-vuotiaskin jaksaa vielä vetää kyykkypyärällä, vaikka takki kiristää ja kypärä on silmillä ettei juuri näe.

Poissa dingdongpingpong

  • Grand Legend
  • *****
  • Viestejä: 11172
Vs: Moottoripyörä!
« Vastaus #2441 : 11.08.2019 09:01 »
Minä olen ollut vähän ”huolestunut” oman tyttären ajoista, siis niiden jäämisestä kovin vähälle. Alkukesän aikana ei montaa kilometriä tullut mopoon, seisoi parkissa hallilla ja minä sillä ajelin kaivariin kahville pari kertaa. Lähinnä minua harmittaa ostaa mitään sellaista jolle ei ole käyttöä, turhaan seisoskelevat vehkeet (kalliimmat yli 5k€) on mennyt aika nopsaan myyntiin. Tyttöhän olisi itse ostanut 1000-2000€ prätkän mutta minä en oikein sellaiseen taipunut ABS-jarrujen puutteen takia, ne on minusta must aloittelijalle. Eilen tyttö ajelikin sitten 418km päivän aikana. Kertoili että on ajellut ~150km päivälenkkejä töiden jälkeen iltaisin useamminkin.

Ajeli minun perässäkin pienen ~100km pätkän ja pääsinpä heti neuvoja piipertämään. Välimatka, liian lyhyt autoon..reilu tuplaus mielellään triplaus. Risteyksistä lähdöt, ei samaan aikaan auton perään ”rajulla” kiihdytyksellä...siinä ei tartte autoilijalle tule kun vaihde/kutkinmissi niin se on kops.

Siinä kun oli mökiltä lähdössä alkoi kysellä mistä saisi kypärään BT laitteen...sanoin että prätkäillessä toivon hartaasti että unohtaa nämä ja pitää puhelimen penkin alla äänettömällä...sen keskittymisen kun ei tartte herpaantua kuin sekunniksi ja se voi olla se viimeinen kerta, sieltä kun tulee puhelu sopivaan hetkeen niin äkkiä paukkuu...sovittiin sitten että motoilu omanaan ja puhelut parkissa.👍

Jännä ettei mun tehnyt yhtään mieli itikoiden maalitauluksi 😀
раньше все было лучше
целитель разума

Paikalla Karvis

Vs: Moottoripyörä!
« Vastaus #2442 : 11.08.2019 21:39 »
Ketjua siivottu ja ansiomerkit jaettu, koittakaapa käyttäytyä.
Autostadium Ry:n varapuheenjohtaja

Hyundai Tucson   Smart For4