https://automasa.fi/

Xbox One

T

TeBsu

Vieras
Kuinkas aktiivisia stadiumialaiset ovat konsolipelaamiseen? Itteä nämä vehkeet ei ole ennen juurikaan kiinnostanu, pääasia et nhllä pyörii. Mutta nytten on tuon ets:n myötä alkanu grafiikka yms kiinnostamaan peleissä enempi. Kellään "mielipiteitä" tuosta uudesta xboxista? Aikasempi xboxi alkaa vedellä viimisiä ja tuo yks tarjous koneesta oisi houkutteleva... http://cdon.fi/pelit/xbox_one_500gb_-_day_one_edition_incl_kinect_%28nordic%29-16077921 Mitä eroja on pleikkarin ja xboxin välillä?
 
A

Autofobia

Vieras
En nyt sanoisi että olisin aktiivinen pelaaja. Silloin kun on aikaa ja jos jaksaa pelaan konsolilla. Xbox One on ollut vuoden alusta ja kaksin kappalein löytyy Xbox 360:siä. Forza sarjaa ehdottomasti eniten pelannut, lähellä tule GTA sarja. Muita on sitten pelattu hetkittäin tai vain kokeiltu. Forza Horizon 2:sta odotan innolla.

Mielipiteeni Xbox Onesta on, että toimii. Puolenvuoden aikana ei yhtäkään ongelmaa eikä bugia tullut vastaan. Alue asetusten kanssa vaan pitää pelleillä kun laite ei suomea alueeksi vielä tunne. Forzan sarjan vuoksi valintani oli Xbox One. Muuten olisin yhtä hyvin voinut ostaa PS4:n.
 
T

TeBsu

Vieras
Miten sulla voi olla xbox one, jos se julkastaan suomessa syyskuussa??  :eek: Eli sulla ei vissiin oo tuota nordic versiota? Taitaa mennä itelle ennakko tilaukseen just kans tuo, kun siinä tulee forza vitonen ja fifa 15 mukana. Sit ei tarviiskaa kun änärin..  :)
 
A

Autofobia

Vieras
Saksasta Ebayn kautta tilasin vuoden vaihteessa. Ei siis ole nordic, mutta euro versio kuitenkin. Toisella puolella maapalloa oltiin Forza 5:ssa menossa jo hyvää vauhtia, enkä halunnut jäädä kelkasta. Käsittääkseni tässä kuussa tuli viimeinen autopaketti peliin. Saahan ne toki aina jälkikäteenkin, mutta lemppari pelit on saatava aina heti  ;D. Nyt kyllä melkeen tosiaan kannattaa odottaa jo, ihan hyvään hintaan saa noiden pelien kanssa.
 
T

TeBsu

Vieras
Tuli itelle kiire tilata tuo xbox one, kun eilen katoin tarjousta cdonin sivulta, niin toinen niistä tarjouksista oli jo loppunut. Tulee siis kinetic versio ja fifalla ja forza kaupanpäälle. Pleikkaria meinasin ensin, mutta noi pelit ja tuo tarjous oli niin houkuttava. Saapahan ton nordic version ensimmäisten joukossa toivottavasti... Tulis vaan sit se änäri  ;D
 
M

Makkis

Vieras
Kyllä tässä nyt konsolin tarve näyttää vääjäämättä syksyn aikana tulevan eteen. Meillähän pääasiallinen käyttäjäryhmä on lapset joten hankinnan voisi suorittaa ilman omantunnon tuskia ja ostokrapulaa (suomeksi=vaimon nalakutusta) hankkimalla sellaisen vaikka koko perheen joululahjaksi.

xbox 360 oli aiemmin ja sitä ennen xbox. Isukki, siis allekirjoittanut, pelaili ennen lasten tuloa huusholliin oikeastaan vain pienissä määrin Colin McRae Rallya, Forza Motorsportia (tätä paljon) ja satunnaisesti NHL:ää ja vaimon kanssa Tiger Woodsissa kisailtiin. Nyt profiili on muuttunut, Kinetic ja sen hyödyntäminen tuntuu olevan lasten pointti, itsellä varmaan Forza ja vaimolla tuskin mikään.

Paljon on xbox onea kehuttu, mutta pari asiaa askarruttaa... ei oikein netin syövereistä löydy selkeitä vastauksia.

- korvaako tällä blueray dvd soittimen?
- onko tämä niin hiljainen, että soveltuu myös leffan pyörittimeksi? (360 ainakin huusi kun hyeena)
- millaisia (kunnollisia) ratti/poljin settejä on tarjolla? En hae mitään ammattituotteita, mutta noita satkun logitekkejä parempia kuitenkin...
- jos ajatellaan että en voi siteää arcade pelejä edes kännissä, niin onko boxi edelleen oikea valinta? Keveitä simulaatioitahan Forza ja McRae toki olivat, varsinkin McRae Dirt, mutta kuitenkin enemmän simulaatioita kuin arcadepelejä...

Vai hankinko jonkun muun konsolin?
 
T

TeBsu

Vieras
Jo toisessa topikin kirjotinkin. ITelle tuli xboxin tilaus ajankohtaseksi, syystä, että vanha alkaa vedellä viimisiään. Ei ole aikasemmin blueray soitinta, lisäks tuli hommattua uudet kajarit, mitkä voi yhdistää xboxin kanssa, niin saa vanhan kotiteatterin pois hyllystä. Ja onhan tässä uudessa xboxissa tallentavan digiboxinkin ominaisuus, jos en väärin ole ymmärtäny asiaa. Ainut miinus et se on microsoftin tekemä, mut ei auta valittaa..
 
N

nikob

Vieras
Tänään on sitten Onen julkaisupäivä Suomessa, onko porukka hommannut laitetta?
Hieman tekisi mieli hommata tuo 399e paketti ja siihen kuuluisi kaksi peliä, mutta kun ei kerkee edes pleikkaa kunnolla pelaan niin taidan jättää väliin.
 

Japoff

Vakiokalustoa
Liittynyt
25.12.2013
^sama vika =) Forza olis ainoo syy mut ei kans kuiteskaan aika riitä boxiin , niin kävi edellisenkin kanssa, siihen se jäi pleikan viereen pölyä keräämään  :rolleyes:
 
M

Makkis

Vieras
No minä tilasin eilen mutta koska kyseessä on varsin mutkikas juttu jota en jaksa ruveta selittämään, en mene takeisiin tuleeko se koskaan  ;D

Sanotaanko näin että tein tilauksen nokatusten Microsoft Oy:n SMB segmentin maajohtajalle joka kyllä kirjasi sen tablettiinsa (ei muuten ollut OneNote vaan A5-ruutuvihko...) niin jo tuo alku ei nyt vaikuta ihan siltä että tilaus jopa toteutuisi... mutta enpä nyt marssi giganttiinkaan vaan katsellaan. Voin sitten passelisti muistuttaa herraa nälvimällä OneNotesta jos ei ala kuulumaan....
 
M

Makkis

Vieras
Ja onhan tässä uudessa xboxissa tallentavan digiboxinkin ominaisuus, jos en väärin ole ymmärtäny asiaa. Ainut miinus et se on microsoftin tekemä, mut ei auta valittaa..

Tällä ominaisuudella perustelin kotiväelle mutta ei siinä kyllä taida olla. Siinä on kyllä HDMI läpivienti eli jos digiboksin virittimen jälkeisen kuson kuljettaa tuon läpi telkkuun, niin kiintolevylle ainakin teoriatasolla voinee tallentaa. Olen todella uusavuton kaikissa viihdepuolen av-asioissa eli voin olla ihan metsässäkin, älkää ainakaan kukaan minua näissä asioissa uskoko tarkastamatta.
 

Zeta

Sisäänajettu
Liittynyt
3.1.2014
Makkis sanoi:
Tällä ominaisuudella perustelin kotiväelle mutta ei siinä kyllä taida olla. Siinä on kyllä HDMI läpivienti eli jos digiboksin virittimen jälkeisen kuson kuljettaa tuon läpi telkkuun, niin kiintolevylle ainakin teoriatasolla voinee tallentaa. Olen todella uusavuton kaikissa viihdepuolen av-asioissa eli voin olla ihan metsässäkin, älkää ainakaan kukaan minua näissä asioissa uskoko tarkastamatta.

Tuo läpivienti siinä todellakin on. Ei tv viritintä tallentimella. Näinhän se lukee tuolla ms sivuillakin.
 
R

Reterete

Vieras
Tulipa tuo Xbox one hommattua. Ennestään jo löytyy ps4, ps3, xbox 360. Tosin vanhemmat konsolit taitaa jäädä kohta pois varsinkin tuo ps3 jota en ole käyttänyt kuin Blu-ray soittimena. Jännä homma, että Microsoft ei ole konsolien laatua julkaisuun saanut parannettua varsinkaan kun tuo on jo ollut jenkkilässä aika kauan jo. Oma konsoli lähti vaihtoon välittömästi. Ilmeisesti kovalevy piti sellaista korkeataajuista siritystä. Vaihdettu konsoli ei sitä pitänyt. Kaverilla oli aivan sama juttu ja hänellä vasta kolmas konsoli oli ok. Eihän se sinänsä suoraan Microsoftin vika ole jos kovot ovat viallisia, mutta tuleepa vaan mieleen xbox 360 ja red ring of death joka sattui jokaiselle kaverille eteen. Aika näyttää miten konsoli kestää. Peleistä mitä mukana tuli oli kyllä tuo forza 5 aikamoinen pettymys. Vähän ratoja ja autotkin on vähän niin ja näin. Drivatar systeemi on myös aivan hanurista. En nyt ala kaikkea tähän vuodattamaan mikä mielestäni pelissä on vikana, mutta ainakin itse petyin siihen. Josko forza horizon 2 korjaa tilannetta? Aika näyttää alkaako konsolille tulla kovia yksinoikeudella olevia pelejä. Gears of War voisi olla kova, Mass effect jne. Ohjaimissa ainakin ps4:n ohjain istuu omaan käteen paremmin kuin onen. Edellisessä sukupolvessa oli toisinpäin. Siitä syystä nhl joka on pakkohankinta tulee ps4:lle ja boxin mukana tuleva änäri pitänee myydä.
 
T

TeBsu

Vieras
Mites täällä on xbox onen kanssa änärin pelaajia? Vois joku päivä pelailla jotakin vastaan verkonkautta, jos on ?
 
A

Autofobia

Vieras
Forza Horizon 2 ladattuna valmiiksi perjantaita varten valmiina. Muistin vielä hankkia lisää live goldiakin kun olisi ensikuussa loppunut. Demoa oli ainakin kiva pelata. Mukavaa vaihtelua pelkälle radalla pyörimiselle.
 
R

Reterete

Vieras
Kyl. Täytyy perjantaina kaupasta hakea kyseinen peli ja liveäkin on varmaan ostettava. Ei kukaan tarvitse fifa 15 ja nhl 15? Korvausta vastaan vaihtaa omistajaa. Fifa on latauskoodilla ja nhl fyysinen levy.
 
M

Makkis

Vieras
ÄksBoksi olisi tuolla räsän takaloosterissa. Lapset katselee My Little Ponya Netflixiltä joten taitaa jäädä virittely myöhemmäksi, vai antaisiko jopa joululahjaksi koko perheelle jos kerran Forzakin on noin surkia...

Ymmärrän, että harvalla voi olla tietoa mutta paljonhan täällä on perheellisiäkin, mikä voisi olla kiva kinecticiä hyödyntävä peli jota 6- ja 4-vuotiaatkin pelaisi? (ja nelikymppinen nainen)
 
R

Reterete

Vieras
No mielipiteitä ne varmasti on, mutta kyllä mielestäni forza motorsports 5 ei oikein iske. Forza horizon 2 on kuitenkin mielestäni timanttia. Kinectille ei mielestäni ole oikein kunnollisia pelejä vielä, tosin minulla ei sitä ole eikä tule. Minun käyttöön olisi aivan turha.
 
T

TeBsu

Vieras
Reterete sanoi:
No mielipiteitä ne varmasti on, mutta kyllä mielestäni forza motorsports 5 ei oikein iske. Forza horizon 2 on kuitenkin mielestäni timanttia. Kinectille ei mielestäni ole oikein kunnollisia pelejä vielä, tosin minulla ei sitä ole eikä tule. Minun käyttöön olisi aivan turha.

Ei kolahtanut oikein minuunkaan, yhtenä iltana pelasin muutaman tunnin... Fifa taas vienyt mennessään kokonaan  :)
 
M

Makkis

Vieras
One viritetty ja muutama pelikin latailtu, tällaisen 8/1 ADSL:n päässä pelit pitää jättää yöksi latautumaan niin aamulla saa sitten koittaa pelata.

Onneksi latasin Forza Horizonista pelkän demon, hieno grafiikka mutta en pidä pelin genrestä yhtään. Tuollainen jonnin joutava arcadekaahailu ei vaan kiinnosta yhtään.

Kinect Sports Rival sen sijaan nousi heti koko perheen hitiksi. Vaimokaan ei koskaan innostu peleistä mutta nyt on jo ensi viikonloppuna kustumassa naapureitakin kepuiltaan ja pitämässä kepupelisessiota lasten ja naapureiden kanssa. Onhan tuo ihan hauskaa, varsinkin vesijeteillä kisailu ja keilailu on mitä parasta kepuviihdettä ja vaimo pitää tuosta seinäkiipeilystä yli kaiken. Paljoa ei ole vielä pelattu ja lapset osallistuu innolla. Jotkut lajit on haasteellisia vielä noin pienille mutta vuorikiipeily ja keilailu sujuu hienosti.
 
R

Reterete

Vieras
Kepupelisessio lasten kanssa? [emoji15] Eikös kepu ole keskiolutta, tai ainakin täällä meillä sitä sillä kutsutaan. No joo.. Itselle tuo forza horizon 2 kolahtaa. Parasta kaahailua aikoihin. Ajoavut pois päältä ja tehokas takaveto alle. Siinä saa paraskin ratin pyörittäjä haastetta. Hauskinta oli ottaa vanha armeijan jeeppi ja virittää se maksimiin. Se ei sitten pysy yhtään hanskassa, mutta driftistä kyllä pisteitä ropisee. [emoji57]
 
M

Makkis

Vieras
Kepupelisessio lasten kanssa?

Joo, siis kepu on kepua täälläkin eli keskiolutta. Lapset saavat mehua, isit ottanee muutamia kepuja ja luulen äitien ottavan punaviiniä. Urheillaan, kokataan ja syödään jotain nopeaa, vaikka fajitaksia, pelaillaan ja vietetään iltaa. Sipsejäkin tarjoillaan  ;D
 
A

Autofobia

Vieras
Itsellä Forza sarja lempparina GTA:n rinnalla. Oikeastaan mitään muuta ei tule juurikaan pelattua. Urheilu pelit on myyty muoveissa pois jos on kylkiäisinä saatu  :p .

Reterete sanoi:
Kepupelisessio lasten kanssa? [emoji15] Eikös kepu ole keskiolutta, tai ainakin täällä meillä sitä sillä kutsutaan. No joo.. Itselle tuo forza horizon 2 kolahtaa. Parasta kaahailua aikoihin. Ajoavut pois päältä ja tehokas takaveto alle. Siinä saa paraskin ratin pyörittäjä haastetta. Hauskinta oli ottaa vanha armeijan jeeppi ja virittää se maksimiin. Se ei sitten pysy yhtään hanskassa, mutta driftistä kyllä pisteitä ropisee. [emoji57]

Ford Capriin ku laittoi kaikki mitä saa takavetoisena, oli myös aika haastava ajettava ilman apuja. Sutii, sutii... ja sutii... Pitääpä tuota army Jeeppiä kokeilla myös.