https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Webasto kampanja

McScott

Sisäänajettu
Liittynyt
11.4.2015
Ehdottomasti, on se vaan enemmän nyky päivää kun auton saa lämpimäksi missä vaan. Omassa autossa on tuo kamppis weba ja faijan tulossa olevaan autoon hankitaan myös.
 

Automaattori

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
29.12.2013
Minunkin Fabiaan asennetaan 28.11. kampanja-Webasto. Acc-yhteensopivuudella 1320€ ja haluan siihen vielä kännykkäohjauksen(+400€), niin loppusumma on 1720€, siis asennettuna. En pidä hintaa pahana, tuo kännykkäosuus kyllä on aika hintava, varsinkin kun vielä vaatii simmin. Minkälaisia kokemuksia foorumilaisilla on, kannattaako tuohon kännysysteemiin panostaa? Ja minkälaisia sim-liittymiä teillä on?
 

Taky

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Automaattori sanoi:
Minkälaisia kokemuksia foorumilaisilla on, kannattaako tuohon kännysysteemiin panostaa? Ja minkälaisia sim-liittymiä teillä on?

Remuc jo kolmannessa autossa ja loistava systeemi - toki ei Webaa ohjaamassa, mutta ei se sen toimintaan vaikuta.
Remucin oma SIM toimii ainakin OK, kustantaa muutaman euro/kk.
 
M

mremonen

Vieras
Ääni Remucille. Niinikään kolmannessa autossa. Nyt tuo gps-versio.
 
V

vakio

Vieras
Itselläni on nykyisessä Eberin kännykkäohjaus, eikä siitäkään mitään pahaa sanottavaa ole. Aiemmissa on ollut käytössä "vain" kauko-ohjain ja sen kantama on jokaisessa autossa jäänyt ajoittain vajavaiseksi. Ja silloin kun näin käy, niin välittömästi on tatti otsassa.
 
M

mremonen

Vieras
^Sama juttu. Noissa ei-kännyversioissa kantama on helposti ongelma. Mulla kun oli eberin oma kake, niin piti mennä parvekkeelle aina ohjelmoimaan. Ja sitten vielä sen näyttö oli niin pienellä, ettei siitä tahtonut saada mitään selvää, kun yritti ajastaa lämmitystä.
 

Automaattori

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
29.12.2013
Kiitos vastauksista. Remuc vaikuttaa pätevältä, mutta kun asennusliikkeessä on vain Webaston oma systeemi tarjolla, niin valitsin nyt sen, kun en jaksa kierrättää autoa moneen huoltoon. Mulla on yksi tarpeeton Soneran liikkuvanetti- liittymä, niin käyn simmin päivittämässä sopivaksi webakäyttöön, eli näillä mennään. Webaa ja nelivetoa olen kaivannut Yetistä, toisen nyt saan, neliveto sitten seuraavaan autoon ;D
 

Mika_M

Hallitusjäsen
Liittynyt
27.3.2014
Se webaston oma systeemikin toki toimii, eli sillä saa lämmityksen päälle ja pois ja ajastettua. Remucin veroinen se ei valitettavasti käytettävyydeltään ollut ainakaan viimeksi kun sellaista käpistelin. Remucissa kun dataa siirtyy jatkuvasti ja siitä näkee auton sisälämmön ja akkujännitteen ja muutakin versiosta riippuen. Webaston kännykkäsofta ei ole muuta kuin koristeltu kuori tekstiviestien lähettelyyn/vastaanottoon.

Ellei nekin ole sitten päivitetty nykyaikaisemmaksi, taisi olla viime talvi kun sellaista näpyttelin.
 

Automaattori

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
29.12.2013
Nyt on kampanja Webasto asennettuna Fabiaan. Aamulla oli -12° ja laitoin weban omalla kännyappsilla 60min lämmityksen. Lähdin kuitenkin 45min kohdalla ja auto oli niin lämmin että heti pysty ottaan hanskat ja pipon pois. Moottorinlämpö näytti jotain 70-80° ja ajelin sen 15min Weba päällä ja mukavalta tuntui. Pienellä kabiinilla on etunsa, minusta entisen Yetini Weba ei lämmittänyt näin lämpimäksi, tosin siinä oli kaukkari ja oletusarvona 30min lämmitys.

Weban appsi on tosiaan aika yksinkertainen ominaisuuksiltaan Remuciin verrattuna, mutta käyttö on helppoa, päälle-nappi lähettää tekstarin autoon ja auto vastaa paluupostilla viestin saapumisesta. Uutta on myös se että Webasto sammuttaa itse itsensä jos virta menee liian vähiin. Silti asennutan kiinteän akkuvaraajan. Torstaille olis aika, laittavat sen tehokkaamman version jos Fabiasta löytyy sille tilaa. Pienempikin käy, mutta mun katospaikassa on se 2tunnin ajastin, joten toivottavasti isompi mahtuu.

Webaston asennus hieman venyi kun yllätys yllätys Soneralla sattui olemaan taas eilen palikat sekaisin(mulla oli uunituore Soneran simmi mukana, ei toiminut webassa eikä puhelimessa). Onneksi vieressä oli DNA-liike ja hain sieltä vastaavan ja heti rupes pelittään. Dna myyjä sanoi että oli taksit käyneet hakemassa DNA:n kortteja autoihinsa kun Sonerat oli hyytyneet.
 

Kennedy

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
31.12.2013
Automaattori sanoi:
Nyt on kampanja Webasto asennettuna Fabiaan. Aamulla oli -12° ja laitoin weban omalla kännyappsilla 60min lämmityksen. Lähdin kuitenkin 45min kohdalla ja auto oli niin lämmin että heti pysty ottaan hanskat ja pipon pois.

Ei sitä noin pitkään tartte oikeati lämmittää. Fabia on varmaan lämmin jo 20min jälkeen noissa oloissa.
30min riittää Passatin saamiseen samaan tilaan. 45min on joskus käyttänyt kun on pakkasta tyyliin -25c.
 
Liittynyt
6.1.2014
Kennedy sanoi:
Ei sitä noin pitkään tartte oikeati lämmittää. Fabia on varmaan lämmin jo 20min jälkeen noissa oloissa.
30min riittää Passatin saamiseen samaan tilaan. 45min on joskus käyttänyt kun on pakkasta tyyliin -25c.
Juuri näin. 30-45min riittää kovillakin pakkasilla 8)
 

Skula

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Ite lämmitin omaani tänään 20 minuuttia ja autossa oli melkolailla kuuma.. Onneksi on tosiaan pieni kabiini  ;D
 

Automaattori

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
29.12.2013
Juu, tiesin että ei tarvi tuntia lämmittää, mutta kokeilin huvikseni lämmittää kunnolla. Hyvä tietää että 20 minuuttiakin riittää. Mukava peli, hieman helpottaa kestää tää minulle vaikea talviaika. 1650€ oli hinta tästä huvista.