https://tummennuskalvot.fi/

Vuoden Moderaattori äänestys

Kuka on sinun mielestäsi vuoden moderaattori?


  • Äänestäjiä yhteensä
    53
  • Äänestys suljettu .
L

Luppis

Vieras
Kuka sinun mielestä ansaitsee vuoden moderaattori tittelin?
Jatkossa kausi moderaattori tittelillä mennään mutta näin ekana vuotena koko vuoden tittelillä.
Jokainen saa antaa 3 ääntä.
Mieluiten ei ääneen julkastaisi suosikkeja vaan pidätään tämä 30 päivää voimassa ja sitten nähdään kuka on hoitanut hommiaan parhaiten käyttäjien mielestä.
Mutta keskustelua suatakoon.
Leikkimielinen ettei tarvi ottaa kenenkään tosissaan vaikka ei saisikaan ääniä. Jokanen teistä on tehnyt stadiumin eteen todella paljon.
Vuoden voittajalle voimme porukalla luultavammin tarjota jossain miitissä hampparin tai jotain vastaavaa. Pokkukselle Julma merikontissa jos voiton nappaa :D

 
Eiköhän se suoda niin jokanen saa ainakin yhden äänen :D
 
Minusta kaikki ovat hoitaneet hyvin  ja tasapuolisesti autostadiumin asioita jäsenen näkökulmasta katsoen. En äänestä!
 
Mielessä kävi että olisko pistemäärä esim 5-3-1 mahdollinen? Jos tiukka kisa tulee niin helpottais? Vaikee tietenkin arvottaa pisteinkin? Oma suosikkini on
en sano!
Tahi 3-2-1? Hyvähän tuo 1-1-1 on myös!
 
Zaasa sanoi:
Minusta kaikki ovat hoitaneet hyvin  ja tasapuolisesti autostadiumin asioita jäsenen näkökulmasta katsoen. En äänestä!
Niinhän tossa oli kirjotettu että kaikki on tehnyt paljon stadiumin eteen.
Tarkotus on että oman ehdokkaan heittäis ilmoille.
Markku J sanoi:
Ei kai meillä kenelläkään anna moraali periksi itseämme äänestää  ;D.
Siinä vaiheessa kun joulu menny eikä vieläkään ääntä saattaa helpottaa oman äänen antamista. :D
 
Tuossa äänestyksessä on näköjään vielä oman äänen poisto mahdollisuus, pystyy myöhemmin vielä sumplimaan äänestystulosta.  :)
 
Pekka T sanoi:
Tuossa äänestyksessä on näköjään vielä oman äänen poisto mahdollisuus, pystyy myöhemmin vielä sumplimaan äänestystulosta.  :)
Tää on se pieni porkkana jos mieli muuttuu vielä kuukauden aikana.
 
Kerran annettu on annettu! Vaihtomahku pois. Toisaalta seurataan johtoportaan toimia kriittisesti seuraava kuukausi ja katsotaan ovatko suosikit suosikkeja kalkkiviivoilla!
 
Jokaisella on omat suosikit kenen kirjotukset miellyttää ja aktiivisuus stadiumia kohtaan on sellasta mikä lämmittää mieltä.
 
Pidättäydyn äänestämästä, mutta haluan kommentoida. Mielestäni on vähän kohtuutonta valita moderaattoireista "parasta". Jos olen oikein ymmärtänyt, niin jokainen tekee tuota hommaa ihan harrastuspohjalta ja siksi osa modeista ehtii tehdä työtään aktiivisemmin kuin toiset. Moderaattoireiden foorumikirjoituksiin suhtaudun aivan samoin kuin kenen tahansa rivijäsenen kirjoituksiin, enkä osaa arvottaa modeja tämänkään perusteella paremmiksi tai huonommiksi.
 
Samaa mieltä Pokkuksen kanssa.

Vähän turha enää kirjoitellä kun äänestys on jo päällä.. Mutta muutakaan asiaan liittyvää paikkaa ei oikein ole tarjolla..

Yksi ääni, jota ei voi vaihtaa, tarkoittaisi ehkä sitä että mahdollisimman myöhään antaisi äänensä. Samalla jännitys säilyisi mahdollisimman pitkään..

Modet voisivat ottaa myös kantaa saako "valitulle" tuollaisen tekstin näkyviin nimimerkin alle? "Vuoden 2014 Mode" esimerkiksi. Tai jotain muuta?

Tässä tulee nyt näitä ajatuksia mitä tuossa jo jonkin viikon olen pohtinut..

Näin se menee pohtiminen on hitaille, mut minkäs teet  ;D
 
Kaikki heistä on tehnyt paljon foorumin eteen eikä siitä pidä ketään väheksyä.
Tässä on kyse siitä että ketkä modeista on sinun mieleen.
Mitään jaottelua ei tässä olla hakemassa vaan jokanen halukas laittaisi omille suosikeilleen äänensä ja se olis siinä.
Eniten ääniä saanut on tehnyt jotain extra hyvää foorumin eteen mikä on myös ollut sinunkin mieleen.
Sama kun oli puhetta small talkissa jos äänestettäis vuoden jäsen. Siinäkään ei ole tarkotus mihinkään kastiin ketään laittaa vaan omaa mieleistä äänestää koska hän on tehnyt jotain hyvää miksi kyseinen jäsen on jäänyt sinun mieleen.
 
Skula sanoi:
Softabugi?

Samanmoinen äänestys on avettu..
Nyt taitaa syyllinen olla täällä.  :rolleyes:
Koitin muuttaa tota äänestystä niin vahingossa typotin ton homppeli äänestyksen tohonkin :D
 
Quality sanoi:
Olikos tämä nyt pelleilyä, huumoria vai systeemin sekoilua, että tämän äänestyksen otsikoksi on lipsahtanut:
Äänestystä kun koitin muokkaa niin se kysymysrivi tuli tyhjänä ja välimuistissa oli kirjotettuna toi otsikko ja klikkasin ohi luultavammin. Ei tässä mitään vuoden homo äänestystä ollu :D
 
Kyllähän sen arvasin, että tuo otsikon häviäminen siinä on ollut taustana. Se on muuten kiusallista, että jos hipaiseekaan äänestykseen sen  valmistuttua, häviää otsikko. Joka äänestykseen olen joutunut sen itsekin uudelleen kirjoittamaan, usein  se tahtoo unohtua.
 
Ei kannata mitään liian kurttuotsameininkiä ja totista tehdä tästä! Näillä mennään ja omalla tuntumalla äänestetään. Väännellään sitten muualla ;)

 
Olettaisin aiheeseen liittyvän keskustelun olevan sallittua ilman kurttuotsameininkiä? En vaan tykkää hyvästä porukasta kenenkään nostamista jalustalle missään yhteydessä. Tämä vaatimattomana mielipiteenäni  :-[
 
Googelihan tarjoaa omaan kyselycharttia, jos tahtoo käyttää pohjana jotain muuta kuin foorumin omaa kyselyä. Tuo googelin sydeemi saattaisi olla joustavampi. Voisi esim pisteyttää 3-2-1 parhaat moderaattorit. Kuhan nyt vaan sohin valmiiseen soppaan...
 
MMV sanoi:
Pidättäydyn äänestämästä, mutta haluan kommentoida. Mielestäni on vähän kohtuutonta valita moderaattoireista "parasta"...

Lainaan vain osan kirjoitustasi MMV mutta hyviä pointteja nostat esiin viestissäsi. Yritän ajatella tätä äänestystä ja kommentointeja Luppiksen saatesanojen mukaisesti leikkimielisesti. Toisaalta onko tässä asetelmassa varsinaisesti eroa siihen kun hallituksen jäsenet valitsevat kuukauden foorumilaisen.

Pari huomiota. Tämä äänestys onkin näköjään vain yhdistyksen jäsenille. Verrattuna KFään äänestystilanne on äänestäneiden nähtävissä. Jos kerran KF valintaa on perusteltu, että halutaan huomioida aktiivisia foorumilaisia niin eiköhän se homma käy yhtä lailla näinkin päin.

Kysymys. Onnistuuko joltain teknisesti osaavalta yksittäisen äänestäjän valintojen purku. Nähdäänkö kenelle äänet on annettu?
 
juupeli sanoi:
Kysymys. Onnistuuko joltain teknisesti osaavalta yksittäisen äänestäjän valintojen purku. Nähdäänkö kenelle äänet on annettu?

Softa ei tarjoa tällaista suoraan ui:n kautta, mutta toki tuokin tieto on löydettävissä.