https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Volvo Essential -huolto

Ribbe

Vakiokalustoa
Liittynyt
30.12.2013
Viestejä
660
Tulipa mieleen kun just Wetteriltä tilasin otsikon kaltaiseen huoltoon ajan että onkohan muilla merkeillä vastaavaa? 150€ maksaa ja merkkiliikkeessä saa huollattaa. Ainoa ero omassa 2006 vuoden yksilössä normi määräaikaishuoltoon on ettei vaihdeta ilmansuodattimia. Ne kun maksaa Volvolla mansikoita. Muuten tuossa käyvät samalla checkki listalla auton läpi, ilmaiseksi päivittävät softat (minkä itse kielsin :) )

Volvo Essential -huolto
 

ConD

Yleisvalvoja
Liittynyt
18.12.2013
Viestejä
13 521
Ribbe sanoi:
Tulipa mieleen kun just Wetteriltä tilasin otsikon kaltaiseen huoltoon ajan että onkohan muilla merkeillä vastaavaa?
VW:llä on valituissa paikoissaan Direct Express-huolto vanhemmille autoille. Lisäksi osavalikoimasta löytyy kasa ns. "economy parts"-osia, josta löytyy jarrupalaa, akkua, pakoputkea yms. kuluvia osia.

http://volkswagen.fi/vv-auto/vw5.nsf/html/huoltopalvelutjavarusteet_directexpress-huolto?open

Tällaiset ovat hyvä ovenavaus iäkkäämmillä autoilla ajaville, mutta kokemusta itsellä ei tällaisista paikoista vielä ole...
 

Ribbe

Vakiokalustoa
Liittynyt
30.12.2013
Viestejä
660
Mietinkin että pakko muillakin on vastaavia olla. Normi huollossa tuohon omaan sai menemään helposti 400€ eikä mitään lisätöitä edes ollu. Siihen nähden 150€ on aika halpa.

Eikä tuossa hirveästi säästäis vaikka itse alkaisi tekemään. Esim. omaan autoon käyvät Mobilin long life öljyt olisi about 20€/l. Siihen menis se 100€. Sitten ostais ö-suodattimen ja alkais itse lotraamaan.

Vuosi sitten tuossa huollossa löysivät pari semmoista palanutta poltinta joiden olemassa oloa en edes muistanut :). Ja imusarjan alta oli huohotinputki poikki, kulutus pieneni sen korjauksella kummasti.