https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Volkswagen Passat NMS 2014

kuulara

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
24.8.2014
Nyt kun Italian ihme on korjauksessa olen jälleen ajellut Passatilla täällä Dubaissa. Kyseessä on siis "Amerikka-malli" eli Passat NMS (New Midsize Sedan). Poikkeaa todella paljon Euroopan Passatista ainakin minusta.

http://www.volkswagen-dubai.com/en-vwme/models/Passat/gallery.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Passat_NMS

Moottorina tässä on 2,5 litran vitoskone ja automaatti on perinteinen 6-pykäläinen. Noin 20.000 euron autoksi minusta aivan loistava. Tilaa on kuin joka suuntaan paljon, takatilat suorastaan järjettömän isot. Tavaratilakin on mallia mafia eli sinne menee puolet kilpailevaa klaania heittämällä.

Tänään kävin Abu Dhabissa ja tuuli heitteli autoa melkoisesti, toki tie on altis tuulelle kun ei oikein ole mitään muuta kuin aavikkoa. Tuolla tiellähän vakionopeudensäädin laitetaan 142 km/h kohdalle ja odotellaan tunti jonka jälkeen ollaan naapuripitäjässä. Juuri tällaiseen tuo Passat on oiva auto!

Toisaalta kun lähdin ensi kertaa ajamaan tällä Ghiblin jälkeen meinasin ajaa seinään koska ratissa ei ole mitään palautusta :) Myöskin kaasun, ohjauksen ja jarrujen vasteet ovat hitaat ja pehmeät eli vaatii tottumista. VW on tehnyt tuosta selkeästi kilpailijan Camrylle, Accordille ja Altimalle eli edullinen iso perusauto jonka kuitenkin tunnistaa hyvin volkkariksi tyylistä.
 
29ere3k.jpg