https://automasa.fi/tuote-osasto/flaig-rengaspainemittarit/

Vanteiden osto netinkautta?

T

TeBsu

Vieras
En ainakaan äkkiseltään huomannut moista aihetta? Kuinkas moni ostelee Vanteita nettivaraosasta, tai ebay:n kautta? Kokemuksia tänne saa laittaa? Ite oon kahdet vanteet ostanu nettivaraosan kautta, toiset olivat yllätyksenä uuden veroiset oem vanteet Astraan. Ja Vectran talvipyörät tuli ostettua kanssa nettivaraosast yksityiseltä. Kaupan käynti oli helppoa spostiviestein, en vaivautunut edes soittamaan, vaan luotin myyjän kirjotuksiin ja kuvaan... Minkälaisia kokemuksia muilla on ?
 

Markku J

Hallitusjäsen
Liittynyt
18.12.2013
Ostin Saksan ebaysta yksityiseltä myyjältä 19" Audin vanne & rengassetin, ja ainakin se ostos meni ihan nappiin. Hyvä, lähes uudenveroinen setti alle puoleen hintaan kotimaan hintoihin verrattuna. Toimituskin oli edullinen ja tuli kotiovelle. Saksan ebayssa on loistava valikoima hiukan käytettyjä vanteita, ja hinnat ovat erittäin houkuttelevat - suosittelen !

Kotimaassa olen ostanut usean setin Audin ja VW:n vanteita yksityishenkilöiltä, ja kaikki kaupat ovat menneet ihan nappiin.

Renkaiden ostosta on hyvät kokemukset näistä yrityksistä, jotka myyvät myös vanteita:  www.reifenversand.com ja www.camskilll.co.uk
 
T

TeBsu

Vieras
Minä kyselin äsken yhtien 17" Vanteiden perään, vectraan yksityiseltä henkilöltä. En odota että ne 200euron alkuperäis vanteet ois uudet. Mutta en voi sietää vanteita, missä on naarmuja... Pitää odotella, jos saa parempia kuvia niistä. Jotenkin oppinu nykyään arvostamaan Oem vanteita pääsääntöisesti...
 

karhunik

Hallitusjäsen
Liittynyt
22.12.2013
Vannehaku.fi sivujen kautta olen ostanut kaksi settiä, ja myynyt kolme.

Nettivaraosan kautta ostanut yhden setin, tällä kokemuksella sanoisin ensinmainitun olevan "asiallisempi" paikka.

ebaytä olen katsellut, mutta rahdit nostaa monesti kokonaishintaa ja nuo mainitut kaupat on aina hoidettu naamatusten.
 

TON-III

Legenda
Liittynyt
22.12.2013
karhunik sanoi:
kaupat on aina hoidettu naamatusten.

Jos on vähänkään herkkähipiäinen niin kait tämä naamatusten tapahtuva kauppa olisi se kaikkein paras, itselläni kokemusta n. sadasta ebayn kautta tehdystä kaupasta ( ostajana/ ei yksiäkään auton vanteita, fillarin kyllä joista parit hiilikuituiset) ja ei yhtään kauppaa ole ryssitty, kotimaasta sitten olen ainakin kertaalleen saannut vimpulan vanteen.

Vanteet ovat jo aika massiivista lähetettävää joten niitten toimitus jo maksaa, muutoin esim. saksasta posti kulkee tännepäin yllättävän halvalla.
 

Karvis

Hallitusjäsen
Liittynyt
18.12.2013
TON-III sanoi:
Vanteet ovat jo aika massiivista lähetettävää joten niitten toimitus jo maksaa, muutoin esim. saksasta posti kulkee tännepäin yllättävän halvalla.

Ei välttämättä ole kamalan kallista, viime kesäksi kun katselin vanteita niin vanne&rengas setin rahti oli halvimillaan muistaakseni ~60€ luokkaa ja satanen oli varsin yleinen rahtitaksa. Alloywheels.com ottaa 90£ koko setistä. Kallein oli joko Itävaltalainen tai Sveitsiläinen ebay-kauppias, Superbin orkkis Themistoille kumeineen rahti olisi ollut 1000€ :p
 

Markku J

Hallitusjäsen
Liittynyt
18.12.2013
Minä maksoin muistaakseni 70 eur neljän 19" renkaan + vanteen rahdista Saksasta kotiovelleni. En pidä pahana. UK:sta 19" renkaat tuli n. 60 eurolla.
 

Kennedy

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
31.12.2013
Forumin kautta ostin penariin vanteet. Vähän käytetyt kumit päällä.
Kumit oli reippaat 10v vanhat.. 98% tasapainossa uusilla kumeilla.

eBaysta saksta tilasin vanteet ja kuvien perusteella pientä hapettumaa oli naamassa. Takapuolelta ei kuvaa.
Vanteet oli takapuolelta pahasti syöpyneet. Painot kun veti pois niin lähti isot palat lakkaa mukana ja sen alla valkoiset hapettuneet alueet. Pitää fixata täydellisesti ympäri, että on käyttökelvolliset.

Parit setit vanteita netin kautta ostanut suomalaisesta vannefirmasta. Ei mitään valittamista. Kuvista nähnyt kunnon ja teksteissä kerrottu tarkemmin tiedot.
 

laavu

Uudenkarhea
Liittynyt
8.3.2014
Tuli tilattua eBaystä saksalaiselta kauppiaalta uudet TÜV-hyväksytyt BBS SR -vanteet tulevaan autoon. Ensimmäistä kertaa tein vanneostoksia netistä ja kaikki sujui erittäin hyvin. Kauppias vastasi nopeasti sähköposteihin ja vanteet tulivat viikossa perille. Säästöä kertyi merkittävästi verrattuna siihen, jos olisi kotimaasta ostanut.