https://automasa.fi/tuote-osasto/flaig-rengaspainemittarit/

Valokuvien tilaaminen netistä

Skula

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Kuvia on nykyään digikameralla kiva ottaa ja räpsiä.. Mutta kuinka moni niitä jaksaa kuviksi tulostuttaa?

Itse jaksan, koska jostain syystä fyysinen kuva on aina fyysinen.. Ja kaikenlaisia omia kuvakavalkaadeja on kiva myös antaa lapsille ja lapsenmielisille..

Mistä sinä tilaat kuvasi?

Nyt tilasin pitkästä aikaa Ifolorilta Lähinnä koska kuvat ovat naurettavan edullisia, isoja määriä tilatessa etenkin.. 0,09e/kpl + 3,95 kulut..

Ifolorilla on myös ihan näppärä kalu WIN8:iin jolla kuvia voi tilata..

Ennen tilasin Fotonetistä.. Mutta se nyt jostain syystä jäi...

Mistäs työ ja miksi?
 

Karvis

Hallitusjäsen
Liittynyt
18.12.2013
Ifolorilta on tilattu jo vuosia, hinta halpa kun kyttää aina tuon 9snt tarjouksen, laatu hyvää ja toimitus nopea. Ei moittimista siis.

Tilataan aina parhaimmista kuvista paperiversiot, muutama sata kuvaa vuodessa, niitä on mukava esitellä albumista ja antaa sukulaisille sekä lasten kummeille. Lapsille tekevät myös päiväkodissa sellaista "kasvun kansiota" johon koostavat päiväkodin tapahtumista kuvia ja tarinoita, joka vuosi sitten teemme omista kuvistamme kesäloma yms. sivuja kyseiseen kansioon lisättäväksi.
Lisäksi parhaat kuvat on ikäänkuin hätävara back-upina jos tieteiskone ja kaikki varmuuskopiot haluaa heittäytyä yhteistyökyvyttömiksi :p
 

-P-

Grand Legend
Liittynyt
22.12.2013
Mullakin oli tapana tilata paperikuvia parhaimmista otoksista ja laittaa ne vielä albumiin. Paperikuvia on kyllä jotenkin mukavampi katsella.
Huono homma vaan että se homma jotenkin hyytyi vuonna 2006 jostain syystä ja ei taida enää jaksaa 7 vuoden aikaisia kuvia teettämään...

Fotonettiä tuli itsekin silloin käytettyä ja hyvin toimi silloin. Viime kesänä käytin ifoloria kun pojan rippikuvia/kiitoskortteja teetätin. Hyvin toimi sekin ja oli edullinen.
 

Timppe

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Nyt näyttäisi olevan taas Ifolorilla se 9snt/kuva tarjous voimassa 7.1.2014 asti. Mielestäni nämä on laadukkaita kuvia
edulliseen hintaan.

Kyttään kyllä aina sen -50% tarjouksen ennen tilausta.
 

nemos

Klassikko
Liittynyt
24.12.2013
Ifoloria ja Fotonettiä olen käyttänyt minäkin ja tarjoushetkiä kytännyt. Tarjousten takia Ifolorilla on tullut teetettyä enemmän. Fotonetti on toiminut todella nopeasti. Laadussa ei ole ollut ongelmia kummallakaan paitsi Ifolorilta tuli yksi kelvoton kuvakirja, jonka tilalle sain uuden ja paremman.

Viime vuosina olen teettänyt ehkä sataa merkittävintä kuvaa vuodessa. Välillä ihmetyttää, miksi. Sinne ne jäävät kaapin hyllylle koteloihin. Viime vuosituhannen kuvia tulee joskus katseltua, kun niitä ei ole digitaalisena. Uudempia tulee katseltua vain iPhotosta, mutta sieltä ei haluttua kuvaa ole aina helppoa löytää.

Kuvakirjan olen teettänyt matkakuvista joka toinen tai kolmas vuosi (ensimmäiseen skannasin kuvia viime vuosituhannen lopusta). Mukaan olen kirjoittanut tarinaa. Aikaa tekemiseen menee, mutta niitä on mukava katsella. Tulostuslaatu vain ei miellytä silmää.
 

Jubilee

Klassikkoainesta
Liittynyt
24.12.2013
Tilaan kyllä edelleen valokuvia paperisina, ja viime vuodet aina Ifolorilta. Edullinen, helppo, kuvat kelpo laatuisia ja ihan hyvä toimitusnopeus.
Mielestäni on aivan eri fiilis katsoa teetettyjä kuvia kuin tietokoneen kautta "digikuvia".
Ja kuvat laitetaan tietenkin perinteiseen albumiin ja kuvien alle kirjoitetaan muutama sana eikä mihinkään kuvakirjoihin. 
 

Apaju

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Viimeksi teetätin kuvakirjan Fotomanin tarjoaman palvelun kautta eli kuvakirja tehdään HP Photo Creationsilla. Ja oli  kyllä yllätys miten laadukas kuvakirjasta tuli valokuvien ottajasta huolimatta ;D
Tolla ohjelmallahan voi tehdä muitakin juttuja isoja julisteita kalentereita yms.

Hinnaltaan ei taida ihan halvinta olla, mutta kuvien kestävyys pitäisi olla parempi kuin Ifolorilla
 

Pekka T

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Ifolorilla oli ainakin aikaisemmin kuvakirjoja eritasoisina versioina, se paras taso on kyllä aika lähellä paperikuvia.
 

nemos

Klassikko
Liittynyt
24.12.2013
Pekka T sanoi:
Ifolorilla oli ainakin aikaisemmin kuvakirjoja eritasoisina versioina, se paras taso on kyllä aika lähellä paperikuvia.

Kuvakirjoissa tuntuu aina olevan soveltumattomia rajoitteita. Ifolorin Premiumia saa vain 28x28 kokoisena. Fotonetiltä saa aitoa valokuvapaperia, mutta enintään 40-sivuisena. Ifolorin Deluxea olen teettänyt ja se on enemmänkin värilaserjälkeä kuin valokuvajälkeä.
 

Kettu

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Pekka T sanoi:
Ifolorilla oli ainakin aikaisemmin kuvakirjoja eritasoisina versioina, se paras taso on kyllä aika lähellä paperikuvia.

Kuvakirjojen, sellaisten ihan itse editoitavien, etuna on juuri monipuolisuus, mutta ne pari, mitä olen itse teettänyt, olivat juuri kuvanlaadultaan antaneet aihetta arvosteluun.
Niistä en pidä sitten alkuunkaan, jotka länttäävät ne kuvat "automaattisesti" siihen kirjaan.
Edelleen paperikuvia otetaan, ja vanha pieru kun olen, niin konstitikin ovat vanhat.
CD viedään putiikkiin. Rajalaa on tullut käytettyä, vanhasta muistista sitäkin.
 

ConD

Yleisvalvoja
Liittynyt
18.12.2013
Ei ole vissiin porukka tallennellut pilvenreunalta kuvia ihan toviin...  ;D

Mutta yhtä kaikki, topikki löytyy ja asiaa siihen niin annetaan mennä.

Google photos on jo tovin tarjoillut mahdollisuutta tilata kuvakirja suoraan jostain albumista. Tätä mietittiin kesän reissujen jälkeen, että tilattaisiin Ifolorilta kirja, mutta toisaalta kiinnosti kokeilla tuo googlen albumikirjakin. Tehtiin sitten yhdessä perheen kesken jaettu kansio, jonne jokainen tälläsi kuvansa ja työkalu tulille. Hetken kliksuttelun jälkeen kaikki kuvat oli samassa albumissa ja niistä saattoi sitten karsia turhat pois, kirjoitella tekstit haluamilleen kuville ja säätää koot. Sittempä kirja oli valmis.

Pari viikkoa tilauksesta kirja tuli postiin. Ja onhan hyvälaatuinen tekele - helposti. Ei tarvi siis siirrellä kuvia tuolta pilvenreunalta mihinkään, sai helposti selaimella kliksutella. Kokeilkaa muutkin...
 

Kale

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
9.12.2014
Mitäs tuo Googlen kuvakirja kustansi? Kovasti on ehdotellut itsellekin mutta on jäänyt tekemättä.
 

ConD

Yleisvalvoja
Liittynyt
18.12.2013
Se riippuu kirjan koosta ja sitten tietty sivumäärästä. Lisäksi mun mielikuvan mukaan tuo paperi on kertaluokkaa paksumpaa kuin aiemmissa Ifolorin kirjoissa.

Meillä oli aika reilusti kuvia joten ihan ilmaiseksi tuo ei tullut. ~70€ ja sivuja on 88kpl isompina 23x23cm kokoisina.

Tässä vielä klippi google photosista:
18 cm x 18 cm pehmeäkantinen kirja: 12,99 € / 20 sivua, 0,49 € / lisäsivu, enintään 100 sivua

23 cm x 23 cm kovakantinen kirja: 22,99 € / 20 sivua, 0,69 € / lisäsivu, enintään 100 sivua
 

Juuha

Klassikkoainesta
Liittynyt
18.9.2018
Tilasin ensimmäistä kertaa kuvan Ifolorilta taulumuodossa. Viimeksi on varmaan 90-luvulla tilattu filmirullasta kuvia.

Ajattelin vain testata millaisia ne taulut on, tuli lahjaksi eräälle kuva jenkkiautosta halvimmassa 60x40cm taulumuodossa. Noin 50e maksoi. Tallensin järkkärillä otetun kuvan 6000x4000 pixelin jpg tiedostoon ja Lightroomin exportissa laaduksi 100%. En tiedä onko tuo paras kuvamuoto mutta luulisi että 100% laadulla jpg ei pahenna kuvaa.

Ei tuossa taulussa huomaa mitään moitittavaa kuvanlaadussa joten ilmeisesti riitti kuvatiedoston laatu. Tosi nopea toimitus myös, tuli perille 3. arkipäivänä tilauksesta.