https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Vain elämää tv-sarja

P

pokkus

Vieras
Kukas katsoo Vain elämää tv-sarjaa? Me katsoimme eilisen ensimmäisen jakson tällä hetkellä pyörivästä kaudesta. Viime vuonna kanssa seurasimme koko kauden. Kyllä hienoja biisejä kuulee tuota katsellessa. Eilinen paras veto oli omasta mielestä ehdottomasti Antilla, vaikka ei muutkaan huonoja olleet.

http://www.ruutu.fi/video/2207676

Tuota tullaan soittamaan erittäin paljon tästä eteenpäin Suomen yökerhoissa joko tuollaisenaan tai erilaisien remixien muodossa. Se on aika varma.
 

Kettu

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Ihan vakioseurattava.
Yllättäen tuntui siltä, että Pave ei osaa laulaa.
Osaahan se, mutta oli sen verran outu veto.
TinttiUisku ei varmaan ole miehekkään miehen suosikki, mutta minusta se on iloinen eläväinen veijari.
Anssilla oli monipuolisesti farkkuja mukana.
 

-P-

Grand Legend
Liittynyt
22.12.2013
Kyllähän nuo kaikki on tullut katsottua. Viime kausi on ollut tähän mennessä paras, eikä sitä edellinenkään paljoa sille hävinnyt.
Tässä uusimmassa ei ole oikeastaan yhtään itseäni kiinnostavaa artistia.
Elisessä jaksossa mitäänsanomattomimmasta esityksestä vastasi Maija Vikkumaa. Lähes yhtä heikko esitys oli Sannilla joka sai kyllä Oon voimissain biisistä tehtyä todella lattean version.  Sanoisin että vanhat parrat vei potin eilen, Pave Maijasen esitys mielestäni paras ja Anssi Kela kakkosena.

Kettu sanoi:
Yllättäen tuntui siltä, että Pave ei osaa laulaa.....
Minulla tuli vastaava huomio Anssi Kelasta :)

Silti nämä vanhat herrat oli eilen mielestäni parhaimmat :)
 
P

pokkus

Vieras
Itse kuuntelin samaa, että laulaako se Pave ollenkaan vai mistä on kyse. Aika laihalta kuulosti miehen laulu. Vähän sama kuin Veskulla viime vuonna. Veskulla ei vaan ole enää ääntä ja siitä puuttu dynamiikka täysin.
 

Kettu

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Viime kauden ilopillerit olivat Elastinen ja Vesala.
Tällä kaudella odotan juurikin Virveltä kovia suorituksia.
Tosiaan, Maija ei oikein onnistunut.
Liekö jännittänyt kovin.
Yllättäen, VilleGalle (?) ei ollut floppi, kuten odotin.
 
M

MMV

Vieras
Kyllä meilläkin tätä sarjaa seurataan. Viime vuonna oli kaksi mielestäni suurta yllättäjää; Paula Vesala ja Toni Virtanen. Menevässä kaudessa ei ole mielestäni ketään erityisen mielenkiintoista artistia, mutta olen valmis yllättymään positiivisesti.
 

Zasa

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Katsottiin, yllättäen tykättiin nuorista Sannista ja Antti Tuiskusta, Maija Vilkkumaa hyvänä kolmosena. Virve olisi voitu korvata jollain muulla artistilla, melkein kenellä tahansa.
 

dosetti

Legenda
Liittynyt
25.8.2015
Katselin toista ja varsinkin kolmatta kautta. Vesku, Samuli, Toni Paula V. olivat aika kovia. Nyt vilkuilin alkua tätä neljättä ja ihmettelen, miksi siinä on joku villegalle, antti tuisku, sanni.. Ei vissiin ketään parempaa ole enää/löydetty? Ei jatkoon.
 

Petri M

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Kyllä meilläkin ekan jakson suosikeiksi nousi Sanni ja Antti. Ekaa kertaa voin sanos Antin esitystä hyväksi. Aiemmin se on lähinnä ärsyttänyt. Ehkäpä 40+ miehenä en sen kohdeyleisöä olekaan.
 

Jubilee

Klassikkoainesta
Liittynyt
24.12.2013
Eipä tuo sarjana/formaattina kovin kummoinen/minun makuuni ole mutta ei siitä nyt perheriita tule jos samaan aikaan sattuu sohvalle istumaan kun rouva sitä katsoo.

Hyvänä puolena ohjelmassa voidaan pitää sitä, että ohjelmaan otetaan/saadaan mukaan monipuolinen kattaus suomalaisia artisteja. On pitkänlinjan muusikoita, hittitehtaan tuotteita, räppäreitä ja rokkari/poppari sekä tällä kaudella  on päässyt mukaan tuore, melko monelle ei-fanille vielä tuntematonkin artisti. 

tuRboman

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Olihan siinä taas. Ville Galle ja Sanni sekä Tuiskun Antti kyllä jätti sellaiset tunnelmat että taitaa loput jäädä vähemmälle katselulle.

Jotenkin tässä esimerkiksi Maija V ja Anssi K:n esityksistä hyvin paistoi, että ovat itse kappaleidensa tekijöitä ja tämä persoonallinen tyyli saa alkuun hieman hämilleen oudommassa ympäristössä, eli toisen biisissä. Siitä huolimatta Kela veti hienosti. Pave oli tosiaan hieman ponneton vaikka hauskan rempseän version tuossa esittikin. Stemmojen puute se sai kuulostamaan köyhältä.

Mutta tosiaan Tuiskun epäorgaaninen ääni, hengetön, vailla vibraa tai mitään. Sama kun kuuntelisi koskettimilla soitettua laulumelodiaa. En tykännyt yhtään. VG oli aiva riman alitus. On tuolla hyviäkin räppejä vedetty. Ja Sanni.. niinkuin karaokeversio.
 

CeeViis

Sisäänajettu
Liittynyt
17.1.2014
En katsonut ohjelmaa, mutta Tuiskun vedon tsekkasin jälkeen päin. Niin kovasti kaverit ja media sitä hehkuttivat.  Olihan se suht ok, mutta ei mielestäni kaiken suitsutuksen arvoinen. Vähän hämmästellen olen nykysuosikkeja kuulostellut muutenkin. En millään ymmärrä, mite Sannin joku biisi voitiin valita vuoden parhaaksi. JVG saa minut vihaiseksi. Ei sovi minun korvaan ollenkaan. Suuri kansan suosio on käsittämätöntä. Olen varmaankin liian vanha.
 
N

nokivasara

Vieras
Viime kaudella tuli väläyksittäin katottua, kun oli oikeita artisteja. A Umpikela, Tuisku ja kumppanit ei jaksa kiinnostaa.

Toki kaikki viihdeohjelmat, joissa musiikkia yritellään, on lähtökohtaisesti parempia kuin perus nykytarjonta.. 'nakudeitit tempteissön saarella' yms.
 

That 70s dude

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
20.8.2014
No nyt saatiin mekin katsottua tuo eka jakso. Meidän kotiraadin mielestä Anssi Kela oli selvästi paras. Hiukan pisteitä myös Tuiskulle omanlaisestaan versiosta. Vähän jäin tosin miettimään, että lauloikohan livenä loppuun asti? Sanni, Pave ja VG meni korvasta korvaan aiheuttamatta minkäänlaisia värähtelyjä, mutta toisaalta en osannut heiltä mitään odottaakaan. Pahin pettymys oli Vilkkumaa, jota arvostan muusikkona ja jolta odotin enemmän. Esitysten ulkopuolella oli kiva katsella Anssi Kelan olemista omana itsenään. Myös VG:n sähellys piristää ohjelmaa. Summa summarum: myös seuraavat jaksot tulee todennäköisesti katsottua, vaikka ei viime vuoden tasolle varmaan päästäkään. Näin jälkikäteen muisteltuna Paula Vesalan omaleimaisia esityksiä ja antaumusta tuli ikävä.
 

nemos

Klassikko
Liittynyt
24.12.2013
Ei ole minua varten tämä formaatti. Katsokoon ketä kiinnostaa, mutta ongelma on se, että tämä sarja tuottaa surkeita hittejä, joita joutuu kuuntelemaan radiossa. Pahimpana ärsytyksen aiheuttajana Elastisen Naurava kulkuri.
 

That 70s dude

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
20.8.2014
No huh, nyt pisti Anssi sellaista tuuttausta, että ei ole ennen tuossa formaatissa nähty. Sitä alkuperäistä versiota en tunne, mutta varmaan vähän erilainen on :rolleyes: Itselle oli yllätys, että Vilkkiskin on hyvin perillä 80-luvun speed metal -skenestä. Muuten jakso oli omasta mielestä vähän blääh. Mulle ei yhtään auennut esim. VG:n angstirappi.
 

-P-

Grand Legend
Liittynyt
22.12.2013
Jaahas mulla menikin tämä jakso ohi mutta ei sen niin väliä. Vilkkumaa vissiin oli pääosassa tänään. Jostain syystä en ole koskaan voinut sietää ko. artistia. En kyllä nyt yhtäkkiä osaa nimetä yhtään sen biisiäkään.
Mutta pitää tuo nyt kuitenkin vielä katsoa varmaan.
Edellisestä jaksosta jossa oli VG illan isäntänä ei kyllä jäänyt oikein mitään mieleen. Pave Maijanen muistaakseni vetäisi siinä ihan hyvin.
 

Ansjelm

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
That 70s dude sanoi:
No huh, nyt pisti Anssi sellaista tuuttausta, että ei ole ennen tuossa formaatissa nähty. Sitä alkuperäistä versiota en tunne, mutta varmaan vähän erilainen on :rolleyes: Itselle oli yllätys, että Vilkkiskin on hyvin perillä 80-luvun speed metal -skenestä. Muuten jakso oli omasta mielestä vähän blääh. Mulle ei yhtään auennut esim. VG:n angstirappi.

Se oli sitten ensimmäinen ja viimeinen kerta kun Vain itkua tuli katsottua, mutta kiitos 70s duden. Kyllähän tämä kannatti. Kaima Kela on positiviinen yllätys kuulemma ollut (perheen naiset juorus).
 

FXT

Vakiokalustoa
Liittynyt
25.12.2013
Meillä on Tuisku selvä ykkönen. Oikein pursuaa positiivista energiaa ympärilleen.  8) Edellisiltä kausilta Paula Vesala huikea tyyppi.
 
P

pokkus

Vieras
Viimeisimmän jakson parhaasta vedosta vastasi Anssi Kela. Olihan se kova veto 8) Tuiskullakin on ollut hyviä vetoja ja esittää biisit selkeästi omalla uudenlaisella tavallaan.
 

That 70s dude

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
20.8.2014
^Juu ja minulle on ollut yllätys, että ajoittain Tuisku osaa nykyään jo laulaa. Silloin ekan Idolssin aikaan laulamisensa oli aika kauheata kuunneltavaa.