https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Uusien aiheiden keksiminen

F

focceristi

Vieras
Tämä onkin aika mielenkiintoinen pohdittava. Kesällä tuli näitä roppakaupalla keksittyä ja sitten taas pitkä väli ettei keksinyt mitään! Joskus tulee luontevasti sen kummemmin miettimättä mutta joskus joutuu "väkisinkin" kehittämään. Monesti mielessä jokin aihe mutta selaillessa noita olemassaolevia niin huomaa jo keksityn!
Aika ajoin foorumille tulevat uudet aiheet innostavat hetkellisesti mutta sitten jäävät unholaan.
Juuri uudet jutut ovat inspiroivia ja mielenkiintoa ylläpitäviä asioita.
Miten teillä, onko aiheita mielessä mutta jotenkin vain jää julkaisematta?
Tuntuu välillä että kaikki olisi jo keksitty?
Vanhoissa vara parempi?
Ideariihi lienee paikallaan?
 
Itse en ymmärrä tätä paineilua ja väkisin uusien aiheiden keksimistä. Kyllä ne uudet aiheet sieltä tulee, jos on tullakseen.
 
Väkisin keksimällä tulee aika tynkiä aiheita.
Kyllä niitä syntyy kunhan ollaan vaan aktiivisina ja tartutaan tärppiin sit kun semmonen tulee.
Hyvinhän täällä on aiheita ja niinkun sanoit että jää unholaan nopeesti.
Tottakai ne jää unholaan jos aihe on käsitelty eikä pysty enään jatkamaan keskustelua muuten kun aiheen siirryttyä niin OT:ksi ettei sitä tunnista mitenkään päin alkuperäiseksi aiheeksi.
 
Menee väkisin vääntämiseksi keksiä uusi aihe uusien aiheiden keksimisestä.
 
Tuskin aiheita kannattaa alkaa väkisin keksimään, tulevat luonnostaan jos ovat tullakseen ja uusien jäsenien myötä ettei vanhojen jäsenien tarvitse väkisin äänessä olla.
 
Näitä uusien jäsenien aloituksia odotan ja olen odottanutkin kuin kuuta nousevaa!
Unohdetaan se väkinäisyys ja ollaan rentoina kuin rautakanki ;)
 
focceristi sanoi:
Miten teillä, onko aiheita mielessä mutta jotenkin vain jää julkaisematta? Tuntuu välillä että kaikki olisi jo keksitty? Vanhoissa vara parempi?

Olen täällä hiljalleen kohotellut itsekritiikkiäni. Kyllähän niitä ajatuksia uusiin aina välillä pullahtelee mutta sitten kun pyörittelen vähän lisää niin alkaa fiilis lässähtää ja kippaan ö-mappiin. Muuten kyllä kannatan vanhoissa vara parempi ajatusta. Kyllä kohta jo vuodessa tänne on kertynyt useita hyviä aiheita joita voisi nostaa...