https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

USB × 2 haaroitin 12 virtapistokkeeseen

Taky

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Näissä hongkong/kiina halpis adaptereilla tuntuu olevan taipumusta aiheuttaa radiohöröjä.

Haussa nyt toimiva USB × 2 haaroitin 12 virtapistokkeeseen kännykän/tabletin virran tarpeisiin - kokemuksia suosituksia?

 
Taky sanoi:
Näissä hongkong/kiina halpis adaptereilla tuntuu olevan taipumusta aiheuttaa radiohöröjä.

Haussa nyt toimiva USB × 2 haaroitin 12 virtapistokkeeseen kännykän/tabletin virran tarpeisiin - kokemuksia suosituksia?

Mennyt ei ole tae tulevasta näissä, mutta kolmen yksilön kokemuksella "Hama Dual USB" on ollut niin mekaanisesti kuin sähköltäänkin laadukas. Uppoaa lähes kokonaan tupakansytytinliitäntään ja pysyy tiukasti, USB-johdon voi vetää irti pitämättä vastaan. Tuota saa esimerkiksi verkkokauppa.comista, tuote 33839.
 
JKR sanoi:
"Hama Dual USB" on ollut niin mekaanisesti kuin sähköltäänkin laadukas. Uppoaa lähes kokonaan tupakansytytinliitäntään ja pysyy tiukasti, USB-johdon voi vetää irti pitämättä vastaan.

Em Hamasta löytyi todellakin ratkaisu, myös MB:ssä se menee niin syvälle että pistokkeen kansi lasketuu niin alas että lokerikon luukku jonka alla 12v lähtö on mahtuu normaalisti kiinni - siiti.
 
Tarve varmaan meni jo ohi, mutta kerronpa omastanikin kun olisi vastannut alkuperäisiin vaatimuksiin.

Tuollainen, tosin eri myyjältä: http://www.aliexpress.com/item/Universal-Dual-USB-2-Port-5V-2A-Car-Charger-Cigarette-Lighter-for-iPhone-4-5-5s/1740049230.html

Plussaa radiohäiriöttömyys sekä riittävä pituus jotta laturia voi käyttää syvemmässäkin sytkärikolossa kuten omassa autossani. Toimii ok.

Miinusta on ruma sininen ledi sekä ruma valkoinen väri. Kotelon väriin en pystynyt tilausvaiheessa vaikuttamaan vaan tuli satunnainen. Eikä ledin loistoa pysty tussilla peittämään koska valo tuikkii liittimien välistä. Sitä saa mistä maksaa :p
 
Mulla tämmöinen Hong Kongista (siis tavaratalosta) hommattu, 5cm pitkä. Töpseleistä toinen 1.2A ja toinen 2.1A. En ole havainnut tuon aiheuttavan radiohäiriöitä. Tuossakin sininen ledi mutta ei se näy mihinkään kun mulla pistoke on keskikyynärnojan kannen alla.
 

Liitteet

  • ImageUploadedByTapatalk1422946377.102297.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1422946377.102297.jpg
    75,8 KB · Katsottu: 83