https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

U20 MM-kisat Kanada

Vankka

Klassikko
Liittynyt
22.12.2013
Tänään alkaa kisat. Suomi saa heti alkuun kovan vastuksen kun pelaa USA vastaan. En kännykällä viitsi hienoja sepustuksia kirjootella, mutta keskustelu on nyt avattu. [emoji1]
 
Meinaan kyllä katsoa USA-pelin tänään.
Nuorten matseja on kyllä mukava katsoa, kun vauhtia ja vaarallisia tilanteita on yleensä riittämiin.
Harmittavan myöhäiseen ajankohtaanhan nuo pelit pääosin tulevat rapakon takaa, joten valtaosa peleistä jää kyllä sitä myöten katsomatta, harmi.
 
toivotavasti jostain näkyis...
En nyt viiti ottaa taas lisää maksukanavia , noita jo muutenkin tulee pönkitettyä ihan tarpeeksi
(ruutu.fi+soneramix)
 
Ainakin taskan ja venäjän peliin löytyy streamit hahasportin wigwiz kautta. Venäjä ekan erän jäläkee 2-0 tappiolla.
 
Minä olen ostanut nämä U20 kisat Katsomosta, samoin kuin viime vuotena, ihan hyvää viihdettä lomapäiviksi. Ei jaksa oikein säätää ilmaisstriimien kanssa kun HD kuvaa saa murto-osalla tankkauksen hinnasta.
Ennemmin katson näitä kuin miesten kisoja, koska nämä ovat kovemmat kisat.

Turhan inhorealistesesti jortsu on kommentoinut pienen kaukalon vaikeuksia, toivottavasti pojat ei menee laatikkoon valmiiksi hävinneinä.
Kotisohvalta kyllä itsekin veikkaan että kuokkaan tulon todennäköisyys on aika korkea ensi yönä.

 
Arcca sanoi:
Turhan inhorealistesesti jortsu on kommentoinut pienen kaukalon vaikeuksia, toivottavasti pojat ei menee laatikkoon valmiiksi hävinneinä.

Nyt pelin nähneenä ja parit lisä haastattelut kuulleena Jortsulta, onneksi huoleni oli turha ja luotto Suomen mahdollisuuksiin nousi pari pykälää. Suomi pelasi oikeastaan hyvin pienen kaukalon peliä, ja USA ei kävellyt yli.

Pakko kyllä todeta että onhan se jenkkien superlupaus Eichel aivan huikea jätkä, 1-1 maaliin tehty esityö on varmaan yksi hienoimmista joita on tullut nähtyä.
Pienen kysymysmerkin voi heittää siihen, että kaveri kuumeni helposti ja pitkäksi aikaa kun Lintuniemi yritti jyrätä hänet kovalla taklauksella. Ei noin pienestä saa mennä kasetti sekaisin, jos meinaa änärin agitaattorit kestää.
 
Nyt sitten SVK nurin nuorten Leijonien toimesta. Toivottavasti on asenne kunnossa.
Tulipahan mieleen että juurikin tasan 30v sitten olin itsekkin pelaamassa juniorilätkäturnausta noissa maisemissa. Ihan ei samalla tasolla menty ;) 26.12-1984 lähdettiin Frankfurtin kautta Montrealiin josta vielä bussilla siirtyminen Torontoon.
 
^ Kapanen näytti eilenkin olevan ihan "puhki" moneen otteeseen ekassa ja toisessa erässä. 
Godlak;illa käynyt goodluck kyllä nyt. Aika huikeita seivejä :(
Paikkoja on ollut riittävästi.
 
GTA1 sanoi:
^ Kapanen näytti eilenkin olevan ihan "puhki" moneen otteeseen ekassa ja toisessa erässä. 
Godlak;illa käynyt goodluck kyllä nyt. Aika huikeita seivejä :(
Paikkoja on ollut riittävästi.
Kolme tolppaa taitaa olla. Kärppä-ketju pelaa hyvin. Puljujärvi tekee vielä yhden (tolpan) :)

Huhut puhuu et kapanen pelais loukkaantuneena.
 
Ykkösketjun nuoret nimimiehet tarvitsisivat nyt onnistumisia!

Japoff sanoi:
Tepsin poika teki taas avaus maalin , mut siihenkö taas jäi ??

Rantanen on jo kahtena iltana tehnyt enemmän maaleja kun koko syksyn aikana liigassa. Hyvää settiä muutenkin.
 
Olen nähnyt 1-2 peliä Rantaselta tänä vuonna liigassa, ja kummassakin olen ihmetellyt että kukakohan tuo pelaaja on? On erottunut vaarallisella pelillä ja saanut hyviä tilanteita aikaiseksi. Ja ne matsit mitä näin on vastustajan puolelta (HIFK). Hänelle pitäisi saada isompaa roolia. Eilen ainakin USA:ta vastaan Kapanen oli todella huono ja näytti olevan asennevammaa... Ylivoimalla vain seisoi vieressä ja katsoi kuin muut yrittivät puolustaa pois USA:n AV-hyökkäyksen.
 
Kapasen kisat lähtenyt huonosti käyntiin. Paljon kiekonmenetyksiä sekä yksin yrittämistä huonolla menestyksellä.
Slovakian maalivahdilla oli tänään peikkomainen flaxi, vaikka taitoakin kaverilla näytti olevan riittävästi ;)
 
Ens yönä on sitten Leijonien jatkon osalta kuoleman ottelu Saksaa vastaan. Siitä voitto niin jatkossa ollaan vastan tulee Ruotsi. Kanadaan vastaan peli pysyi tiukkana kunnes lopussa repes. Paremmalla viimeistelyllä olisi saattanut pisteitä tulla. Nyt pitää loput pelit voittaa. Win the right games vai miten se meni :) Leijonien pelit ollut kuitenki Tolppa sisään tolppa ulos, nyt on menny aina ulos :) Puljujärvellä taitaa olla 5 tolppaa 3 peliin :)
 
Vankka sanoi:
Puljujärvellä taitaa olla 5 tolppaa 3 peliin :)

Puljujärvi on mielestäni pelannut rohkeammin ja paremmin peli peliltä. Kanada pelissäkin Suomen parhaimmistoa. Ja kaveri on 16v! Muistelisin että Barkov ja Granlund oli selkeästi vaisumpia kun astuivat kuvioihin. Mielenkiintoista nähdä mihin vielä päätyy, kun kokoakin on noin paljon. Tulisiko sellainen Getzlaf vol 2, tietenkin paremmalla asenteella. :)