https://automasa.fi/tuote-osasto/flaig-rengaspainemittarit/

TV:n USB tallennus

N

NelivetoTurbo

Vieras
"Joulupukki" toi lastenhuoneisiin F5505 Samsungit, mutta "joulupukilla" on vähän epäselvää vielä, miten tuon USB tallennuksen kanssa edetään. Koska molemmat TV:t ovat seinällä, ulkoisen kovalevyn sijoittelu on haastavaa, joten mietinnässä on ihan muistitikkujen käyttö. Yhdessä myymälässä myyjä sanoi, että 32 Gb olisi minimikoko, jota voi käyttää. Lähinnä tarve on ajansiirrolle, mutta varmaan sitä sitten tietysti muutenkin ajastuksen tulisi käytettyä, jos toimivat luotettavasti.

En ole vielä kovin paljon asiaa tonkinut, mutta ajattelin nyt täälläkin kysäistä, jos jollakulla olisi kokemusta muistitikkujen käytöstä TV:n tallennusvälineenä. Kaikki vinkit, ohjeet ja linkit ovat tervetulleita.
 

Skula

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Oma samsungi muistaakseni vaati usb levyn jolla on oma virtalähde. Näin siis tallennukseen.. Pelkältä tikulta kyllä voi katsella juttuja..
 
A

Ade

Vieras
Mikäli aiot ulkoisen kovalevyn hankkia, niin eikö telkkarin takana olisi tarpeeksi tilaa ohuelle kovalevylle, jonka saisi ripustettua seinälle TV:n taakse piiloon?
 

Karvis

Hallitusjäsen
Liittynyt
18.12.2013
Meillä on seinälle ripustetussa Sonyssa ohut 320gb kovalevy tv:n takana velcrolla kiinni, liimattavaa nauhaa sai Prismasta muutamalla eurolla paketin, hyvin on pysynyt ja saa tarvittaessa irtikin. Sony ei ainakaan tarvitse virtalähdettä kovalevylle, mutta kannattaa tosiaan ostaa pienikokoinen kannettaviin suunnattu kovo niin usb jaksaa syöttää sille riittävästi virtaa.
 

Skula

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Zaasa sanoi:
Pystyykö kovalevy tallennuksen aikana katsomaan eri kanavaa?

Ei ainakaan voinut vielä vuosi sitten kun markkinoita katselin.. Ellei joku ökymalli ollut tarjolla.. Nykyään kai noissa voi jo olla useampaa viritintä yms?
 

Markku

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Minulla on kannettavan 250Gb levy LG:n telkkarissa kiinni. Toimii ilman ulkoista virtalähdettä.

Tosin tuon toteutus on pientä viilausta vailla. Jos tallennus on ajastettuna päällä, mutta tv:tä ei ole avattu,ei tv:tä voi avata ilman tallennuksen katkeamista. Jos taas tallennus lähtee päälle, ei telkkari suostu soittamaan ääntä ulkoisesta lähteestä (digiboxi tai bluray) vaan ääni on otettava kotiteatterivahvistimen kautta ulos.
 
T

T

Vieras
Minulla oli vuonna 2012 Samsungin telkkarin taakse teipattuna 320gb kiintolevy. (Ei tarvinnut virtalähdettä).
Levy piti alustaa Samsungin omaan tiedostojärjestelmään. Toimi hyvin pari kuukautta kunnes telkkari sotki itse oman tiedostojärjestelmänsä eikä tunnistanut koko levyä. Niitä tallennuksia ei saanut sitten talteen millään PC:n pelastusohjelmillakaan.

Nettifoorumeilla löytyi vastaavia ongelmia muillakin kyseisen mallin käyttäjillä, joten jätin homman siihen. Ehkä uusimmat firmwaret ovat jo kirjanneet ongelman.
 
N

NelivetoTurbo

Vieras
Tuli sitten hommattua 500 GB:n LaCie Rikikit noihin töllöihin. Hyvin toimii ja levyn sai nätisti nippusiteillä kiinni seinätelineen tyhjiin VESA reikiin.

Ja tosiaan noissa Samuissa saman kanavanipun sisällä voi tallentaa yhtä ja katsoa toista kanavaa.