https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

TV:n suoratoisto mobiililaitteilla

Markku J

Hallitusjäsen
Liittynyt
18.12.2013
Meillä alkaa olla tarvetta yhdelle lisätelkkarille reaaliaikaista lähetystä katsellaksemme, ja ajattelin kokeilla korvata telkkarin iPadilla. Otin kokeeksi DNA TV:n, josta oli Gigantissa tarjolla ilmainen 3 kk kokeilujakso.
Olen ollut hieman pettynyt sen kuvanlaatuun, kun aitoa HD -kuvaa se ei mielestäni tarjoa. Laadussa on selkeä ero Yle Areenan lähettämään HD -laatuun YLE:n hyväksi. Tämä lienee ominaisuus tuossa DNA:n paketissa. Onko muilla foorumilaisilla kokemuksia, olisiko Elisan vastaava palvelu "yhtä huono" ? Tämän DNA:n ajattelin perua, kun haluan hyödyntää iPad Air 2:n hienon Retina-näytön resoluution.
 

Pepeto

Klassikkoainesta
Liittynyt
23.12.2013
Elisan Viihteellä ei voi katsoa suoria lähetyksiä, muutakuin MTV Total-paketin kanavista osaa. Muilta kanavilta voi katsoa ainoastaan tallenteita.
 

Jysky

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Mä olen nyt testannut Elisan ja  Soneran viihteet sekä dnaTV n. Mikään niistä ei ole täydellinen! Sonera mun mielestä kaikintavoin kehnoin,  Elisalta puuttuu suoratoisto mutta paras käyttöliittymä ja DNA tekee kaiken sen minkä minä tarvitsen ja linkkaa näytön vielä chromecastille. Mulla ei hd ole mikään välttämättömyys.

Käytän aika paljon tallennusta, ja ehkä Elisa oli siinäkin fiksuin- tallentaa jo alkaneenkin ohjelman alusta lähtien. DNAssakaan ei ole muuten Nelosen kanavien suoratoistoa.

Ohjelmaopas oli mulle sopivin Elisassa- katsoin siitä aina tv ohjemat.
 

Markku J

Hallitusjäsen
Liittynyt
18.12.2013
Kiitos kommenteista. Ei taida Elisasta olla sitten apua minun ongelmaan, ja Soneraa en kelpuuta, vaikka ratkaisun tarjoaisivatkin. Mutta ilmeisesti eivät tarjoa.

Meillä tulee aina ajoittain pienen pojan kanssa sellainen yhteentörmäys, että hän haluaa katsoa jotain Elisa Viihteelle tallennettua lastenohjelmaa just, kun itse katson jotain reaaliaikaista lähetystä. Siihen hain apuja, että voisin vapauttaa telkkarin pojalle.

DNA TV:n laatu sen verran tökkii, että taidan pärjätä ilman tätä mahdollisuutta ja turvata YLE Areenaan.
 
M

mva

Vieras
Marty McFly sanoi:
Tsekkaapas tämä: www.watson.fi

En tunne palvelua tarkemmin, mutta pari kaveria vannoo sen nimeen, molemmat vaihtaneet tuohon Elisa Viihteestä viimeisen vuoden aikana.
Watson toimii hyvin. Jos Elisa saa ostettua Anvian taitaa Watson muuttua siis loppua ja tilalle puskevat Elisa Viihteen joka ei ole lainkaan yhtämiellyttävä käyttää kuin Watson.
 

Markku J

Hallitusjäsen
Liittynyt
18.12.2013
Kiitoksia vinkeistä kaikille. Pitää tutustua näihin vaihtoehtoihin. DNA TV maksaa 6,50 eur / kk, joten kovin kallis sekään ei ole, mutta saisi olla HD -laatua.
 

ClintMeatwood

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Itsellä on ollut dna:n viihde paketti, johon kuuluu tuo dna tv, jo reilun vuoden käytössä. Ihan tyytyväinen olen ollut. Pääasiassa on tullut tuota tv:tä käytettyä nauhoittamiseen. Katselut sillä olen suorittanut pääasiassa puhelimen (iphone 5) näytöltä. Tänään aamulla tuli töissä katseltua Viasatilta Timosen viimeiset peliminuutit ja ihan hyvältä se kuva minusta näytti. Joskus myös tabletilta katselin jotain ohjelmaa enkä mielestäni huomannut areenaan, ruutuun tai vastaaviin mitään suurempaa eroa.
 

Jysky

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Kuukauden päästä tippuu DNA TVn suoratoistosta MTV3, AVA ja Sub. Frii tulee tallennettavaks ja yks KHL peli / kk ilmaseks näkymään.

Toi kanava peli näissä palveluissa on ärsyttävää,  vaihtelee tarjonta jatkuvasti,  vaikkaharvoimpa itse katselee suoratoistona netissä mitään. Nelosen kanavat on suorina puuttunu jo alusta lähtien.