https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Tuunauspohdintaa autolle..

F

focceristi

Vieras
Olen pähkäillyt että mitä pikkutuunausta tuolle kulkineelle voisi tehdä? En nyt tarkoita vanne tai muitakaan arvokkaampia toimenpiteitä vaan muutamien kymppien tai satasen parin max juttuja. Ehkei niinkään sisätiloihin vaan lähinnä ulkokuoreen. Jos olis 80 luku niin helppoa olis. Valkosella tussilla renkaan sivun merkinnät valkeiksi ja raitaa kylkeen ja antennia kulmiin ;D Pää on tyhjä ideoista...AUTTAKAA :-[ Jos sais pikkujutuilla hieman erottuvan auton että löydän sen kaupan parkista enkä räplää toisten autoja! Olen ujo joten ei kauhian erikoista! Kuitenkin sellaista jonka saa tarvittaessa poistettua jos alkaa hävettämään..
 
Ekana hommaat rillit että näet lukea oman auton kilven.  :D
Autostadium tarra takalasiin ja viper raidat auton yli niin alkaa löytymään auto parkista eikä maksa paljon.
Yksi mikä auttais auton löytymisessä olis antenniin joku erikoinen tatti.
 
Tarjoustaloissa on semmoinen autotarvikeosasto jossa on jos jonkinlaista pikkusälää autoon tuunaamiseksi. Krominauhaa, feikki-ilmanottoaukkoja, turbo-, racing ja vastaavia kromitekstejä takaluukkuun jne :rolleyes:
 
Apua! Eihän tässä ole antenniakaan johon tatteja sais! Entä jos tulen sivusta autollepäin niin rekkaria ei näy? Arvasinkin että staadiumitarraa ehdotellaan mutta heti ekassa viestissä? Juu kyllä se tästä vielä keksitään..kiitos vinkeistä tatille ja p:lle!
 
Mietiskelin noita luomia umpioiden päälle mutta onko liian "teinimäistä"? Teiniajoista kuitenkin yli 30 vuotta! Onhan noilla sivuilla tullut käytyä muttei vielä oo napannu!
 
Plastidipillä voi kokeilla mitä mieleen juolahtaa eikä maksa paljoa ja saa pois. Vaikka ne kyyn raidat... Tai luomet....
 
Itse olen visioinut paljonkin erilaisia pieniä askareita mutta melkeimpä kaikki on jäänyt tekemättä  ;D
FR-mallin hunajakennomaskin tilasin, teippasin mustaksi (tällöin en ollut kuullutkaan dipeistä) ja täräytin keltaiset kalvot sumuvaloihin. Tarkoitus oli myös tuunata takavalot kalvolla mutta en ollut tyytyväinen sävyyn mikä tuli joten se on tekemättä.. Mallimerkinnän olisin halunnut pois mutta ovat upotetut joten tämä ei onnistunut.

Mutta summasummarum, "tuning" kulut olivat noin 80€ maskin kanssa ja saadut muutokset auttoivat edes vähän personoimaan autoa. Kaiken maailman TURBO/16V/V6-tekstit ja "ilmanottoaukot" jätin ja tulen aina jättämään kauppaan.

 
...hihihii ;D nythän mä hokasin! Pitäsköhän tilata sittenki ne umpioiden luomet? Voisin maalata ne mustaksi niin ne ois niinku kulmakarvat! Sitten vois tunnistaa tän kotteronkin ja heittää -tuollahan se Breznevi onki ;D Tietääkö nuoret kuka tuo Breznev oli? Ei taia vaimo antaa lupaa, joten se siitä! No tosikoita noi skodailijat!?
 
focceristi sanoi:
...hihihii ;D nythän mä hokasin! Pitäsköhän tilata sittenki ne umpioiden luomet? Voisin maalata ne mustaksi niin ne ois niinku kulmakarvat! Sitten vois tunnistaa tän kotteronkin ja heittää -tuollahan se Breznevi onki ;D Tietääkö nuoret kuka tuo Breznev oli? Ei taia vaimo antaa lupaa, joten se siitä! No tosikoita noi skodailijat!?

Tai läväytät suoraan ripset kehiin ;)

41-VuwLQYwL.jpg
 
En henkilökohtaisesti on kovin tuunaushenkinen, mutta nyt on tulossa ensimmäinen valkoinen auto. Näytti jo eilen seisovan surullisena liikkeen takapihalla pölyn peitossa. Kovin on valkoinen valkoisen näköinen ja luovutus on sovittu loppuviikkoon. Joudun huomenna aamulla lähteä möhköä huoltamaan tallinnaan kun kotomaasta ei aikoja saa. Mutta asiaan. Sitä vaan mietin, että minkäköhän näköinen olisi jos teippauttaisi katon mustaksi ?

Alla oleva auto on täsmälleen samanlainen:

WP_20140410_007.jpg
 
Tuossa on mustalla katolla. Mattana ei ehkä yhtä hieno ?  On näköjään muitakin tuunauksia kuten peilit.

mattsst5_zpsa104b077.jpg
 
Keulassa alahelman teippaaminen tekee aika agressiivisen ilmeen :)
 
Eiköhän tuo teippi ole suurimman osan ajasta kuitenkin edes pikkaisen pölyinen, en usko että iskee kovinkaan pahasti silmille. Ja saahan sen aina pois jos häiritsee liikaa.

Mulla on tuollainen teipattuna (maalarinteipillä  ;D) wc:n oveen, että suoristuu ja on helpompi asentaa oikeaan kohtaan.
 
Juuri samanlainen hiilikuitusuojateippi asennettiin harmaaseen Focukseen ja ei minun mielestäni lainkaan hullumman näköinen.
 
Kirkas naarmusuojateippi on käytössä täällä takapuskurissa ja voin suositella. Ulkonäköön ei tosin juuri vaikuta, joten ei sovi tähän ketjuun?  ;)
 
pokkus sanoi:
Olen miettinyt X3:seen jonkinlaista takapuskurin suojaa, kun noita rattaita tulee vähän väliin konttiin nosteltua ja se puskurin tasainen osa on aika herkkä naarmuntumaan. Mietin jotain muovista suojaa, kunnes tämänlainen hiilikuitu-vinyyliteippi tuli eteen. Olisiko tuo liian teini-tuuning valkoiseen autoon? Itse jotenkin tykkään tuosta aika paljon :) Hiilikuitua tosin ei muualla autossa ole...

41OELBhEoYL.jpg
Minulla olisi tarvetta juuri tuollaiselle tummalle omaan Q5:een. Mistähän tuollaisen voisi tilata?
 
Kirkas teippi on valkoisessa autossa hirveän näköinen kun muuttuu kellertäväksi varmaan alta vuoden Floridan auringossa. Suomessakin parissa vuodessa muuttuu ku**n keltaiseksi.
 
Penguin sanoi:
Kirkas teippi on valkoisessa autossa hirveän näköinen kun muuttuu kellertäväksi varmaan alta vuoden Floridan auringossa. Suomessakin parissa vuodessa muuttuu ku**n keltaiseksi.
Materiaalissa vikaa. Edellisessä autossa oli kolme vuotta ja kirkas oli vielä kun vaihtoon lähti...
 
Tässä pähkäilly tulevaan vihreään combi räsään takapuskurin suojaa. Mistään ei kuvaa löydy missä ois kiiltävän musta muovi lista. Toisaalta laittaako listan vai tuommosen ylempänä mainitun kalvon vai kokonaan ilman mitään :))