https://yliteippaus.fi/

Tuulilasi kutsuu sinut koeajamaan oman autosi

Quality

Moderaattori
Liittynyt
18.12.2013
Oletko saanut otsikon kutsun? Itse ajattelin osallistua, onhan hauska vähän analysoida omaa ajokkiaan. Olen aina koettanut olla arvioissani objektiivinen, ja vaikka autoni tulisi myyntiin joskus, on mahdollisilla ostajaehdokkaillakin tilaisuus saada monipuolisia käyttäjäkokemuksia sivustolta. Ajattelin toki julkaista raportin myös täällä.
 

pantero

Klassikko
Liittynyt
22.12.2013
Jep, tuommoinen kutsu näyttää tulleen. Mahdollinen osallistuminen on harkinnassa. Itseäni mietityttää, miten ja mihin näitä koeajoselostuksia käytetään. Tuossa kutsussa sitä ei avata ollenkaan.

Sinällään TL:ta raikas ehdotus. Avo-Beetle kesäksi (arvotaan vastanneiden kesken...) olisi ihan jees. 8)
 

Jysky

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Ei taida uskaltaa osallistua- just toisessa kisassa oli palkinnoks Mini heinäkuuksi!
Eihän sitä ehdi omallaan pian ajaa ollenkaan, kun kumminkin voitan nää kaikki autot pihaan!

Tuli tuo kutsu, mutta linkin aukasema sivusto ei millään mun vehje&selain yhdistelmällä ei ole toiminut että vois sinne jotain kirjottaakin- paitsi sokkona...
 

RoccoScientist

Klassikkoainesta
Liittynyt
25.12.2013
Ei huono diili Tuulilasille. Lukijat tuottavat ilmaista sisältöä lehteen. Ties vaikka juttujen tasokin nousisi. ;) Ongelmaksi saattaa osallistujan kannalta muodostua, että Tuulilasi todennäköisesti haluaa rajattomat oikeudet kaikkiin kirjoituksiin. Niitä raportteja ei siis saisi itse julkaista uudestaan missään sen enempää kuin lehden muutakaan sisältöä (ei niin, ettäkö tämä ketään käytännössä estäisi).