https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Turkki matkakohteena

Markku J

Hallitusjäsen
Liittynyt
18.12.2013
Kesän lomakohteista monelle myös Turkki on tuttu. Tässä ketjussa voi kirjoitella kokemuksia ja mietteitä Turkissa lomailusta ja matkustamisesta.

Itselleni Turkki on aika tuttu työn puitteissa, kun reissasin Istanbulissa kerran kuukaudessa reilun vuoden ajan ja työskentelin aina viikon pätkän kerrallaan siellä. Silloin avautui toisenlainen Turkki, ja toisenlaiset turkkilaiset ihmiset - osaavat ja ammattitaitoiset, sekä vieraanvaraiset ja ystävälliset.

Lomakohteissa olen vieraillut kerran Bodrumissa ja useita kertoja Alanyassa, josta hankimme jokunen vuosi sitten pienen kaksion. Ensi kesänä se taitaa olla lasteni käytössä, joten oma suunnitelma pitää kohdentaa muualle.

Turkissa lomahuoneistot ovat vielä edullisia, ja me ostimme ihan pienen kaksion (55 m2 terasseineen) Alanyan keskustasta, n. 300 m Kleopatra -rannalta pohjoiseen. Talossa on muistaakseni seitsemän suomalaista huoneiston omistajaa - ja paljon venäläisiä.

IMG_0233.JPG


 
M

MMV

Vieras
Markku J sanoi:
Lomakohteissa olen vieraillut kerran Bodrumissa

Vaikka olen Turkkia lomakohteena jonkin verran vältellytkin ja käynyt siellä vain muutamia kertoja, niin Bodrum tai tarkemmin Turgutreis on osoittautunut varsin miellyttäväksi kohteeksi. Pieni paikka ja vähän syrjäinen, mutta ei Alanya/Antalya tyyppistä turistirysämeininkiä.
 

Markku J

Hallitusjäsen
Liittynyt
18.12.2013
Bodrum jäi minulle myös mieleen kohteena, jonne haluan mennä uudelleen. Kaupunki on kaunis, ja rantakadulla on mukavia ravintoloita kivassa ympäristössä. Shoppailijoille löytyy paljon koettavaa. Kohteena se on tasoltaan selkeästi Alanyan yläpuolella ja enemmän turkkilaisten suosiossa. Tunnenkin yhden turkkilaisen, Istanbulissa asuvan, jolla on siellä loma-asunto. Hän kertoi turkkilaisten arvostavan sitä lomakohteenaan, ja rikkaamman väen ostelevan sieltä "kesämökkejä".