https://automasa.fi/tuote-osasto/flaig-rengaspainemittarit/

Toyota Camry

HatYai

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
1.1.2014
Äskeisellä Thaimaan reissulla tuli matkustettua muutama sata kilometriä yllämainitun mallin takapenkillä. Mukavan oloinen auto, tilaa riittävästi joka puolella, hiljainen ja viihtyisä. Harmi, kun tätä ei enää tuoda Suomeen, kaukoidässä se on hyvin suosittu ja saatavana myös hybridinä. Ajokokemuksia mulla ei tästä vielä ole, ehkä tulee joskus seuraavillla matkoilla vuokrattua omaan käyttöön  :)
 

Quality

Moderaattori
Liittynyt
18.12.2013
Camryhan oli 1980-luvulla varsin suosittu myös Suomessa. Taisi olla melkoisen kestävän maineessa myös.

1987-1990_Toyota_Camry_Sedan.JPG
 

HatYai

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
1.1.2014
Tuossa muutama kuva 2013 hybrid mallista, konstailematon perusauto, ei oo bling blingiä.
 

Liitteet

 • 27-2013-toyota-camry-hybrid-review_480x319.jpg
  27-2013-toyota-camry-hybrid-review_480x319.jpg
  32,7 KB · Katsottu: 609
 • 01-2013-toyota-camry-hybrid-review-1359162567_480x319.jpg
  01-2013-toyota-camry-hybrid-review-1359162567_480x319.jpg
  31,6 KB · Katsottu: 599
 • 37-2013-toyota-camry-hybrid-review_480x319.jpg
  37-2013-toyota-camry-hybrid-review_480x319.jpg
  29,1 KB · Katsottu: 549
V

Vaarivanhus

Vieras
Mieleeni on jäänyt erään tutun Camry -vuosimallia en muista -, josta hänen mukaansa katkesi jakohihna kesken lomareissun. Erikoista vain, että matkanteko jatkui pelkän hihnanvaihdon jälkeen eli ei aiheutunut venttiilien ja mäntien yhteentörmäystä. Harvinaisen hyvin suunniteltu moottori.
 
A

Arska F

Vieras
Vaarivanhus sanoi:
Harvinaisen hyvin suunniteltu moottori.

Osa Toyotan moottoreista on ns. vapaasti pyöriviä, eli jakohihnan katkeaminen ei tee koneesta verkonpainoa, ja osa taas ei...
Ikävää sinänsä, että tuon ominaisuuden olemassaolo vaihtelee Toyotallakin vuosimallin mukaan, sama moottori siis olla vapaasti pyörivä tai "kaikentuhoava"... Ja edes maahantuoja ei tiedä kertoa, että kumpi versio keulalla on.
 

Markku J

Hallitusjäsen
Liittynyt
18.12.2013
Hienolta näyttää uusi Camry. Siinä on hiukan Lexus -lookia mielestäni. Tuon kun saisi kuutoskoneella Suomeenkin, niin varmasti kävisin kokeilemassa.
 

Skula

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Mikä oli viimeinen Suomessa myyty Camry malli? Mk3?

Tuota joskus ihailin itselleni, mutta jäi hommaamatta, tämä siis silloin kun olis hankkimassa tuota Vanhaa Herraa..

Olisihan tuo eräänlainen piristysruiske jos Cmary tulisi takaisin, eikä tuo huonolta näytä, ei ollenkaan...
 

Presidentti

Klassikkoainesta
Liittynyt
24.12.2013
Mitä sukupolvea tämä nyt on, mk4? Muutamaan otteeseen tuollaista vuosituhannen vaihteessa koeajaneena mielikuvaksi jäi "suurennettu Corolla". Ei sillä että se olisi huono asia - liikkumiseen paikasta A paikkaan B varmasti pätevä ja Toyotan perinteet huomioiden huoleton auto.

Toyota-Camry-2003-Car-2.jpg


 

Harza

Vakiokalustoa
Liittynyt
10.4.2014
Ei ole mikään ihme se,että Camry on vuodesta toiseen jenkeissä myydyin henkilöauto_On se tyylikäs tämä uusi.
 
L

LuppaKorva

Vieras
pokkus sanoi:
Suuri syy on myös se, että auto on aivan törkeän luotettava kapistus ja halpa ylläpitää. Kerran vuoteen vaihdatat ne öljyt parilla kympillä merkkiliikkeessä niin autolla ajaa ilman sen ihmeellisempiä vikoja seuraavat 15 vuotta.
Tätä mä oon koittanu aina sanoa että toitsut on luotettavia ja hyvä että se tuli nyt jonkun muun kirjotettunakin. :)
 

tuRboman

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
pokkus sanoi:
Suuri syy on myös se, että auto on aivan törkeän luotettava kapistus ja halpa ylläpitää. Kerran vuoteen vaihdatat ne öljyt parilla kympillä merkkiliikkeessä niin autolla ajaa ilman sen ihmeellisempiä vikoja seuraavat 15 vuotta. Lisäksi Camry ei tiputa arvoaan kovin nopeasti, vaikka onkin suosittu. Täällä saatavalla V6-bensakoneella tuota autoa on monesti sanottu yhdeksi parhaimmaksi sleeper-malliksi. On kuulemma aika äkäinen peli tuolla koneella eikä ulkoasu anna odottaa samaa :)
just niinkuin kuvailisit esim Avensista, toki Suomen mallistossa koneet muuta kuin V6. Tämä vain on niitä juttuja josta täällä ei saa puhua kun alkaa sanasota.

Törkeän luotettava ja arvo pysyy keskimääräistä paremmin. Se riittää monille.
 
P

P.Alikka

Vieras
Eiköhän Camry Jenkeissä vastaa maineeltaan Avensista Suomessa, hajuton, mauton mutta toimiva auto. Ja tämä sanottuna pari Avensista omistaneena  :D. Avensiksesta saisi mallivaihdoksella hyvän auton kun:
-ergonomiaa parannettaisiin Auriksen tyyliin + sentti pari lisää ratin säätöihin varaa.
-Väännökkäämmät moottorit vaikkapa Mazdan tyyliin + hybridi IS300 tekniikalla
-pikkuisen lisää ajatusta mm. tavaratilan suunnitteluun.

Ajettavuus on mielestäni hyvällä tolalla pitkätkin matkat sujui leppoisasti Avella.

Mutta, toivottavasti tehdas tuo jotain Avensiksen tilalle mikäli malli todella poistuu valikoimasta, koska kyllä Toyota on taas seuraavalla autonvalintakierroksella minun listoilla vahvasti mukana.
 

Urlaub

Grand Legend
Liittynyt
6.1.2014
P.Alikka sanoi:
Mutta, toivottavasti tehdas tuo jotain Avensiksen tilalle mikäli malli todella poistuu valikoimasta, koska kyllä Toyota on taas seuraavalla autonvalintakierroksella minun listoilla vahvasti mukana.

Toivotaan toivotaan!

Tojotan pappojen päätökset on nähty aiemminkin. Esimerkiksi farmari Corollan lopettaminen oli hyvä päätös - kilpailijoille! Sitten menikin monta vuotta harhaosuman tunnustamiseen, kunnes se korjattiin farkku Auriksella.

Samoin Camryn myynnin lopettaminen Euroopassa oli ainakin suomalaisittain typerä päätös. Mahtaisko aika olla kypsä sen korjaamiselle? Siis, jos ja kun, Avensis kuopataan.
 
L

LuppaKorva

Vieras
Maailmalla on todella hienoja toyotan malleja mitä suomalaiset ei edes tiedä. Toyota Crown, Mark2/X, Celsior.
Noi on ns: luxusautoja meille ja japskeille perus perhelinttoja.

2008_Toyota_Crown-Hybrid_01.jpg

toyota_celsior_1280x1024.jpg

2006_Toyota_Mark_II_Blit_01.jpg

toyotamarkxt09_lead.jpg

 

Marty McFly

Klassikkoainesta
Liittynyt
22.12.2013
Toyotan luotettavuutta, arvon säilymistä ja edullisia huoltoja en tosiaankaan kyseenalaista, mutta vaikka makuasioista puhutaankin niin tyylikäs tai hieno ovat sanoja jotka eivät ihan ensimmäisenä tule mieleen tuota kyseistä Camrya tai noita muitakaan "muualla myytäviä" malleja katsoessa. Tuo Camry näyttää joka suuntaan venytetyltä Corolla sedanilta, eli umpilatteaa peruskauraa, ja tuo yhden kuvan valkoinen farkku on ihan kammotus. Ko. auton muotoilijan mielestä todennäköisesti ikivanhat Peugeot 306 farkku ja Laguna I farkku olivat mahtavia luomuksia. Gnah.

Vaikka en uusinta Avensistakaan varsinaisesti diggaile niin sen muotoilussa on sentään yritetty ja kohtuullisesti onnistuttukin. Tuon Camryn muotoilija sen sijaan joutaisi kortistoon.

Urlaub sanoi:
...Samoin Camryn myynnin lopettaminen Euroopassa oli ainakin suomalaisittain typerä päätös....
Ei välttämättä. Eikös Euroopassa tämänkin kokoluokan perusautot osteta mieluummin farkkuna, vai olenko erehtynyt? Onko Camrystä farkkua edes ollutkaan, jos malli on kerran ollut suunnattu vain kaukoidän ja USA:n markkinoille?
 

Urlaub

Grand Legend
Liittynyt
6.1.2014
Marty McFly sanoi:
Ei välttämättä. Eikös Euroopassa tämänkin kokoluokan perusautot osteta mieluummin farkkuna, vai olenko erehtynyt? Onko Camrystä farkkua edes ollutkaan, jos malli on kerran ollut suunnattu vain kaukoidän ja USA:n markkinoille?

On ollut ja jokainen automiehenä pitävän pitäisi muistaa viimeisen farkku Camryn erikoisuus.. Näitä Camryjä oli Suomessakin melko paljon.

Otetaanpa pieni kierros, mikä se mielenpainuva yksityiskohta saattoi ollakaan? Siis tämän mallipolven farkussa:

1992-1994_Toyota_Camry_Sedan.jpgViimeiseksi jääneestä korimallista ei ollut enää farkkua tarjolla.

Edit: Kapsahdin itse siihen, mistä on tullut niin moneen kertaan muita nollattua eli uskoin Suomen maahantuojan vakuutteluja.. Viimeisimmästä Suomessa myydystä Camrystä on kuin ollutkin farkkuversio, jota ei vaan ole tuotu Suomeen.

toyota_camry_csi_1998.jpg
 
P

P.Alikka

Vieras
^Paitsi että tuo ei ollut viimeisin Suomeen tuotu Camry. Tuota seurasi vielä tuo nimimerkki Presidentin linkkaaman kuvan mukainen malli.
 

tai

Legenda
Liittynyt
23.12.2013
Joo, tuo malli oli vielä merkittävä, mutta seuraavilla malleilla ei enää kovin kummoista markkinaosuutta Suomessa ollut?