https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Tiguan FL 2012-

M

MMV

Vieras
Aloitetaanpas VW:n puolelle myös Tiguan-ketju, kun sellainen pitäisi saapua tammi-helmikuun vaihteessa. Eli tällainen paketti tulossa:

- 2.0TDI 4Motion Track&Style man.
- Toffee Brown
- Exclusive-paketti
- Luxury-paketti (ruskealla Vienna Furioso nahkasisustuksella)
- Peilipaketti
- Polttoainekäyttöinen lisälämmitin
- Sähköisesti esiin kääntyvä vetokoukku
- Kessy
 
Voe helevata! Tiguanin nahkaiset sporttipenkit ovatkin ihan jotain muuta kuin oletin. Kuvittelin näiden vastaavan Passatin sporttijakkaroita ja siten olevan myös pitkäjalkaiselle ihan hyvät. Kävin tänään liikkeessä ja siellä oli nahkasisustuksella oleva Tiguan. Istuinosa noin 4-5 cm lyhyempi kuin Passatissa ja käytännössä siksi täysin reisituettomat. Nyt harmittaa!
 
Onko kukaan käynyt kokeilemassa etuvetoista 90kw tsi Tiguaania? Lähinnä mietityttää että millaista kärsimysnäytelmää sen ajaminen moisella moottorilla olisi, koeajomahdollisuutta ei ole tuolla voimalinjallla :-\
 
Kyllä tuo vastaava Yeti liikahtaa ihan riittävästi DSGllä. Eihän ne nyt kovin erilaisia ole. Kylmähän Se on kaupunki pyörityksessä.
OT:170hp dsg 4x4 jälkeen tuo 90kw on aika mopo ja löysä alustainen. Ei pysty hidastustöyssyyn vetää samalla lailla.
 
RSOCUstin sanoi:
Kyllä tuo vastaava Yeti liikahtaa ihan riittävästi DSGllä. Eihän ne nyt kovin erilaisia ole. Kylmähän Se on kaupunki pyörityksessä.
OT:170hp dsg 4x4 jälkeen tuo 90kw on aika mopo ja löysä alustainen. Ei pysty hidastustöyssyyn vetää samalla lailla.

DSG ja kettinki samaan pakettiin? Ei kykene :-X

Webaston kanssahan siinä varmasti tarkenisi talvellakin, volkkarilla olisi tigusta joku limited kamppismalli 29999€ ja hiukan alkoi kiinnostamaan. Tuohon lisäksi exclusive-paketti ja webasto niin paketti olisi kasassa, emäntä vaan pitää ihan hulluna :rolleyes:
 
MMV sanoi:
Eikö pelkkä etuveto tökkää tuossa kamppismallissa?

No kyllähän siinä hiukan idea koko autoluokasta menee, mutta neliveto maksaa Tiguaniin hunajaa, halvin nelikko on yli 40k€ ja se on mulle kyllä liikaa :-\
 
Onhan nuo nelikko-Tigut hinnoiteltu ihan järkyttävästi. Ja itse menin sellaisen tilamaan, niin viimeisen viivan alla lukee "ovh:n" kohdalla 51 tonnia! Korotetusta vanhasta Golfista...
 
Jaa limited malliin ei saa sadetunnistinta yms. siihen liittyviä toimintoja...ei tarttekaan siirtyä tuonne toiseen topiciin pohdiskelemaan :rolleyes:
 
Tiguan tallissa ja 700 km koeajolenkki takana. Täytyy sanoa että yllätti kuinka hyvä tuo korotettu smurffibussi on!
 

Liitteet

  • tigu1.jpg
    tigu1.jpg
    143,5 KB · Katsottu: 244
  • tigu2.jpg
    tigu2.jpg
    156,8 KB · Katsottu: 237
  • tigu3.jpg
    tigu3.jpg
    134,4 KB · Katsottu: 253
Muutama kuva lisää...
 

Liitteet

  • tigu4.jpg
    tigu4.jpg
    149,9 KB · Katsottu: 260
  • tigu5.jpg
    tigu5.jpg
    167,7 KB · Katsottu: 402
  • tigu7.jpg
    tigu7.jpg
    125,2 KB · Katsottu: 355
Väri on luonnossa noita valkotasapainovirheellisiä kuvia parempi. En edes tiedä, onko Toffee Brown helmiäisväri, mutta mukavasti taittaa auringonvalossa tummaan kultaan. Kaiken kaikkiaan olen ensikokemuksen jälkeen tyytyväisempi autoon kuin oletin. Tähän mennessä olen raksinut aina autoihini sporttialustan mukaan, mutta nyt onneksi jätin sen tekemättä. Meno on varsin pehmeää ja yllättävän äänetöntä, mukavuusaspektia reilusti enemmän kuin Alltrackissa oli.
 
Onnittelut uutukaisesta! Hienon näköinen peli ja epäilemättä vallan hieno ajettava.

 
völvöxc60 sanoi:
Oliko penkit erilaiset mitä kuvittelit?

Penkkien istuinosa on lyhyempi kuin Passatin sporttipenkeissä. Onneksi reisituen puutetta voi korjata sähköpenkin paremmilla säädöillä eli nostamalla istuinosan etureunaa korkeammalle. Kyllä tällä penkkien puolesta ajelee, mutta itselleni Passatin sporttipenkki tai Golfin Ergot sopivat paremmin. Ei tämä ole niin paha kuin pelkäsin ja vaimon mielestä Tigun penkit ovat jopa paremmat kuin Passatissa. Ilmeisesti lähes 20 cm pituusero selittää tuntemusten erilaisuuden.
 
Onko ajoasento muutoin lyhyempi ja pystympi? Siinätapauksessa ymmärrän vaimoasi varsin hyvin. Itselle sellainen kirkonpenkki-asento on sopivin ja aika monesta cittarista sellainen löytyy.

On kyllä komeat värit sun Tiquanissa. Varmasti luonnossa vielä näyttävämpi. Ja penkkien sävy..mmmm!!
Katselin ilmeisesti samanväristä toissapäivänä uimahallin parkkipaikalla. Tais olla myöskin aivan tuliterä auto kun omistajakin katseli ihaillen kun laukkunsa otti kontista. Näytti niin puhtaalta ja virheettömältä että heti ajattelin uudeksi autoksi.
Kylläpä tuollaisella kelpaa ajella!
 
On hienot penkit väriltään.Tulee ihan aristokraattiset vanhat engelsmanniautot mieleen tosta penkkien sävystä.
 
Minäkin tykkään penkkien väristä. Kuulemma tämä Vienna Furioso on kaikkein vähiten myyty nahkapenkkien väri Tiguanissa, eniten mustaa ja seuraavaksi vaaleaa (beigeä). Aina kun jotain myydään vähän, alkaa epäilyttämään että mikähän siinä on vikana ellei esim. hinta ole selittävä tekijä.

Ja kyllä, istuma-asento on selkeästi korkeampi/ryhdikkäämpi kuin esim. edellisessä Alltrackissa ja se lienee yksi syy miksi vaimo tykkää istuma-asennosta.

Harmi kun tuli otettua nuo kuvat jo melkoisen hämärässä, niin erityisesti auton värisävy ei pääse oikeuksiin. Olen kyllä harvinaisen tyytyväinen väri- ja varusteyhdistelmään. Kummasti silmä tottuu myös Tiguanin ulkonäköön.

Voi olla, että vienkin vaimon Golfin vaihdossa ja jätän Tiguanin rouvalle seuraavan autonvaihdon yhteydessä. Tuntuu nimittäin tykkäävän tuosta niin kovasti, että halusi huomenna mennä Tigulla töihi ja Golf jää minulle.
 
Voi härregud että on hieno väriyhdistelmä (Toffee Brown ulkoväri / ruskea nahkasisusta)! Ihmettelen suuresti sitä, etteivät nuo ruskeat nahkapenkit ole saavuttaneet suurempaa suosiota. Ehkä me suomalaiset olemme vain maultamme niin vanhanaikaisia? Ja uskon muutenkin, että alat pitää autosta yhä enemmän ajettuasi jonkin verran sillä ja perehdyttyäsi kunnolla ominaisuuksiin. Tuommoinen kelpaisi kyllä varsin hyvin itsellekin :p