https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Tervetuloa AutoStadiumille!

Tilanne
Keskustelu on suljettu.

Quality

Moderaattori
Liittynyt
18.12.2013
Sinulle, uusi foorumilainen

Tervetuloa uudenlaiselle autofoorumille!  Elämä on muutakin kuin autoja, mutta autot kuuluvat erottamattomasti elämään. Löydät täältä paitsi kaiken autoista, myös runsaasti muuta kiinnostavaa ja elämänläheistä asiaa. Ennakkoluuloton ja aktiivinen saa mukaansa yhteisistä teemoista kiinnostuneita, ja valikoiman kasvaessa myös lukija- ja kirjoittajakunta laajenee.

Toivomme, että käyttäjät löytävät sivuston, ja että valitsemamme kombinaatio saa kiinnostuneen vastaanoton. Haluamme kehittää yhdessä kanssanne sivustoa aktiivisesti ja rakentavasti sellaiseksi kuin käyttäjät sen haluavat kehittyvän.

Toivotamme tervetulleiksi kaikki teidät, joilla on halua löytää vertaisiaan keskustelukumppaneita niin teknisissä, kaupallisissa kuin arvopohjaan sekä moniin muihin elämänalueisiin liittyvissä kysymyksissä. Keskustelun käyteaineena ovat faktojen ohella mielipiteet ja kokemukset, joiden esille tuomista ei kannata kaihtaa. Keskustelun tulee kuitenkin olla sivistynyttä, vailla tarpeetonta kärjistämistä ja ylilyöntejä. Valitettavasti ylläpidon on pakko puuttua keskusteluun, joka ei ole foorumin linjan ja arvopohjan mukaista. Sivuston säännöt löytyvät täältä: http://www.autostadium.fi/index.php?topic=48.0.

Sivustoa ylläpitää yhdistys nimeltä Autostadium ry. Yhdistyksen säännöt kertovat sen tarkoituksesta näin:

2 §  YHDISTYKSEN TARKOITUS JA TOIMINNAN LAATU
Yhdistyksen tarkoituksena on jäsentensä auto- ja tekniikkaharrastuksen ylläpitäminen ja edistäminen osana nykyaikaista elämäntapaa, autotietouden levittäminen jäsentensä keskuudessa ja yleinen moottori- ja liikenneharrastuksen sekä liikennekasvatustyön edistäminen.
Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys ylläpitää keskustelufoorumia, hankkii ja jakaa kirjallista ja kuvallista aineistoa sähköisessä muodossa verkkopalvelunsa kautta, hankkii ja pitää yllä yhdistyksen toimialaan liittyvää tietopankkia ja järjestää jäsenilleen kokoontumisajoja sekä autoiluun liittyviä koulutus- ja huvitilaisuuksia.
----
Yhdistys on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon yhteisö, jonka tuotto käytetään lyhentämättömänä säännöissä mainittuihin tarkoituksiin. Yhdistyksen toiminnasta, hallinnosta ja taloudesta kerrotaan täällä: http://www.autostadium.fi/index.php?board=60.0
. Tämä avautuu vain rekisteröityneille käyttäjille.


Rekisteröitymällä käyttäjäksi:

- voit valita oman nimimerkkisi ja muokata profiiliasi
- voit osallistua keskusteluihin kirjoittamalla viestejä
- voit aloittaa uusia keskusteluja
- voit lähettää ja vastaanottaa yksityisviestejä muilta käyttäjiltä
- voit äänestää kyselyissä
- voit jättää myynti- ja ostoilmoituksia yksityishenkilönä
- sinulle avautuu lisää alueita, mm:
  * Autotalli, jossa voit esitellä autosi ja keskustella muiden autoista
  * useita keskustelualueita, jotka eivät näy vieraille
  * voit hakea AutoStadium ry:n jäsenyyttä


 
Tilanne
Keskustelu on suljettu.