https://yliteippaus.fi/

Tarina Skodan merkkihuollosta

FXT

Vakiokalustoa
Liittynyt
25.12.2013
No niin, nyt alkaa olla aika vähissä tarina tämän auton (Superb 3.6 Combi) kohdalla, mutta tälle päivälle vielä kertyi pieni episodi.

Vein tänä aamuna auton jarrunesteiden vaihtoon ja olin odottava asiakas eli menin mukaan huoltoon, no huoltomies ajoi sitten auton talon toiselle puolelle määränpäänään huoltohalli. Odotin hetken, että ehtii ajaa nosturille. Kun tulin paikalle, oli huoltomies auton eturenkaan luona ja sanoi, että puhkesi sitten eturengas ja vanteessa vekki! Ei ollut koskaan moiseen tilanteeseen joutunut sanoi...

No eihän siinä mitään, oli heti lähdössä uutta rengasta hakemaan, kysyin tietty, että meneekö talon piikkiin, totta kai hän sanoi. Ok, sanoin ja hän meni hakemaan rengasta, tuli takaisin ja sanoi, että ei ollut yhtään talossa ja pitää tilata. Vanteesta neuvottelee huoltopäällikön kanssa. Sanoi, että ota tuosta vuokra-auto alle, soitetaan kun valmis. Niinpä jatkoin matkaa Golfilla, 1.2 tais olla. Ihan hyvä ajaa, ei siinä mitään.

Kello 17 maissa tuli tekstari, että huolto valmis, auton saa hakea, kokonaiskustannus 59 euroa. Ajoin koskeloon ja siinähän se superbi tökötti, vanne korjattuna ihan siististi ja kaksi kappaletta uusia renkaita edessä, hakka blackit! :) (Onnea vaan uudelle omistajalle).

Uskomattoman hienosti jälleen homma hoidettu Metro-Auto Koskelossa. Viisi tähteä.  :)  Sinänsä harmi, että huoltopaikka vaihtuu, omalla kohdalla saanut aivan LOISTAVAA palvelua.

PS. tarkennuksena vielä, että rengas puhkesi kyljestä noin 2 sentin palkeena, mihin sitten osunut vaikea sanoa...