https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Suzuki PV ja Honda Monkey

L

LuppaKorva

Vieras
Kävin kattomassa kotkassa suzuki pv:tä pojalle. Yksi jo löytyy tallista mut vakio siihen rinnalle kun noihan on vähän niinkun sijotuskohteita.
Aamulla soitin ja sovittiin että meen kattomaan ja paikanpäällä mopo osottautu ihan rysäksi.
Pakarin lämpöpelti puuttu vaikka soittaessa se oli myyjän mukaan paikallaan ja pakoputken paikkamönjää tungettu joka saumaan mikä oli vielä kosteeta ja joku "ammatti" hitsari hitsannu sauman putkeen mikä oli osittain halkeeman päällä.
Just rempattu kone ihan öljynen ja kaasari/pytyn välissä jotain sikaliima korjailuja.
Kaasari vuoti melko reilusti.
Tankissa piti olla myyjän mukaan kosmeettiset haitat ja mun mielestä tankin maalaus oli pienin murhe mitä tosta löyty.
Lokarit taipunu joka suuntaan, Etulampun ja sen kuoren läpi kiinnitetty poraruuvilla että pysyy kasassa.
Penkin runko hitsattu moneen kertaan ja penkin lukko puuttu,
Eessä nastarengas ja takana aivan kalju kumi.
Mittari puuttu ja tankin eestä semmonen muovipala uupu.
Takavalo oli ruuvattu suoraan lokariin.
Hintaa vaan 500€!
Tarjosin 400€ mut ei lähe sillä rahalla pojan äiti tokas vieressä ja jatko että kilvettömistä ja paperittomista saa myös sen 500€.
Toivotin onnea myyntiin ja lähettiin ajamaan 125km kotiinpäin pieni vitutus päällä!
 
M

MacVolsu

Vieras
TON-III sanoi:
Heh, melkein sama kuin uutena joskin 80-l alussa  8)  t: moisen -82 uutena ostanut.

Jos läheskään alkuperäistä PV:tä tai Monkeyta etsii niin pitää olla valmis sijoittamaan 2000 euroa ja ylikin. 500 euroa sijoituskohteentapaisesta moposta, in my dreams  ;D
 
L

LuppaKorva

Vieras
MacVolsu sanoi:
Jos läheskään alkuperäistä PV:tä tai Monkeyta etsii niin pitää olla valmis sijoittamaan 2000 euroa ja ylikin. 500 euroa sijoituskohteentapaisesta moposta, in my dreams  ;D
Tarkotus olis ollu rakentaa yksi vakio mikä olisi mahdollisimman alkuperänen.
Näitä vaan ei enään niin kauheen paljoa ole ja paperillinen/kilvellinen runko on arvossaan mihin keräillä osia että saisi rakennettua toisen orkkiksen.
No suurin #itutus oli tossa että se natiainen ei voinu kertoa puhelimessa mikä rysä se oli vaan ajatti paikanpäälle toteamaan paskaksi ton laitoksen.
Ehkäpä natiainen näki aivan toisessa valossa ton mopon.
 

Quality

Moderaattori
Liittynyt
18.12.2013
Avataanpa klassikoille uusi keskustelu. Tänne kokemukset ja kommentit kuvineen. Siirrän tänne myös ko. mopoja koskevat viestit toisesta ketjusta.

Nuoremmalle pojalle hankittiin mökkimopoksi käytetty PV parikymmentä vuotta sitten, eikä kenelläkään ole riittänyt intoa sen kunnostukseen viime vuosina. Poiskaan ei ole haluttu antaa, kun tunnearvoa kuitenkin on melkoisesti.
 
L

LuppaKorva

Vieras
Tällänen löytyy tallista millä poika pääsee liikenteen sekaan kunhan nyt saa sen korttinsa ja sit kun on löydetty osat että saadaan vakioksi.
 
M

MacVolsu

Vieras
LuppaKorva sanoi:
Tarkotus olis ollu rakentaa yksi vakio mikä olisi mahdollisimman alkuperänen.

Juu, sitten asia muuttuu  ;) Osia ainakin Hondaan saa mukavasti, PV:stä ei ole niin tietoa.

Aika raiskatun näköisiä rakkineita näkee ilmoituksissa, on jos jonkinlaista keulaa ja keulakulmanmuutosta, suorastaan järkyttäviä muunnoksia moposta. Ei silti, hyvä toisaalta niin että pojilla on mielenkiintoa värkkäilyyn, käden taidot, luovuus, ongelmien ratkaisu ja mielikuvitus siinä kasvaa kun omin käsin saa väkertää.

 
L

LuppaKorva

Vieras
Osu silmään netin syövereistä tällänen kirjoitus.
Ei olisi huono idea nostaa nopeusrajotuksia noissa nuorten kulkineissa.
Just näistä läheltä ohittelijoista varotin omaa poikaa kun omista kokemuksista voin sanoa että autoilijat on aika paskoja esim mopoja kohtaa.... nimim: Kyynärpää kylkeä hipasten ohitettu.

"Viritettyjen mopojen omistajista 71 prosenttia kertoo, että vanhemmat tietävät mopon olevan viritetty, todetaan Liikenneturvan kyselyssä. Kolmannes 15–19-vuotiaista mopoilijoista tai mopoautoilijoista ajaa laittomaksi viritetyllä ajokilla.
Vanhemmista 80 prosenttia pelkää mopoilevan lapsensa turvallisuuden puolesta.
Nuorten mukaan mopot viritetään itse tai ne ovat jo valmiiksi viritettyjä. Sen sijaan vanhemmat tai ostopaikat osallistuivat mopon virittämiseen harvemmin.
Nuorista 22 prosenttia uskoo mopoilun turvallisuuden parantuvan virittämällä, koska suurempi nopeus estäisi jäämästä muun liikenteen jalkoihin. Mopoilijoita on hätistelty kevyenliikenteen väyliltä ajoradoille monissa kaupungeissa, syynä ovat mopoilijoiden aiheuttamat vaaratilanteet.
Poliisi muistuttaa autoilijoita siitä, että peruskuntoinen mopo kulkee taajamanopeuksia hitaammin. Kun liikennettä on molempiin suuntiin, ohitukset tehdään toisinaan liian läheltä.
”Autoilijoiden tarve ohittaa mopoilijoita voisi vähentyä, jos mopojen ajonopeus nostettaisiin 50 kilometriin tunnissa. Samalla vähenisivät mopoilijoiden epämiellyttäviksi kokemat ohitustilanteet”, sanoo ylikomisario Rauno Pätsi Liikkuvasta poliisista Rovaniemeltä.
”Mopoilua kokeilleena tiedän, että ajoväylä on pelottava paikka jopa meikäläisellekin.”

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maaseutu/joka-kolmas-mopo-viritetty-useimmista-vanhemmat-tiet%C3%A4v%C3%A4t-1.45701
 

Levjsa

Klassikkoainesta
Liittynyt
31.12.2013
Mopojen nopeusrajoitusten nosto olisi varsin hyvä uudistus. Nykyisellään mopolla on niin ikävä ajaa oikeastaan kaikissa ympäristöissä.

Meilläkin on tosiaan mökillä tuollainen hyvin lähelle alkuperäiskuntoinen Monkey vm. 1992. Mukava ja leppoisa peli, mutta ei tosiaan tällaiselle pidemmälle ajajalle oikein sovi. Eipä ole tullut paljoa rullailtua viime vuosien aikana sillä, muutenkin varsin vähänajettu pakkaus. Jos joku vaikka kiinnostui ja halajaa lisätietoa, niin viestiä vaan tännepäin. Nyt kun alkaisi olla aika luopua siitä jo...
 
L

LuppaKorva

Vieras
Hinta vaan esiin niin tuun ostamaan tietenkin halavalla :D