https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Suzuki Ignis

Kuudesvolvo

Sisäänajettu
Liittynyt
6.1.2017
Perheen 2-auto (Smart fortwo) saa nyt 5 vuoden jälkeen mennä kiertoon. Tilalle olen katsellut pientä 4-vetoista ja silloinhan sitä helposti päätyy katselemaan Swiftiä ja Ignistä. Eilen kun käytiin niitä katsomassa niin Ignis alkoi kiinnostaa.

Onko kenelläkään mitään kokemuksia/huomioita jotka pitäisi ottaa huomioon 😀

Edit: otsikon korjaus
tomppa
 
Täällä Suzuki-palstalla näyttää olevan aika hiljaista 😊 viikon kuluttua maanantaina mennään hakemaan Ignis kotiin. Riskillä mennään … mutta toisaalta kun kyseessä 3-vuoden yksitysileasing sopimus niin eipähän tuohon ainakaan taloudellista riskiä sisälly.
 
Mitenkäs Ignis on palvellut? Itsellänikin on tässä pientä nelivetokuumetta, kuten on tainnut olla joka vuosi näihin aikoihin...
 
Hyvin on tähän asti mennyt ... aika hauska pieni auto. Perheen kakkosautona niin kilometrejä ei ole vielä kertynyt kuin reilu 3000 km josta pääosa ihan lyhyttä ajoa kaupungissa mutta on sillä käyty Tampereeella muutaman kerran mökillä Itä-Suomessa. Vaikka nyt onkin tullut kunnon talvikelit tänne etelä-rannikolle niin vielä en osaa sanoa mitään nelivedon toiminnasta muuta kun tässä kaupunkialueen sohjossa ajelusta. Se on sujunut ihan hyvin eikä ole ollut mitään ongelmaa, mutta maantiellä ei olla vielä oltu liukkailla liikkeellä. Siinähän voi tulla esille että kyseessä on pieni ja kevyt auto ... joten voi olla että pitää olla aika tarkkana jos lähtee sohjoisen keskivallin läpi puskemaan.