• Tervetuloa! Uusi foorumi aiheuttaa varmasti paljon tutkimista ja ihmettelyä. Olethan ystävällinen ja tutustut tähän luetteloon:
  • Uudet ja lukemattomat viestit -toiminto ei toimi uudessa foorumissa aluksi oikein, vaan se näyttää lukemattomina kaikki 30 vuorokautta uudemmat viestit. Voit aluksi merkitä kaikki ketjut luetuiksi seuraavalla tavalla. Valitse yläreunan valikosta "Merkitse alueet luetuiksi" ja "Merkitse kaikki luetuiksi" (täppä päällä). Tästä eteenpäin Uudet ja lukemattomat viestit -toiminto toimii oikein.
  • Käyttäjän profiilikuva todennäköisesti näyttää täällä uudella foorumilla jollain tavalla väärältä. Kannattaa siis seuraavaksi tarkistaa ja tarvittaessa vaihtaa oma profiilikuva. On suositeltavaa käyttää kuvaa, joka on vähintään 400x400 pikseliä.
  • Omasta profiilista kannattaa käydä katsomassa ja asettamassa tietosuoja- ja ilmoitusasetukset haluamaksesi.
  • Uudella foorumilla on käytössä kolme erilaista ulkoasua. Voit valita mieleisesä ulkoasun käyttöön joko sivun vasemmasta alareunasta tai oman profiilin asetuksista.
  • Kaiken ollessa kunnossa voit halutessasi päivittää käyttöösi vahvan salasanan ja ottaa kirjautumiseen kaksivaiheisen vahvistuksen (MFA) käyttöön.
  • Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin tästä linkistä
https://automasa.fi/

Suzuki Ignis

Kuudesvolvo

Sisäänajettu
Liittynyt
6.1.2017
Viestejä
293
Perheen 2-auto (Smart fortwo) saa nyt 5 vuoden jälkeen mennä kiertoon. Tilalle olen katsellut pientä 4-vetoista ja silloinhan sitä helposti päätyy katselemaan Swiftiä ja Ignistä. Eilen kun käytiin niitä katsomassa niin Ignis alkoi kiinnostaa.

Onko kenelläkään mitään kokemuksia/huomioita jotka pitäisi ottaa huomioon 😀

Edit: otsikon korjaus
tomppa
 

Kuudesvolvo

Sisäänajettu
Liittynyt
6.1.2017
Viestejä
293
Täällä Suzuki-palstalla näyttää olevan aika hiljaista 😊 viikon kuluttua maanantaina mennään hakemaan Ignis kotiin. Riskillä mennään … mutta toisaalta kun kyseessä 3-vuoden yksitysileasing sopimus niin eipähän tuohon ainakaan taloudellista riskiä sisälly.
 

Igor

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
12.4.2014
Viestejä
778
Mitenkäs Ignis on palvellut? Itsellänikin on tässä pientä nelivetokuumetta, kuten on tainnut olla joka vuosi näihin aikoihin...