https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Suzuki Alto

Skula

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Naapurin eläkeläispariskunta voitti tuollaisen uuden Alton.
(tuli sekin itselleni todistettua harhaksi ettei noita kukaan koskaan voita, ja nämä kilpailut lakaistaan maton alle..)

Ovat nyt pulassa kun siihen piti heti ostaa talvirenkaat ja vakuutukset. Heillä on pihalla ollut muutaman vuoden jo isompi 2000 luvun farkku, jolla ovat asiansa hoitaneet, sen 2-3tkm/vuosi, jos sitäkään.. Katsurikin on *ittuillut että ruuvaatko pappa mittaria kun kilsoja ei kerry!? Ja tilanne on se että heillä ei ole varaa ylläpitää kahta autoa, eikä kyllä tilaakaan..

Totuus on että heillä ajoa on oikeesti naurettavan vähän. Nyt sattui tuollainen Suitsa Alto tulemaan ilmaiseksi pihalle..

Ongelma on siinä nyt etteivät he osaa/halua/uskalla myydä autoa suoraan.. Ja autoa liikkeestä noutaessaan kysyivät "myyjältä" että ostavatko auton heti heiltä pois, myyjä oli todennut että "me ei tämmöistä osteta, myykää itse suoraan, tai vaihtakaa toiseen autoon"..

Katselin auton arvoa netistä, ja huomasin ettei uutta Altoa enää myydä? Nettiautossa ei vastaavaa "uutta" ole myynnissä ja niiden mitä siellä on, hinta pyörii 7-9ke välissä..

Heillä on nyt oikeastaan yksi vaihtoehto, siis heidän mielestään. Eli se että he vaihtavat molemmat autot yhteen autoon.. Ilmaisesta autosta tulikin rasite  :-\

Meinasin että tarjoan heille X euroa ja ostan sen heiltä pois, ja otamme tuon kakkoskiesiksi, tai kolmanneksi, tai siis oikeesti nyt neljänneksi autoksi, jos sen saisi edullisesti, mutta en taida viitsiä, liian vähän jos maksaa niin tulee hyväksikäyttäjäfiilis ja liikaa tuosta on vielä vaarallisempaa maksaa...

Otsakkeeseen kuitenkin.. Onko tuosta autoksi? Laatu pitkässä juoksussa? Meilläkään ei kilsoja tulis paljon, mutta mites muuten tekniikka yms? Koitin ehdotella että tuohan ois heidän käyttöön erinomainen auto, takuu ja kaikki.. Varmaan tuollainen isompi farkku menis vaikka autoliikkeeseen kaupaksi, jollei itse uskalla myydä..
 
Osta se farkku heiltä pois?

Jos itse oisin vanha ja mahtusin Tsutsukiin niin sillä ehkä mieluummin ajasin- taistais olla loppuelämäks autoa....
Saiko tuohon vielä 3 v takuuta?
 
Tyttärelläni avomiehensä kanssa on vuosimallia 2011 oleva Suzuki Alto. Ovat ajaneet n. 42 000 km ilman teknisiä ongelmia. Pari kertaa olen itse ollut kyydissä ja kaksi ihmistä mukaan mahtuu, mutta tavaroita ei paljon pikku kasseja enempää.

Moottorissa huimat 90 Nm vääntöä ja meluakin riittävästi. Kaupungissa kuulemma mukava ajella, mutta maantiellä tehoton. Ja kolariin joutuessa taatusti sattuu...
 
Alto noilla kilometreillä rahaksi, kun vielä jotain saa ja vanhemmalla tykkää ajella.

Nuo palkinto"autot" on kyllä niin kamalia yleensä ettei tule edes lappua jätettyä. :eek:
 
Noh, nämä ihmiset eivät sitä saa myytyä itse suoraan, ja kun ensikosketus autoliikkeeseen oli vastenmielinen sekin lienee ulkona kuviosta..

Katsotaan mitä hyö päättää.. Toi heidän farkku ei valitettavasti sovi meidän talouteen, tai ainakaan siihen tarpeeseen johon se "voisi" tulla..

Tätä Altoa eivät kuulemma voi nyt pitää siksikään että takaloosteriin ei mahdu lastenlapsen rattaat.. Hmpf..