https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Suosittele vauriokorjaamoa.

S

sammy

Vieras
Pelttiä rytisi pikkuisen, vastapuolen vakuutusfirman korvauspaperit kourassa pitäisi löytää laadukas korjaamo, joka tarjoaisi sijaisauton veloituksetta. Olisko semmoista korjaamoa suositella? Sijainti on pk-seutu-uusimaa.
 
Eikö vakuutukset ole sijaisauton kohdalta kunnossa? Vai haluatko kerätä sekä seisontabonukset ja vielä saada autokin ilmaiseksi ajoon? Ei taida ihan heti onnistua, jos ollenkaan..

Korjaamoista en tiedä koska kaikki on jollain tasolla kuraa..
 
Täytyy tarkistaa millaiset kaskot itselläni on. Vastapuolen vakuutusfirma ei myönnä sijaisauton korvausta.
 
Eikös noissa sijaisautoissa usein mene, että vastapuolen vakuutuksesta saa auton tyyliin 3-5 euron päivämaksulla kun tekee auton käyttötarveselvityksen.
 
Joku tunari oli todennäköisesti peruuttanut rakkaan Kiani keulaan sillä seurauksella, että rekisterikilven viereen ja yläpuolelle oli ilmestynyt messevät naarmut. Tietenkin maalipinta on myllytetty ja pinnoitettu pari viikkoa sitten. Osaako joku suositella missä nuo naarmut kannattaisi Jyväskylässä käydä hoitamassa kuntoon?
 
Antero sanoi:
Osaako joku suositella missä nuo naarmut kannattaisi Jyväskylässä käydä hoitamassa kuntoon?
Tuota firman autoa kun klohmin, niin se oiottiin sellaisessa paikassa kuin "Värisuora". Siaitsee sen uuden pesukadun takana laukaantien varressa.
Joskus aikaisemmin maalautin / korjautin  muutamia omia autojani "Auto palen" peltikorjaamossa, mutta niillä on minusta taso huonontunut sen verran, etten uskalla suositella. Aiemmin tekivät oikein hyvää jälkeä.
 
Kiitos vinkistä!

Tuollaiset jäljet autoon tulivat. Onkohan tuo ihan hionnalla korjattavissa vai tarviiko maalia päälle?

97fd9713-262d-429e-aeab-a7baca11ae92_zps1nsdd1rq.jpg
 
Kuvan perusteella sanoisin, että lähtevät kiillottamalla jossei kokonaan niin ainakin lähes.
 
Antero sanoi:
Kiitos vinkistä!

Tuollaiset jäljet autoon tulivat. Onkohan tuo ihan hionnalla korjattavissa vai tarviiko maalia päälle?

97fd9713-262d-429e-aeab-a7baca11ae92_zps1nsdd1rq.jpg
Kokonaan ei saa myllyttämällä pois. Paikkana on sellainen, ettei välttämättä ota niin silmään. Aina pölyssä, paskassa ja itikoiden peitossa 8)
 
Ei taida olla maali puhki mistään kohtaa, nuo valkoiset on maalin päällä?
 
ChrisFixin video naarmujen korjauksesta:

Hyvä vinkki tuolla videolla sen selvittämiseen onko kyseessä vain lakkakerroksen naarmu on suihkuttaa pesuvettä suihkepullosta naarmun päälle ja jos naarmu "katoaa" pinnan ollessa märkä on kyse vain lakkakerroksen naarmusta mutta jos naarmu on edelleen näkyvissä, on kyse syvemmästä naarmusta.