https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Suomen mm-ralli 2014

T

TeBsu

Vieras
Oisko Suomen MM-Rallille oma aihe topicci pahakseen? kun reittiohjelmakin julkaistu jo? http://www.nesteoilrallyfinland.fi/katsojat/aikataulujareitti/

Mietiskelin kun miitistä yms ollut puhetta, niin varmaan stadiumilaisia ralleissakin tulee käymään, niin oisko sillon vaikka miitti jossain abc:llä tai jopa http://www.vesilinna-restaurant.fi/ missä oisi hienot puitteet järjestää jonkun näkönen kokoontuminen? Käsiä pystyyn? joku vois tehdä järkevän kyselyn aiheesta.
 
Harjun kaupunkipätkä ajetaan tämän vuoden rallissa. Asia varmistui eilen Jyväskylän kaupunginhallituksen kokouksessa, joka päätti katujen sulkemisesta torstaina (31.7. klo 16.00–23.45) ja perjantaina (1.8. klo 16.00–23.45). Lisäksi lyhyempi sulku (klo 8 - 11) on tiistana reittiin tutustumista varten.

Maakunta-aviisin sivulta löytyy karttapiirros, josta Harjun EK:n reitti selviää.

- Edit -

Niin, tuonne TeBsun ehdottamaan vesilinnan ravintolaan on sitten turha yrittää sulkuaikoina. Se kun on keskellä reittiä niinkuin karttaliitteestä selviää.
 
Hienoa että Harju saatiin mukaan leikkiin. Toinen kysymys onkin mahtaako tuolta mitään nähdä kun paikalle saattaa minun lisäkseni joku muukin saapua. ;D Täytyy GoPro lyödä kepin varteen ja katsoa tietokoneelta miltä se ajo on näyttänyt..
 
En tarkoittanukkaan että sinne pitäs mennä harjun erikoiskokeen aikana. Mutta hienoa päästä taas harjulle, viimeks siellä käyny kahtomassa joskus pikkupoikana... Nyt kumpanakin päivänä ois tarkotus mennä ja ruuhimäki kertaalleen ainakin sunnuntaina.
 
Oculus sanoi:
Niin, tuonne TeBsun ehdottamaan vesilinnan ravintolaan on sitten turha yrittää sulkuaikoina. Se kun on keskellä reittiä niinkuin karttaliitteestä selviää.
Veikkaan jonkin tahon vuokraavan Vesilinnan ravintolan vip käyttöön pätkän ajaksi.

Markku J edit: lisäsin lainaukseen sulkumerkin
 
Hurjalta näytti tuo Harjun ek. Just kävin kävellen ek:n läpi. Vauhtia tulee ainakin piisaamaan jos eivät shikaaneilla pilaa koko huvia. Hyvaä tuuria vielä kävi, että kaverin asunto on viimeisen mutkan yläpuolella. :p
 
Karvis sanoi:
Suorastaan harmittava takaisku ;D

Todellakin, todellakin,  todellakin...

Oikeasti isoin plussa on että pääsee suihkussa käymään. Tuttuja kun ei liiemmin asu täällä Jyväskylässä niin on se kerran neljään päivään kiva käydä pesulla.  ;D
 
Sillalla ollut Nesteralli liput jo viikon tuulettumassa. Ennätysaikaisin varmaan asuntomessujen vuoksi.
 
Mitä ihmettä? Eikös eilen pitänyt ilmestyä katsojaoppaat? Ei löytynyt Neste-asemalta vaikka kuinka kyselin. Täytyy lähteä Prismasta tsekkaamaan tilanne.
 
Minulle tuli tuo nykyisin epävirallinen VM:n katsojaopas muistaakseni pari päivää sitten.
 
Prismasta löytyi. Joo, tää VM vs. Tuulilasi vääntö on huvittavaa. VM varsinkin välillä kuittailee sivulauseissa tästä väännön häviämisestä. Mikä muuten oli perimmäinen syy että Tuulilasi tekee nykyisin katsojaoppaan? Menekki kuitenkin varmasti melko hyvä että puhutaan jopa ihan tuotosta rahallisesti.  :)
 
Oliskohan tuo ihan vaan kilpailutettu ralliorganisaation toimesta ja Tuulilasin kustantaja suostui maksamaan enemmän.
 
RTWteam sanoi:
Mikä muuten oli perimmäinen syy että Tuulilasi tekee nykyisin katsojaoppaan? Menekki kuitenkin varmasti melko hyvä että puhutaan jopa ihan tuotosta rahallisesti.  :)
Törmäsin itse tänään ekan kerran Prisman kassalla asiaan, että Tuulilasi myykin virallista reittiopasta eikä VM ja olin todella hämmästynyt!!
Ennen vanhaan kun itsellenikin tuli VM, niin ralli reitti oli lehden etuoikeus.
Se miksi itse lopetin aikoinaan VM:n tilauksen, johtui siitä, että lehti meni silloin liian "tekniikka painotteiseksi", eli muu kuin himo urheiluautoilija ei saanut siitä mitään irti. Pelkkiä tuloksia ja taulukoita!!
Lieneekö toimituksen linja jatkunut samantyylisenä ja "yleislehteen" kuten Tuulilasi, saa nykyisin myytyä enemmän mainoksia.?
 
Olikohan vuonna 2012 ilmestyi katsojaopas ensimmäistä kertaa Tuulilasin tuottamana.
 
Mennyt tuo rallin katsominenkin sellaiseksi holhoamiseksi, että taidan jättää tänäkin vuonna väliin. Menen sen sijaan stadiin katsomaan Helsinki Battle -tapahtumaa. Jos ei muuten pääse paikoille joista näkee, niin viereisen talon yläkerrasta näkee.
 
Lutakossa oli jo eilen yksi Hyndai Motosportin rekka ja pari muuta tarvike rekkaa. Hyndai tullut testaaman ajoissa.
 
Tainneet jo testit ajaa. Viime viikolla oli jo jollain kanavalla TV:ssä juttua niiden testeistä, tosin ei siitä käynyt ilmi mikä päivä se oli kuvattu. Tulevaisuudessa ei kuitenkaan.
 
Itse olin viimeksi jo vuosia takaperin. Perjantai oltiin ryyppyteltassa jossain pätkällä kun muuallekaan ei päässyt. Ei nähnyt mitään, paitsi muutaman auton katon, joten pystyi alkamaan juomaan.

Lauantaina oltiin ryyppyteltassa Killerillä, sieltä nyt jotain näkikin mutta kun tuo raviradan kierto ei oikein ole rallia, juomiseksi meni sekin päivä.

Eniten annettavaa on Lutakon varikko. Siellä lauloin kymmentuhapäiselle yleisölle Kuullos pyvä valan.
 
Jätkät hei, on se reissu paljon muutakin kuin rallia. ;) Mistä löytää kattavimman keikkakalenterin Jyväskylän rallin ajalle? Huomasin ainakin meteli.net kautta jo jonkinlaisen listauksen.