https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Skydrive

M

Makkis

Vieras
Käytän itse Microsoftin Skydrive palvelua valokuvien sijoituspaikkana ja toki muidenkin tiedostojen. Toiminut kuin junan vessa ja toimii edelleen, mutta nyt tuli Lumiaan joku ihme juttu, ideoita?

Eli, mulla on Lumia 920 (WP8) ja valokuvien automaattinen lataus Skydrive palveluun. Pari viikkoa sitten se lopetti kuvien sinne siirtelyn. Tarkastin kaikki salasanat ja ne on ok. Käsinkään ei lataa kuvia sinne. Tein softabuutin ja kaikki tuolla ajalla otetut kuvat katosi puhelimenkin muistista! Kuitenkin, tälläkin hetkellä lataan vanhoja kuvia kotikoneelta Skydriveen joten itse palvelu toimii, ongelma siis Lumiassa.
 

Penguin

Grand Legend
Liittynyt
25.12.2013
Viestejä
23 568
Mulla tuli vastaava 1020:ssa vastaan ja homma korjaantui kun poistin Skydriven puhelimesta ja asensin uudelleen. Satunnaisesti on aiemmin esiintynyt myös ongelmaa, että tuo resetoi asetuksensa eikä sen jälkeen lähetä kuvia pilveen, jos puhelin ei ole WiFi-verkossa.

Jotenkin älyttömiä nuo rajoitukset ja kuvien skaalaamiset joita tuo mobiiliyhteydellä haluaa tehdä, kun flatrate LTE-yhteydellä on ihan se ja sama minkä kokoinen se kuva on, vaikka suoraan 34 megapikselin kuvia tuolta Lumiasta uppaisi.
 
M

MMV

Vieras
Tuo ongelma oli ihan Skydriven päässä ja liittynee WP:n käyttäjille tarjottuun 20Gt lisätilaan tai ainakin kausaalisesti ajoitus täsmää. Minulla oli tuolloin ongelmia kirjautua Skydriveen ihan tietokoneenkaan kautta.
 
M

Makkis

Vieras
Itse asiassa ajoitus täsmää juuri 20 Gt lisätilaan jonka aktivoin käyttöön. Koitanpa poistaa sovelluksen ja asentaa uudestaan.
 
M

MMV

Vieras
Pääsetkö kirjautumaan tietokoneen kautta? Tuo 20 Gt pitää aktivoida Mikkisoftan Live-palvelussa.
 
M

Makkis

Vieras
Pääsen joo. Parhaillaankin lataan sinne kuvia ja lisätila aktivoitui käyttöön. Mulla on tosin Office 365 Home Premium palvelu, joten tuo 20 Gt tuli sinne lisäksi.

Vain puhelimesta lataukset ei mene, puhelimestakin pääsen kyllä kirjautumaan palveluun.
 

Penguin

Grand Legend
Liittynyt
25.12.2013
Viestejä
23 568
Etsin sitten minäkin tuollaisen koodin sähköposteistani ja kävin ottamassa tuon 20 Gt lisätilan käyttöön. Kyllä ainakin välittömästi lisätilan aktivoimisen jälkeen Lumia 1020:lla otettu kuva lähti edelleen automaattisesti pilveen ja tuli sieltä muille laitteille.