https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Seuraatko Autotalliosion blogeja?

Seuraatko Autotalliosion blogeja?

  • Kyllä

    Ääniä: 9 30,0%
  • En

    Ääniä: 21 70,0%

  • Äänestäjiä yhteensä
    30

Skula

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Tuolta toisaalta bongattu ajatuskysymys :

-TimoS- sanoi:
Infon tarve, lähinnä kun tuohon blogiin silloin tällöin kirjoittelen, niin olisi kiva tietää onko se tyhjää työtä vai lukeeko joku. No kai tämäkin on sarjassa turha kysymys.
Kirjoitan kuitenkin :)

Voihan asiaa lähestyä myös gallupin muodossa..

Jos ei nyt ole exactia tilastodataa vielä alustasta suoraan, niin saadaan joku ajatus gallupin kautta..

Seuraatko autotalliosion blogeja?

Itse seuraan kaikki päivityksiä, päivittäin.. Mielenkiintoista seurattavaa, enemmänkin voisi jengi bloggausta harrastaa..

Jotenkin kivempi näin tämmöinen blogi, kuin joku erillinen foorumiosio, kuten VagArenalla..
 
Menee vähän noi päivitykset tuolla Autotallissa ohi kun niistä ei ole etusivulla mainintaa/muistutusta, eikä muista aina käydä siellä erikseen katsomassa.

EDIT: Ah, tuosta epäkohdastahan oli jo maininta toisessakin ketjussa, toivottavasti kehitystiimi saa toimivan ratkaisun aikaiseksi.
 
Tulee kyllä päivittyneitä silloin tällöin seurattua. Minulle riittää kun autotallin etusivulla on päivityslista, sotkisi nuo tiedotukset viestien välissä.
Oman auton blogi täysin aukasematta, kun ei tuollaisesta harmaavarpusesta paljoo oo kirjoitettavaa.

Autotallissa minua häiritsee se ettei autoja pysty selaileen kovin helposti. Jos olisi jonkinlainen mahdollisuus selata autosta toiseen jollain painikkeella niin tulis useimmin ihasteltua. Nyt pitää aina palata listaan takaisin ja muistaa missä kohtaa mennään. Tuo on hienominaisuus kun suoraan keskutelusta pääsee katsomaan kirjoittajan autoa, jos tuntuu kiinnostavalle.
 
Jysky sanoi:
Autotallissa minua häiritsee se ettei autoja pysty selaileen kovin helposti. Jos olisi jonkinlainen mahdollisuus selata autosta toiseen jollain painikkeella niin tulis useimmin ihasteltua. Nyt pitää aina palata listaan takaisin ja muistaa missä kohtaa mennään. Tuo on hieno ominaisuus kun suoraan keskustelusta pääsee katsomaan kirjoittajan autoa, jos tuntuu kiinnostavalle.

Kaiholla muistelen muinoisen UVW:n autogalleriaa, jossa merkit ja mallit olivat näkyvissä hyvässä järjestyksessä, ja suuri valtaosa foorumilaisista laittoi sinne autonsa. Oi niitä aikoja ...

Saanpa tässä tilaisuuden kannustaa jokaista julkaisemaan ajokkinsa tiedot autotallissa. Sehän on ratkaiseva alkusysäys koko jutussa.
 
Harvemmin. Blogipäivitykset eivät näy etusivulla ja autotalliin ei tule säännönmukaisesti erikseen surffattua. Areenan autotalli on tässä mielessä parempi. Se UVW:n autotalli oli vuorostaan omasta mielestäni aika kökkö, sitäkään ei tullut juuri selattua.
 
Tulee selailtua Tap a talkilla ja eip näy, joten jää lukematta. Koneella vois joskus tsekata.
 
RoccoScientist sanoi:
Harvemmin. Blogipäivitykset eivät näy etusivulla ja autotalliin ei tule säännönmukaisesti erikseen surffattua. Areenan autotalli on tässä mielessä parempi. Se UVW:n autotalli oli vuorostaan omasta mielestäni aika kökkö, sitäkään ei tullut juuri selattua.
Vähän samoilla linjoilla. Eipä tuota tule seurattua juurikaan. Toisaalta eipä siellä kovin montaa kiinnostavaa autoakaan ole. Nekin muutamat kiinnostavat on jo vanhoja tuttuja...
 
Täytyy tunnustaa että kovin paljoa lähempää nollaa ei seuraamiseni olisi voinnut olla, itsessään kirjoitukset kiinnostavat mutta autot tuntuvat olevan niitä 'vanhoja' if you know what I mean.
 
En. Hieman varjoon tuo osio jää tällä nyky layoutilla. Lisäksi itse autotalliosio on jonkun verran sekava.
 
Ei kyllä tule seurattua, jotenkin liian vaikeasti hahmotettavissa oleva osio.