https://yliteippaus.fi/

Ralli

Minulla oli mielessä vuoden 2021 WRC3-luokan maailmanmestari, joka johtaa tällä hetkellä WRC2:n MM-sarjaa.
Eli tarkoitat ranskalaista Yohan Rosselia. Ei olisi ollenkaan huono vaihtoehto. Tällä hetkellä WRC2 luokan osakilpailun voittaminen on kova suoritus, Rosselilta niitä löytyy tältä vuodelta kaksi. Lähes jokaiseen osakilpailuun osallistuu useita nimekkäitä kuljettaja ja podium sijoitukseen pitää ajaa oikeasti hyvin.

Kris Meeke ajaa ne WRC2 osakilpailut, jotka oli alunperin suunniteltu Breenille.
 
Loubet lopulta sai lottovoiton kun pätkä peruttiin ja pääsikin jatkamaan matkaa.

Nyt valitettavasti taas EK6 keskeytettiin Greensmithin ajettua ulos ilmeisesti pahanlaisesti. Toivottavasti ei vakavampia henkilövahinkoja. :(
 
Venäläiset on suljettu pois lähes kaikesta kansainvälisestä urheilusta venäjän aloittaman hyökkäsodan jälkeen Ukrainaan. Gryazin ajaa rallia tuoreimmalla Rally2 Skodalla kuin mitään ei olisi tapahtunut. Onko tuominnut venäläisten aloittaman hyökkäyssodan Ukrainaan? Tenniksen arvokisoissa on myös venäläisiä mukana. Munatonta toimintaa lajien kattojärjestöiltä.
 
Viimeksi muokattu:
Laajalla rintamalla suomalaiset onnistuneet Sardinian MM-rallissa. Suomalainen johtaa RC1 (Lappi), RC2 (Pajari) ja RC3-luokkia (Korhonen). Kokonaiskilpailussa top10:ssä neljä suomalaista. Kallen päivän vikan ekn suoritus oli huikea, kolme sijoitusta nosti kokonaiskilpailussa ja pääsee käytännössä huomenna starttaamaan optimaalisesta lähtöpaikasta. Great Job!
 
Tiukkaa on Lapin ja Ogierin vääntö, ysipätkän jälkeen Esapekka taas niukassa johdossa mutta niin pientä on ero että käytännössä voi sanoa tasatilanteeksi.

Vaikeita nuo vesien ylityksen, kasipätkällä Katsuta rikkoi Toyotansa ihan huolella veteen ajaessaan ja ysipätkällä Tänakin auto sammui vesiesteeseen juuri ennen maalia.
 
On kyllä ollut tapahtumaa! Ihmeen monella vaikeuksia noissa vesiesteissä, parhaat munii samaan paikkaan molemmilla ajokerroilla.

Ilmeisen paljon niissä sitä vettä sitten on, mutta toisaalta toiset silti hanskaa niiden ylitykset.