https://tummennuskalvot.fi/

Qoros 3 - City CUV

tuRboman

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Mitä täällä porukka ajattelee Qoros merkistä ja sen rantautumisesta meikäläisille markkinoille?
Käsittääkseni esimerkiksi Saabilta lähti insinöörejä Qorosin kirjoille kun konkurssi tuli. Qorosin ensimmäinen Euro NCAP testattu auto sai hyvän tuloksen. Eli lähtökohtaisesti palikoiden pitäisi olla kunnossa siltä osin.

Ulkonäkö ilmeisesti on yritetty saada miellyttämään länsimaalaisia. Minun silmiin sivuprofiili on ihan ok ja perä aika mitäänsanomaton. Keula aikalailla ruma. Sisustuksesta tulee vain mieleen sana Kopio.
Oikein hinnoiteltuna (eli halpa ) auto saattaa jopa myydäkin.

grugzjcpuofu0xsdhget.jpg


http://jalopnik.com/this-is-the-suv-china-thinks-westerners-will-buy-1661123637
 
Ihan hauskahan se on, että tulee uusia merkkejä tarjolle ja kilpailu kiristyy. Saas nähdä miten maahantuonti, huoltoverkosto ja takuut toimii. En usko, että Qorokset ovat sen kummempia kuin muutkaan saman hintaluokan autot, paljon eurooppalaista osaamistahan merkin takana on.

Tuo City SUV on näistä esitellyistä malleista ehdottomasti mielenkiintoisin. Ulkonäkö on hyvä, keula tosin aika tylsä ja sisustasta ei persoonallista saa parhaalla tahdollakaan. Pakkohan nämä on hinnoitella edullisiksi, muuten ei niitä osta kukaan jos samalla rahalla saa jonkun  Nissanin tai Kian.
 
Qorosin ongelma on ettei taida saada autoja myyntiin. Vasta oli TL:ssä juttua ko. merkistä. Kukaan länsimainen toimittaja ei ole vielä päässyt koeajamaan edellistä mallia joka sai hyvät arvosanat törmäystestissä.