https://tummennuskalvot.fi/

Putous

T

TPP

Vieras
Nyt kun taas tuo Putous alkoi, ni pistetääs tänneki aihe pystyyn.

Itse epäilin kovasti että ei tämä yllä samalle tasolle kun aikaisemmat, loppua kohden rupes jo hymy irtoaan ja hieman jopa nauratti. kyllä tuota varmaankin tulee seurattua. Varsinkin sketsihahmoista Karjalan Kandalfi ja Kristiina "Kissi" Vähä-Hiilari osui ja uppos  ;D

ei muuta kun keskustelua pystyyn :p

 
Kova paikka uusilla näyttelijöillä! Ei jaksanut oikein innostua. Varmaan kehittyy ajanmittaan? Hahmoissa tosiaan muutama hyväkin tapaus. Sanotaanko että jos Paasosen ja Perankosken tilalla olisi joitain muita niin kiinnostus nousisi ;) Edelliset näyttelijät kuitenkin niin hyviä että vertailu epäreilua tässä vaiheessa.
 
^^^  ^^ Komppaan Zaasaa ja Martya — koskaan en ole ensimmäistäkään jaksoa katsonut enkä usko, että tulen jatkossakaan katsomaan. Tuntuu äärimmäisen typerältä tämä älytön hypetys, joka on jatkunut jo viikkokausia kaikissa viestimissä. Naurettavinta on, että MTV:n uutisetkin tekevät asiasta "uutisen" seitsämän lähetykseen. Hei HALOO, eikö tässä maailmassa ole mitään tärkeämpää uutisoitavaa ja puheenaihetta!!! (Vähän sama ilmiö on muuten BB:n kanssa, joka sopii samaan p**kakategoriaan.)  :mad: :mad: :mad:
 
Siirsin tuolta toiselta viestiä tänne oikeeseen ketjuun.

Luppis sanoi:
Putous sai mahdollisuuden ja oikeestaan kaksi hahmoa mitkä oli edes vähän hauskoja. Muuten jakso oli tosi surkea.
Oli arvattavissa kun samoilla jutuilla mennään ja uudet tyypit.
Ei jatkoon...
 
Kyllähän näistä jokapaikassa liikaa hypetetään. Itse en oo jaksanu seurata muuten kuin lauantai iltaisin ja  oottanu mitä uutta tai vanhaa sketsihahmot on keksineet.
 
Oli kyllä hyvä hahmo tuo Kissi oli kyllä. Aika hienosti oivallettu sukunimi, Vähä-Hiilari :)
Toinen hyvä oli Karjalan Kandalfi.
Yleensä en jaksa innostua noista joissa mies esittää naista tai päinvastoin, mutta nämä oli hyviä.
 
Tulee seurattua ja mahdoton vuori on näillä uusilla näyttelijöillä kiivettävänä. Hyvin he kuitenkin ottivat homman haltuun. Ehkä olisin viikkokatsaus osion jäädyttänyt ja kehitellyt siihen jotain uutta. Toisaalta se on siinä mielessä hyvä osio että aina voidaan rakentaa uusi aihe. Hahmoista ei vielä oikein itselle löytynyt sitä mieluista ja ehkä ensi kerralla se löytyy. Kaikista hahmoista ei sitä hokemaa saanut irti ja paljon riippuu siitä millaista tarinaa he alkavat hahmon ympärille rakentaa.
 
En uskonut tätä sanovani enää koskaan mutta odotan innolla uutta Putous kautta. Siellä on nimittäin Joensuusta Lavikaisen Timo. Timohan on ollut yksi suosikki näyttelijöistä elokuvasta Pitkä Kuuma Kesä lähtien eli vuodesta -99. Katsotaan mitä tulee vai tuleeko mitään.