https://tummennuskalvot.fi/

Polkupyörän peräkärry

tai

Legenda
Liittynyt
23.12.2013

tuRboman

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Jep. Meillä on kärry Prismasta. Ajellaan nätisti pyöräteitä pitkin ja kärryn rajoitus oli muistaakseni 15kmh eli se kertonee vakaudesta. Pyöräteitä kun ajelee eikä kiirehdi niin turvallinen ja loistava kuljetin on kyseessä. Kulkee pienet kauppaostokset tai uimarantakamat yms mukana lapsen selän takana olevassa lokerossa. Lapsi voipi istuskellessa lueskella kirjoja, leikkiä leluilla joille siellä on taskuja, eväät voi olla myös siinä käden ulottuvilla.
Paljon turvallisempama minä tuota pidän kuin esim turvaistuinta. Kunhan käyttö on järkevää niin kärry EI VOI kaatua. Saahan sen varmasti yrittämällä kaadettua.
 

Vankka

Klassikko
Liittynyt
22.12.2013
Nuissa kärryissä on melkonen hintahaitari ja kärryissä se näkyy. Kattelin ykskerta ohi mennessäni säästökuopassa kärryä 150€ hintaan ja vieressä olevasta intersportista thulen kärryjä 800€ hintaa. Toisessa kuppipenkit monipisteturvavöillä ja toisessa jokut narunpätkät ja lautapenkit.
 
T

Trollsten

Vieras
Juu kyllä näissäkin se hinta ratkaisee. Rahalla saa laatua ja turvallisuutta. Itselläni ei ole tarvetta moiselle, mutta kaveri on kiskonut tyytyväisenä jälkikasvuaan ja ostoksiaan Croozerilla. Kyllä tuonkin varmasti kaatumaan saa kun tarpeeksi kauan yrittää, mutta ei se ihan helppoa ole.

http://croozer.fi/
 

Jere

Vakiokalustoa
Liittynyt
22.12.2013
Tämän kesän olen Jopon perässä kärriä ja kahta lasta hinannut ilman ongelmia
..välillä tosin kaipaisi tiheämpää välitystä  :)
 

Huikkari75

Vakiokalustoa
Liittynyt
2.1.2014
Moro

Onko jollain kokemusta polkupyörän perään kiinnitettävistä kärryistä, johon saa yhden muksun?
Meillä rupeaa olemaan tarvetta ja tutkin hieman netistä.
Totesin, että skaala on niin laaja, että olisi kiva saada kokemuksia.

Eli onko sinulla mahdollisesti kokemusta pyöräilykärrystä?

- kiitos jo etukäteen -  :) 
A

Ale

Vieras
Ostettiin XXL:stä halvin. Kävi niinkuin epäiltiin jo etukäteen että aika vähän on käytetty. Siksi hyvä että oli edullinen.

Hyvin se kyllä toimii. En tiedä mikä kalliimmissa on niin paljon parempaa että pahimmillaan moninkertainenkin hinta selittyy. Yksi on se monikäyttöisyys joka kalliimmissa saattaa tulla mukana. Jos toimisi esimerkiksi juoksukärrynä myös niin ehkä sitä useammin käyttäisi.

Varmistusremmi on tossa kärryssä huono tai ei ainakaan omaan pyörään sovellu. Tuntuu että se on vaarallisempi kiinnitettynä kun näyttää ainakin siltä että voisi mennä pinnojen väliin.

Toinen huono puoli oli vähän puutteellinen jousitus / pehmusteet. Lapsista oli aluksi hauskaa töyssytellä menemään mutta pitemmillä reissuilla valittelivat peppua joten lisättiin vähän tyynyä.  :)


EDIT: Ei näyttänyt olevan enää myynnissä. Reilun satasen muistaakseni maksoi. Samaa kärryä on näkynyt eri värityksillä muillakin merkeillä / muualla myynnissä. Eli lienee peruskiinakärry jota myydään ties missä marketeissa.
 

Penguin

Grand Legend
Liittynyt
25.12.2013
Kaveripiirissä toisilla on Bilteman kärry ja toisilla Thule. Mitään muuta oleellista eroa noissa ei vaikuta olevan, kun että sitä Thulen kärryä on raskaampi vetää perässä ja siinä on niitä kahvoja juoksukärryyn ja muuta sellaista mukana. Tuo raskaus voi kyllä olla ihan yksilökohtaista, ainakin nuo halvemmat kärryt tuntuvat vaihtuvan joka toimituserässä vähän erilaisiksi.
 

Penguin

Grand Legend
Liittynyt
25.12.2013
Hämmentävä yhdennäköisyys Bilteman tavaraperävaunuun.

Sellaista on tullut tehtyä joskus pojille RC-auton kuljetukseen kärry:

Kuljetuskalusto-1.jpg


Kuljetuskalusto-2.jpg


Kuljetuskalusto-3.jpg
 

tuRboman

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Tuohan on komea! Meillö on Prismasta ostettu Miina&Manu-kärry. Pari vuotta ollut muksun kuljettimena. Alkaa käydä pieneksi pituuden puolesta niin olenkin tässä pohtinut jotain vastaavaa tuunausta esim koiran kuljetukseen.
 
D

dingdongpingpong

Vieras
Ohhoh, olen aina vaan katsonut topicin otsikon ja olettanut keskustelun liittyvän niihin lasten kuljetuskärryihin...no, kulkeehan ne toukat tuommoisillakin.