https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Peugeot varaosaputiikkeja

ConD

Yleisvalvoja
Liittynyt
18.12.2013
Mistäs Suomenniemeltä tai euroopasta saa järkevään hintaan Peugeotiin varaosia?

X-parts tuli ensimmäisenä vastaan mitä löysin. Toimivasta asiakaspalvelusta plussaa...

Oulun Peugeot-merkkiarvaamolla palvelu oli erittäin nuivaa, ja auto olisi pitänyt toimittaa sinne tohtoroitavaksi pientäkin viavaa varten.

Projektina tulee olemaan emännän veljen 307:n lämmityslaitteen puhaltimen/etuvastuksen fiksaus, moottorin tehojen uupuminen kylmänä, sekä muutakin pientä varmasti jatkossa. Miten putiikit ovat toimineet?
 
Täältä tuli taannoin ostettua pösöön kunnostettu taka-akseli ja silloin ainakin homma toimi hyvin, myyvät myös uusia osia purkuosien lisäksi.

e: Hintatasosta ei mitään käryä.
 
Motonet (monet OEM-osat löytyvät hyllystä)
Mister-Auto
eBay DE, UK

Toki jos malli on yhtään erikoisempi, niin voi olla että marmori on ainoa mistä löytyy oikeastaan mitään.
 
Kyllä ton 2.0 79/81kW HDI:n pitäisi ihan kohtuu normaali moottori olla, ei siinä mitään.

Onko sitten jossain varaosanumeroita/räjäytyskuvia autosta. Muistanko oikein että oliko jopa pösöllä itsellään jokin tällainen palvelu?

Tiedetään... on peugeot-foorumikin olemassa, mutta mielellään tännekin pari pikkujuttua ottaa ylös.
 
ConD sanoi:
Kyllä ton 2.0 79/81kW HDI:n pitäisi ihan kohtuu normaali moottori olla, ei siinä mitään.

Onko sitten jossain varaosanumeroita/räjäytyskuvia autosta. Muistanko oikein että oliko jopa pösöllä itsellään jokin tällainen palvelu?

Tiedetään... on peugeot-foorumikin olemassa, mutta mielellään tännekin pari pikkujuttua ottaa ylös.

http://public.servicebox.peugeot.com/pages/index.jsp
 
Tuolta Serviceboksista löytyy myös varaosien noin-hinnat merkkarilla. Sitikalla vastaava systeemi, kannattaa osanumerolla penkoa hinta myös sieltä sekä kysellä sitronen.fi yms. sitikkaosaliikkeistä.

Genuine-parts.de:ltä tilasin kerran, mutta sittemmin tilauksen minimihinta nousi niin korkeaksi ettei enää ole ollut tarvetta.

Marty mcFlylla oli joku toinen saksaputiikki mainittuna iskariostoksen yhteydessä?
 
Rekisteröidy serviceboxiin autohuoltona, niin pääset varaosatietoihin käsiksi ilman kustannuksia. Korjausohjeet ovat maksullisia, mutta ainakin itse olen niitä käynyt tarvittaessa kyselemässä merkkiliikkeestä. Erittäin hyvin ovat palvelleet, joskin minä myös huollatan noita uudempia siellä liikkeessä.

Tuohon lämppärin puhaltimen etuvastuksen fiksaukseen löytyy ihan suoraan ohjeita Peugeot-foorumilta. Vois katsoa onko 406:ssa (-03) sama tai yhteensopiva vastus, tuossa pihassa olisi yksi, josta vastukset joutavat kiertoon. Marmorilla uusi vastus maksaa 3-numeroisen määrä euroja. Tuossa on myös 81 kW HDI-kone, jotta ilmoittele, jos on tarvis jotain osaa moottorin ympäriltä, niin katsotaan.
 
Hyviä vinkkejä kyllä.. kiitos kaikille.

Tuon tehottomuuden kanssa on vähän huuli pyöreä, kun ei ole mitään käryä mistä se voisi johtua. Etuvastus taas on aika selvä peli - se vaan pitäisi purkaa pois. Haynesin opas on tullut hankittua, mutta sen ohjeet ovat vähän suuntaa-antavat.
 
Ei oikein osu mielestäni tuohon kyseiseen tehonpuutteeseen nämä, mutta yleisesti vastaan tulleita syitä:
- ilmamassamittari
- EGR
- hukkaportin venttiili
- vuoto jossain ilmaputkissa
- vaihdelaatikon öljyt, joita ei ole vaihdettu koskaan ja laatikko pistää hanttiin, kunnes öljyt lämpenevät
 
Olen tässä vuosia ihmetellyt mistä Peugeot 206 1,4 bensiini saa melkein joka vuosi aikaan vikakoodin häiriö pakokaasujen kierrätysjärjestelmässä. Mitään vikaa, eikä oireita ole ja on kestänyt sekunnin ja korjautunut itsestään. OT.