https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Pelejä samassa genressä kuin hitmanit.

JakeS

Legenda
Liittynyt
22.12.2013
Olen aika laiska pelaamaan, mutta jokunen uusi hankinta on tehty. Gta V, far cry:n uusin mutta vaikka kuinka hienoja ovat niin Hitman on edelleen suosikkini. Moneen kertaan olen kaikki versiot läpi pelattu ja pitäisi löytää uutta vastaavaa. Osaisiko joku mainita jonkun pelin/pelejä jotka ovat samantyylisiä olematta kuitenkaan liian haasteellisia ?
 

ConD

Yleisvalvoja
Liittynyt
18.12.2013
Onko Deus Ex-sarja tuttu?

Tarina on aika timanttia, ja pelattavuuskin mielestäni. Lisäksi Falloutin 3 sekä New vegas ovat hiippailua ja onhelmanratkontaa parhaimmillaan. Tutustumisen arvoisia kaikki.
 

JakeS

Legenda
Liittynyt
22.12.2013
Eipä ole tuttuja. Fallout nimeltä mutta täytyy tutkia jos deuxista löytyisi jotakin. hitmanin mukavin ominaisuus on se, että tehtävät voi suorittaa rambo-tyyliin tai sitten hiippaillen ja säästellen turhalta räiskimiseltä. Hiippailupeli jossa homma on ohi heti kun paljastuu saattaa olla liian hankala kärsivällisyydelleni  :)
 

ConD

Yleisvalvoja
Liittynyt
18.12.2013
Molempien vaihtoehtojen luulisi toimivan sitten sinullr. Voi mennä joko stealthina tai rynkyt ryskyen. :)
 

zoned

Sisäänajettu
Liittynyt
29.12.2013
Kannattaa kokeilla ainakin Dishonoredia ja toki Assassins Creedit ovat vähän samantyyppistä menoa.

edit. Ja Tom Clancyn Splinter Cellit ovat myös vähän Hitmanin tyylistä hiivintä/räiskintää.
 

JakeS

Legenda
Liittynyt
22.12.2013
Deus ex human revolution directors cut tuli testattua. Pelihän on käytännöllisesti katsoen ilmainen steamissa. Ei oikein sytyttänyt. Tuntui liian vanhalta vs. hitman absolution ja muutenkaan en oikein pelin sisimpään päässyt. Kaipa mä vähän nirso olen kun muita hyviä pelejä en viimeisien vuosien aikana ole löytänyt kuin unreal tournament, hitmanit, wolfesteinit ja far cry saaga joista uusimpaan kyllästyin aika nopeasti.
 

JakeS

Legenda
Liittynyt
22.12.2013
En ole kokeillut. Voipi olla hyvä idea vaikka youtubesta ensiksi katsella. Minulla on uusin gta ja far cry ja kun on tottunut niiden visuaalisuuteen ja pelattavuuteen niin kovin vanhaa peliä en viitsisi hankkia. Hitman absolution on grafiikaltaankin ok, samoin uusimmat wolfesteinit.
assassins creedit ovat kehuttuja mutta ovatko ne liian eepoksellisia meikäläisen makuun. Kaikenmaailman välivideot ja keskustelut peleissä tuppaa ärsyttämään.
 

zoned

Sisäänajettu
Liittynyt
29.12.2013

JakeS

Legenda
Liittynyt
22.12.2013
Disnoredin hankin steamista. Täytyy tutustua kunnolla kunhan ehdin. Pikaisella silmäyksellä saattaa jopa minunlaistani ronkelia viihdyttää.