https://automasa.fi/tuote-osasto/henkiloautot/vikakoodinlukijat-henkiloautot/

Parhaat tv-sarjat

P

pokkus

Vieras
Tähän topicciin voi listata sellaisia omia lempparisarjoja, joita on tullut katsottua aikoinaan tai parhaillaan seuraa. "Kouluarvosanankin" sarjalle voi antaa halutessaan.

Omalta kohdalta parhaimman (mini)sarjan nimeäminen on todella helppoa, koska tämä sarja on vaan niin hyvä, että mikään muu sarja ei pääse edes lähelle tätä. Kysehän on siis toiseen maailmansotaan liittyvä 10-osainen Taistelutoverit-sarja (Band of Brothers). Aivan huikea teos ja kuvaus toisesta maailmansodasta. Henkilöhahmoihin tutustuminen on tehty esimerkillisen hyvin ja sarjan loputtua lopputekstejä katselee haikein mielin. Olen nähnyt tämän sarjan kohta varmaan 10 kertaa ja joka kerta sarja on ollut aivan yhtä loistelias.

Helposti täydet 5/5.
 
P

pokkus

Vieras
Tämän lisäksi viimeaikoina on tullut katsottua seuraavia mainitsemisen arvoisia sarjoja:

Game of Thrones: kolme ensimmäistä tuotantokautto olivat todella hyviä. Sarja tosin etenee aika hitaasti ja neljättä kautta ei ole vielä aloitettu katsomaan, vaikka ensimmäinen osa tulikin jo telkkarista. Toivottavasti loput kirjat saadaan päätökseen kirjoittajan ollessa vielä hengissä.

4/5

Spartacus: todella verinen ja paljon alastomuutta sisältä sarja gladiaattoreista Rooman aikakaudelta. Kaksi ensimmäistä tuotantokautta olivat todella hyviä, mutta kolmas meni hiukan pilalle pääpahiksen takia (sarjan päätöksen osasi odottaa ennalta). Sarjaa ei kannata tyrmätä muutaman aivan ensimmäisen jakson perusteella, koska ne olivat surkeita. Onneksi sarja paranee merkittävästi tämän jälkeen.

4-/5

Walking Dead: 3 tuotantokautta katsottu ja ei minusta ihan mikään paras mahdollinen sarja. Ihan katsottava ja viihteellinen, mutta näyttelijätyö on jotenkin kökköä koko ajan. Varmaan pakko kuitenkin katsoa sarja loppuun kun kerta aloitettiin.

3-/5

Californication: Fox Mulder elementissään :D Tämä on todella hauska sarja ja yllätti itseni todella positiivisesti. Paljon seksiä tässäkin mukana.

3,5/5

Breaking Bad: Loistelias sarja ja näyttelijätyö ensiluokkaista. Lopetuksen tässäkin sarjassa osasi hiukan odottaa, mutta muuten sarja tarjosi huimasti yllätyksiä jatkuvasti. Tämän hetken yksi parhaimmista sarjoista.

4,5/5

Lost: Loistelias aloitus ja pari kolme ensimmäistä kautta olivat todella hyviä ja pitivät otteessaan todella lujasti. Valitettavasti loppua kohden sarja lopahti aika paljon ja selkeästi huomasi, ettei käsikirjoittajat oikein tienneet miten lopettaa sarja järkevästi. Juoni meni liian monimutkaiseksi ja sen takia järkevä lopetus oli melkein mahdoton tehtävä. Yksi huonoimpia lopetuksia minusta millekään sarjalle ikinä, vaikka muuten kyseessä olikin ihan hyvä sarja.

3,5/5
 
K

Kasis

Vieras
Tuo Taistelutoverit on itselläni ehdoton ykkönen.
Oli pakko hankkia dvd-boxi heti kun se tuli.

Muita aktiivisesti seurattuja "tuoreita" sarjoja:
-Hawaii 5-0(ei esitystä tällä hetkellä)
-Strike back(Canal ja Yle)
-Blue bloods
-Scandal
-Red widow
-Mad Dogs
-Newsroom
-Sons of anarchy
-Criminal minds(ei esitystä tällä hetkellä)
-Under the Dome(ei esitystä tällä hetkellä)
-Poliisi(ei typerää kotihälytystä)
-Lain nimessä ja vastaavia Britti poliisisarjoja,
Yle areenasta tuli katsottua 8 osainen sarja Top boy.
Kyseinen sarja on vain Areenasta katsottavissa.

Melkein kaikki tulee nykyään katsottua jälkikäteen tallenteina tai netistä(Viaplay, Ruutu, Yle Areena,..), kun uni tulee yleensä ennen yhdeksää(21.00). :p

 

TON-III

Legenda
Liittynyt
22.12.2013
Oma telsun kattominen lähenee nollaa, viimeaiakaisista sarjoista kolmosen 'Pukumiehet' sisältää jotain omanlaatuista ja sitä samaa mitä itsekin edustan eli pärjäämistä ilman papereita.

Toinen mieleenjäännyt on se 2-3 vuotta sitten maanatai-iltaisin tullut ruottalainen sarja ( sama tekijäkunta kuin 'Solsidanissa') jossa esitettiin muutaman kaveruksen erilaisia elämäntilanteita, yhdellä syöpä, toisella muija lähtenyt, kolmas ihastui vanhempaan ja jne. - oli kyllä niin ihmisläheisellä tyylillä tehty että teräsmiehelläkin tuli joskus se tippa linssiin.
 
P

pokkus

Vieras
Unohtuipa vielä mainita noissa aiemmissa viesteissä, että parhaillaan katsotaan Downton Abbey sarjaa ja ensimmäinen kausi saatiin juuri eilen päätökseen. Itsellä oli kovat ennakkoluulot, että jaksaakohan kiinnostaa tuollainen 1900-luvun alkuun sijoittuva aatelisperheen seuraaminen, mutta vaimo sai puhuttua ympäri ja onneksi saikin :) Tähän mennessä nähdyn perusteella kyseessä on erinomainen sarja, vaikkakin vanhan brittienglannin ymmärtäminen tuottaa välillä hiukan ongelmia enkkuteksteistä huolimatta.
 
S

Skriko1

Vieras
Dallas
Dynastia
Peyton Place
Okalinnut
Charlien enkelit
Paluu Eedeniin
Bad Girls
Kauniit ja Rohkeat
Dallas ( tosin huonompi kuin vanha )
Americans
 

TON-III

Legenda
Liittynyt
22.12.2013
Jaa niin ja niitä sarjoja joita nuoruudessa katselin, 'Six Million Dollar Man' oli ihan must  8)  , Ritari Ässää katselin myös, Mc Gyverkin piti hyvin pintansa.
 
S

Skriko1

Vieras
TON-III sanoi:
Jaa niin ja niitä sarjoja joita nuoruudessa katselin, 'Six Million Dollar Man' oli ihan must  8)  , Ritari Ässää katselin myös, Mc Gyverkin piti hyvin pintansa.

Tietääkö TON-III tai joku muu, mitä yhteistä oli "Six Million Dollar Manilla ja Charlien enkeleillä?
 

-P-

Grand Legend
Liittynyt
22.12.2013
^Six million dollar manin näyttelijä Lee Majors oli yhden enkeleistä näyttelijän Farrah Fawcett-Majorsin mies (tais ne erota jossain vaiheessa). Ja en googlannut.
 
S

Skriko1

Vieras
-P- sanoi:
^Six million dollar manin näyttelijä Lee Majors oli yhden enkeleistä näyttelijän Farrah Fawcett-Majorsin mies (tais ne erota jossain vaiheessa). Ja en googlannut.

Joo. Nyt jo edesmennyt Farrah oli sitten naimisissa Ryan O`Nealin kanssa, joka näytteli -60-luvulla ensimmäisessä saippuasarjassa Peyton Place. Oli komea pari.
 

-P-

Grand Legend
Liittynyt
22.12.2013
Pitkän Jussin Majatalo oli Fawlty Towers on kertakaikkiaan loistava. Englantilaista huumoria jostain 70-luvulta, pääosassa John Cleese. DVD-boksi löytyy kotoa, tosin ei noita jaksoja kovin montaa ollutkaan.
 

-P-

Grand Legend
Liittynyt
22.12.2013
Timppe sanoi:
+1 tämän olin jo unohtanut :)

Tuli vielä mieleen Murharyhmä (Crime Story) joka pyöri muistaakseni joskus 80 luvun lopulla. Eikä vähiten hienon tunnarin ansiosta (Del Shannonin Runaway) ja hienojen siipiautojen takia.
 

TON-III

Legenda
Liittynyt
22.12.2013
Skriko1 sanoi:
Tietääkö TON-III tai joku muu, mitä yhteistä oli "Six Million Dollar Manilla ja Charlien enkeleillä?

Heh, tämä järkyttävän hyvän kasvomuistin omaava jäbä näki silmissään juurikin tuon Farrah:in kirjoittaessaan tuosta 'Six Million Dollar Man'-sarjasta.
 
S

Skriko1

Vieras
TON-III sanoi:
Heh, tämä järkyttävän hyvän kasvomuistin omaava jäbä näki silmissään juurikin tuon Farrah:in kirjoittaessaan tuosta 'Six Million Dollar Man'-sarjasta.

:D
 

Jysky

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Valtavirrasta poiketen olen ollut koukussa ruokaohjelmiin.
Pahiten purassu ehkä Masterchef Australia- muiden maiden viritelmät aika surkeita, varsinkin Suomen tämän vuotinen oli pohjanoteeraus. Käsikirjoitettujahan nuo on, mut silti australialaisten kilpailijoiden taidot ja persoonallisuudet oli mukavaa seurattavaa.

Näitä kun katselee niin alkoi hiukan suomalaisten hehkutus omasta hyvästä ruuanlaittokulttuurista näyttämään turhalle pullistelulle.

Muita seurattavia on ollut Ilman johtolankaa ja Tampereen oma sarja Uusi päivä.
 
O

Oxalainen

Vieras
Ehdottomasti paras sarja tällä hetkellä (vaikkei olekaan esityksessä Suomessa juuri nyt, onneksi Joulupukki yleensä muistaa DVD -boksilla), Burn Notice. Ilahduttavaa että nykyään joku on uskaltanut tehdä vanhan kunnon "jätkämäisen" TV-sarjan ja vaikkei BN nyt millään käsikirjoituksellaan loistakaan, on sen tunnelma jotenkin niin cool. 8)

Samanlaista teemaahan lähestyy myös MTV:n Kohde, niinikään mainio sarja sekin. Vaikka yleisilmeeltään vakavampi kuin BN.
 
N

Niko

Vieras
Suits ja The Walking Dead tällä hetkellä kiikarissa, sitä mukaa kun jenkkien tahtia ovat ulos tulleet. Zombit taisivat nyt tosin jäädä tauolle  :eek:

Pitäisi varmaan Californication, Havaiji 5-0 ja Lost saada nyt katsottua loppuun asti, jäivät aikoinaan kesken ja olisihan se ihan kiva tietää loppuun asti, mitä tapahtuu  ;D myös tuo monen suosittelema Game of Thrones pitäisi varmaan katsoa. Homelandia kaveri myös suositteli, se on vielä korkkaamatta.

Muita sarjoja mitä on tässä tullut seurattua ja tulee varmasti joskus katsottua maratonina uudestaan;

Entourage
Shield - Lain varjolla
How I Met Your Mother, ainut sitcom mitä on jaksanut katsoa, todella jees!
Blue Mountain State
Malcolm In The Middle - Veljeni on nero, tuota tuli katsottua varmaan vajaa kymmenen kesää sitten, senkin voisi vakoilla uudestaan jos on pahasti tekemisen puutetta ;D
 

Mrk

Legenda
Liittynyt
23.12.2013
Ei oikein ole aikaa ja intoa ajatuksella roikkua TV:n ääressä ellei tule jotain oikeasti kiinnostavaa. Ja nyt on tullut, Suits.
 
O

Oculus

Vieras
24 ja Bauerin Jaska olivat aikanaan ihan kovaa kamaa. Joskin itse jäin koukkuun vasta vissiin kolmannella kaudella ja pari ekaa on edelleen näkemättä.

Lost:in osalta on kompattava, että kolmanteen kauteen saakka mielenkiintoa riitti (jopa siinä määrin, että DVD-boxit tuli hommattua liian hitaan TV-aikataulun vuoksi). Nelos- ja vitoskausi ovat edelleen boxin kovolla odottamassa "sopivaa tilaisuutta" katseluun. Voi olla, että jossain vaiheessa tilan puutteen iskiessä joutuvat poistolistalle katsomattomina.

Monen sarjan kohdalla tuntuu, että juonta käännellään ja väännellään turhan pitkään jatkokausien vuoksi. Mainio esimerkki on aiemminkin mainittu Kosto, joka ytimekkäämmin olisi voitu tiivistää yhteen kauteen. Toinen mieleen tuleva esimerkki on Pako, jonka kiinnostavuus myöskin lopahti pian ensimmäisen kauden jälkeen.
 

Zasa

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Oculus sanoi:
24 ja Bauerin Jaska olivat aikanaan ihan kovaa kamaa. Joskin itse jäin koukkuun vasta vissiin kolmannella kaudella ja pari ekaa on edelleen näkemättä.
Eka kausi oli paras, toinen hyvä, tämän jälkeen alkoi mennä överiksi. Kaikki jaksot katsoin silti.
 
K

Kasis

Vieras
Kasis sanoi:
Tuo Taistelutoverit on itselläni ehdoton ykkönen.
Oli pakko hankkia dvd-boxi heti kun se tuli.

Muita aktiivisesti seurattuja "tuoreita" sarjoja:
-Hawaii 5-0(ei esitystä tällä hetkellä)
-Strike back(Canal ja Yle)
-Blue bloods
-Scandal
-Red widow
-Mad Dogs
-Newsroom
-Sons of anarchy
-Criminal minds(ei esitystä tällä hetkellä)
-Under the Dome(ei esitystä tällä hetkellä)
-Poliisi(ei typerää kotihälytystä)
-Lain nimessä ja vastaavia Britti poliisisarjoja,
Yle areenasta tuli katsottua 8 osainen sarja Top boy.
Kyseinen sarja on vain Areenasta katsottavissa.

Melkein kaikki tulee nykyään katsottua jälkikäteen tallenteina tai netistä(Viaplay, Ruutu, Yle Areena,..), kun uni tulee yleensä ennen yhdeksää(21.00). :p
Lisätään:
Burn Notice
Shield
Wire