https://automasa.fi/tuote-osasto/henkiloautot/vikakoodinlukijat-henkiloautot/

Oravaterrori

M

MMV

Vieras
Oravat ovat vallanneet meidän välikaton. Tuonne ovat päässeet pureskelemalla reiän räystään harvalaudoitukseen ja totta kai melkein harjalle eli noi 8 m korkeuteen. Tuon kun korjaa, niin kohta on reikä jossain toisessa kohtaa. Viime yönäkin meno oli sellaista että tuntui koko katon tulevan alas! Pääseekö noista eroon muuten kuin tappamalla?
 
V

Vaarivanhus

Vieras
MMV sanoi:
Pääseekö noista eroon muuten kuin tappamalla?
Ainakaan näädästä ei päässyt viime kesänä eroon kuin odottamalla niin kauan, että poikaset kasvoivat riittävän isoiksi.
Nyt on kaikki reiät tukittu umpilaudoituksella, joten joutuvat elikot vintille tähyillessään puistelemaan päätään ja etsiskelemään majapaikkaa jostain muualta.
 

Mrk

Legenda
Liittynyt
23.12.2013
Sama vaiva ilmaantunut. Tossa kk sitten ihmeteltiin kun mun paritalon ja viereisen talon välissä oli villaa piha täys. Elukoita ei näkynyt ja ei oikein keksitty mistä talosta nuo on otettu. Mun talon aidatulla alueella ei villaa ollut yhtään niin veikkasin ettei omasta mökistä ole peräisen. Myöskään mitään meteliä en kuullut vaikka joka ilta polttelen siggeä tuossa terassilla.

Noh emäntä oli eilen siinä pihalla puhelimessa niin ränniltä putosi oravanpoikanen viipottamaan ja kohta näkyi pari lisää. yksi putosi emännän kanin naaman eteen ja tuijottelivat siinä toisiaan, kani ryhtyi sitten jahtamaan kurrea.  :p Nyt taas tänään ne siellä luikkivat. Huoltoyhtiö tietää jo ja tulee verkottamaan rakoja paremmin kunhan nuo häipyvät, pitäis kyllä kurkata välikatolle myös. Tarttee vissiin mellastaa kunnolla ettei emo innostu tekemään samassa paikassa toista poikuetta.
 
M

MMV

Vieras
Nämä siirrettiin elävänä pyytävällä loukulla noin 10 km toisaalle.
 

MJ

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Kesällä tehdyn kattoremontin sivutuotteena katon rakenne on nyt sellainen että brändätty rotta joutui muuttamaan perheineen naapurin taloon. :) Onhan tuo yrittänyt kovasti etsiä kulkuaukkoa, mistä tulla yläpohjaan mellastamaan mutta onneksi sellaista ei ole löytynyt.

Remontin yhteydessä paikkasin puruvillalla 4 - 5 pesää ja löytyihän sieltä samalla pari kappaletta muumioituneita pihkanokkia. Häädön jälkeen orava osoitti mieltänsä tuijottamalla pitkän aikaa yläkerran parvekkeen kaiteelta sisälle ja vääntämällä siihen paikkaan scheisset.  :D