https://yliteippaus.fi/

Oletko youtubessa?

F

focceristi

Vieras
Tulipas mieleen tämä aihe kun seikkailin youtuben ihmeellisessä maailmassa! Oletko youtuben videoissa ja oletko ladannut materiaalia sinne? Itsellänikin suunnitelmia tuonne ja pari aihettakin mielessä.
 
Muista focce että sielä on sensuuriki, ei sinne kaikkia prokkiksia saa :)

On sinne jotain kelkkavideota tullu laitettua..
 
Ihan asiallista meinasin ;) Autojuttua, testausta jne. kunhan saan aikaseksi! Kiva olis jos linkkiä mahdollisiin videoihinne saisi tänne ;)
Muokkaus, eka tulikin jo ja hienoa videota!
 
On mulla siellä muutama, ehkä 5-6 puhelimella kuvattua pätkää bändien keikoilta. Tosin melkein kaikki on samasta bändistä.
 
En. Mutta aikoinaan kun vietin viisikymppisiä, niin kaverit kuvasi videon, kun juoksin maratoonin syntymäpäivänä. Siitä piti tehdä nopeutettu versio, jotta se olisi saatu mahtumaan säädyllisessä ajassa  näytettäväksi. Sitä ei sitten kuitenkaan koskaan laitettu sinne. Omasta pyynnöstäni. Siitä pätkästä olisi Stubbikin voinut ottaa sitten mallia.

Tai no joo, olen kyllä Juutuubissa, mutta siitä yleisömassasta ei kunnolla pysty erottamaan kuka on kuka.

Velipoika meillä on hoitanut tämän esiintymispuolen. Hänestä on useampikin video musiikiosastolla. Mutta se onkin sitten taas toinen juttu :-X
 
Innostuin katteleen noita videoita niin laitampa toisenki


Tuota ei varmaan jaksa kukaan kattoa kokonaan, kuhan pärtsäilen kelkalla, suurin osaajasta kamera on kiinni kelkan suksessa.