https://yliteippaus.fi/

Octavia Prima

nemos

Klassikko
Liittynyt
24.12.2013
Ainakin Tsekissä näyttää olleen jonkinlainen suurasiakkaille suunnattu tarjousversio. Dieselmalli on maksanut siellä uutena noin 13 300 euroa alveineen. Siihen veroja 2 700 euroa, yhteensä 16 000 euroa + toiset pyörät. Nyt Delta pyytää 22 000 euroa, joten joku tässä voittaa. Ai niin, tässä välissä joku on vielä ajanutkin näillä autoilla 20 - 30 tkm.
 

Karvis

Hallitusjäsen
Liittynyt
18.12.2013
Samaa katselin eilen kun Deltan sivuilla seikkailin, vuoden vanhoja ja 20-30tkm ajettuja, olisiko jotain autovuokraamon poistamaa kalustoa ??? Aikamoisia kulimalleja näyttäisivät olevan eikä hintakaan ole mikään  erityisen edullinen :rolleyes:
 

Sande

Grand Legend
Liittynyt
22.12.2013
Marty McFly sanoi:
Siitä huolimatta - vai siitä johtuen, Suomessa kun ollaan? - menevät varmasti kuin kuumille kiville tuulipuvun suhinan saattelemana.

Ja miksei menisi, toisille auto on vain väline liikkua paikasta toiseen. Ja onhan noissa vielä ilmastointikin joka puuttui omasta 2000 mallin Octaviasta vaikka olikin joku GLX.
 

Timppe

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Sande sanoi:
Ja miksei menisi, toisille auto on vain väline liikkua paikasta toiseen. Ja onhan noissa vielä ilmastointikin joka puuttui omasta 2000 mallin Octaviasta vaikka olikin joku GLX.
Jos 2000-mallisesta puuttui ilmastointi, niin nyt ollaan kohta jo vuodessa 2014. Jotain kehiystä kulimalleissakin taitaa olla  ;D

Nettiauton mukaan varusteet ovat:

Kahdet renkaat vanteineen, Cd-soitin, Ilmastointi, ESC Sis. ABS, EBD, MSR, ASR, EDL, HBA, DSR, ESBS, TSA ja MKB, Swing-audiojärjestelmä. CD-soitin MP3-toistolla ja SD muistikorttipaikka.

Upeita kirjainyhdistelmiä. Mutta hei, jos noi on esim. jotain ex-vuokrapirssejä jostain Tsekistä tai Romaniasta tms.?  Hinta on tosi kova. Kai nyt tuo hintakin sentään ainakin joillekin jotain sanoo? Tai sitten ei  :-\

Delta on maksanut noista luultavasti alle 10000€/kpl. Pahus, kun tulli julkaisee käytetyistä tuontiautoista vain yksityisten tuomat. Nuokin on sensuroitu "kilpailusyistä". Tahdon tietää, mikä Priman verotusarvo on, jos vaikka toisin itse tuollaisen  :rolleyes:
 

Karvis

Hallitusjäsen
Liittynyt
18.12.2013
Ei ole kyllä Swingiä noissa radiona vaan se perusmallin Blues :rolleyes:

Sinälläänhän noissa on kaikki oleellinen varustus mukana, tuollainen varustetaso riittää suurimmalle osalle ostajista joten varmasti nuokin menee kaupaksi suht kivuttomasti vaikka hinta onkin minusta hiukan kova.
 

Pekka P

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Varmasti oikein kelvollinen perusauto noillakin varusteilla, mutta onhan nämä "tarjouseräautot" huiman kalliita varusteluunsa ja ilmeiseen tuontiautotaustaansa nähden.  :eek: Ihmettelen vaan kuka näitä ostaa.  :rolleyes:

Myös Ocu III:sta Delta näkyy hankkineen samantyyppisen erän.

Tästä tulee mieleen, kun joitakin vuosi sitten Automaa kauppasi isoa erää käytettynä maahantuomiaan vaatimattomin varustein olevia diesel-Passatteja ja -farkkugolfeja todella suolaiseen hintaan.