https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Nissan Almera 2016

HatYai

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
1.1.2014
Otsikon kulkine parast'aikaa alla Thaimaan reissulla ja ajellaan koillisessa, Khon Kaenin kaupungin seuduilla.

1,2 litran kolmipyttyinen moottori ja CVT-automaatti, neliovinen sedan-malli. Paikallinen ekoauto, saa hieman verohelpotuksia ostohintaan joka on listan mukaan 12 000 euroa. Kohtuuvarusteet: manuaali-ilmastointi, sähkölasit ja -peilit, säädettävä ratti, radio ja soitin, 8 eri varustetasoa.

Ajoltaan auto on yllättävän hyvä, ohjaus on tarkka ja tunnokas sekä jousitus ottaa kuoppaisen asvaltin varsin hyvin haltuun. Koneella pärjää kahden hengen kuormalla mukavasti, mutta lisähenkilöt takapenkillä vievät puhdin pois. Auto on  tilava sisältä ja kontin puolelta, ei ahdista 185 cm mittaista miestä lainkaan.

Kaupunkipyörittelyssä tämä on  näppärä, hyvä näkyvyys ja sivupeilit helpottavat vasemmanpuoleisessa liikennevirrassa selviytymistä.

Olisi Suomeenkin sopiva kauppakassi kuten myös hieman isompi Nissan Sylphy, mutta nämä halvat pikkusedanit on toistaiseksi poistettu länsi-Euroopan maahantuontiohjelmasta, sääli.
 

Liitteet

  • nis.jpg
    nis.jpg
    236,1 KB · Katsottu: 327
  • nis2.jpg
    nis2.jpg
    42,9 KB · Katsottu: 381

-TimoS-

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Japsit osaa kyllä tuon "muotoilun".
Mikä ihme on, kun ei mulle kolahda, vaikka kuinka yritän olla avarakatseinen.
 
M

MMV

Vieras
Herran jestas noiden ajovaloumpioiden kokoa! Muutoinkin on kuin tuningteron kynästä, vaikea uskoa että tuollaista päästetään autotehtaan muotoiluosastolta läpi.
 

-TimoS-

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Kyllä kai ne umpiot kohta valuu kohta A-pilaria myöten katolle asti.
Eikä koske vain Nissania.
 

HatYai

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
1.1.2014
Joo, ruokalautasen kokoinen heijastin ja yksi halogeenilamppu ;D Nämä pikkusedanit ei ole silmäkarkkia mutta auto sinänsä on ihan onnistunut ja voimalinja toimii hienosti.
 

HatYai

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
1.1.2014
Kävin paikallisilla Nissan sivuilla katselemassa ja tätä Almeraakin saa Nismo-malliversiona...tosin varustelu jääkin sitten vain punaisiin koristeraitoihin yms sälään  ;D

Mutta viikon ajelut ovat sujuneet mukavasti, auton käyttö on ollut varsin vaivatonta ja kaikki varusteet ovat toimineet hyvin. Huomenna palautan kärryn Thai Rent a Carille ja jatkamme matkaa lentäen Bangkokiin.