• Tervetuloa! Uusi foorumi aiheuttaa varmasti paljon tutkimista ja ihmettelyä. Olethan ystävällinen ja tutustut tähän luetteloon:
  • Uudet ja lukemattomat viestit -toiminto ei toimi uudessa foorumissa aluksi oikein, vaan se näyttää lukemattomina kaikki 30 vuorokautta uudemmat viestit. Voit aluksi merkitä kaikki ketjut luetuiksi seuraavalla tavalla. Valitse yläreunan valikosta "Merkitse alueet luetuiksi" ja "Merkitse kaikki luetuiksi" (täppä päällä). Tästä eteenpäin Uudet ja lukemattomat viestit -toiminto toimii oikein.
  • Käyttäjän profiilikuva todennäköisesti näyttää täällä uudella foorumilla jollain tavalla väärältä. Kannattaa siis seuraavaksi tarkistaa ja tarvittaessa vaihtaa oma profiilikuva. On suositeltavaa käyttää kuvaa, joka on vähintään 400x400 pikseliä.
  • Omasta profiilista kannattaa käydä katsomassa ja asettamassa tietosuoja- ja ilmoitusasetukset haluamaksesi.
  • Uudella foorumilla on käytössä kolme erilaista ulkoasua. Voit valita mieleisesä ulkoasun käyttöön joko sivun vasemmasta alareunasta tai oman profiilin asetuksista.
  • Kaiken ollessa kunnossa voit halutessasi päivittää käyttöösi vahvan salasanan ja ottaa kirjautumiseen kaksivaiheisen vahvistuksen (MFA) käyttöön.
  • Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin tästä linkistä
https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Model 3 ja SSCOTY

 • Keskustelun aloittaja Corvike
 • Aloituspäivämäärä
C

Corvike

Vieras
Olen seurannut ihmetellen Tesla - uskovaisten hehkutuksia model 3:sta kuinka se on parempi kuin joku BMW M3. Ei pärjännyt, kun vertailuun laitettiin, vaan sijana oli viimeinen sija yhdessä Cupra Atecan kanssa. Hyvä kun joku luotettava taho näitä vertailuja tekee, että saadaan vähän dataa tueksi.

https://tekniikanmaailma.fi/lehti/14b-2019/tm-vertailu-urheiluautot-scandinavian-sports-car-of-year-2019-radalla-tavataan/

Tämäkin testi tosin tulkittaneen TM: salaliitoksi sähköautoja vastaan, sillä Teslahan on paljon parempi kuin mikään muu. Model 3 performancea ei saisi verrata esim Hyundai i30 performanceen.
 

JiiJii71

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Viestejä
19 452
Turha postaus. Ensinnäkin linkki ei näy kuin tilaajille. Toisekseen tätä vertailua on käsitelty jo sivutolkullla toisessa keskutelun aiheessa. Ehdottaisin lukotusta.
 

ePa

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Viestejä
5 606
JiiJii71 sanoi:
Turha postaus. Ensinnäkin linkki ei näy kuin tilaajille. Toisekseen tätä vertailua on käsitelty jo sivutolkullla toisessa keskutelun aiheessa. Ehdottaisin lukotusta.

Missä ketjussa on juttua SSCOTYstä? 
 

JiiJii71

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Viestejä
19 452
Niin, tämä postaus on Tesla alueella. SSCOTYsta voisi kyllä keskustella jollain muualla aihealueella?