https://www.popvakuutus.fi/asiakaspalvelu/yhteistyokumppaneiden-edut?utm_source=autostadium&utm_medium=banner&utm_campaign=autovakuutus_autostadium_jatkuva&utm_content=autovakuutus_0418

Miten löysit sivuston?

Tulin sivustolle

  • Hakukoneen avulla (Google etc.)

    Ääniä: 15 15,5%
  • VAGarenan kautta

    Ääniä: 71 73,2%
  • Jonkin muun autosivuston kautta

    Ääniä: 6 6,2%
  • Kaverin vihjeen perusteella

    Ääniä: 6 6,2%
  • Sattumalta

    Ääniä: 3 3,1%
  • Jotenkin muuten

    Ääniä: 2 2,1%

  • Äänestäjiä yhteensä
    97

Quality

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
18.12.2013
nimim. MMV kyseli, onko selvitetty, miten sivustolle on löydetty. Tässä voit kertoa, miten itse löysit AutoStadiumin. Erityisesti, jos vastaat vaihtoehdon "Jotenkin muuten" mukaisesti, on toivottavaa, että kerrot, miten.
 
Mikäli tänne on löydetty Googlen kautta, olisi erittäin kiinnostavaa selvittää myös se, mitä etsittiin ja millä hakusanoilla sekä se, että vastasiko Googlen tarjoama linkki tänne hakemaasi tietoa.
 
Yritin Googlella löytää tämän sivuston erilaisilla life style- ja autoiluhakusanoilla. Toistaiseksi näyttää siltä, että tänne on aika vaikea vahingossa löytää. Siihen nähden foorumi on saanut yllättävän paljon jäseniä.
 
Kuulun tasapaksuun valtavirtaan, isoimman palkin mukaan mennään, VAGarenalta,
joka sekin on minulle tavallaan uusi tuttavuus.
Sielläkin tuli oltua vasta viime vuoden maaliskuussa, kun tuli hankittua ensimmäinen VAG-konsernin auto.
 
FB:ssä joku pyysi ehdotti tykkäämään Autostadium sivustosta. Sieltä löysin linkin tänne,mutta ei ollut sivustoa aukaistu viel.
 
Itse löysin tänne ihan sattumalta. En tiennyt foorumista mitään, mutta vagarenalla taisin huomata pienen vinkin jossain ja siitä sitten googlettamalla.
 
Nostetaanpas mielenkiinnosta tämäkin aihe esille! Suurin osa tietenkin vagarenan kautta tänne löytäneitä mutta uutukaiset stadiumilaiset, miten löysitte tänne?
 
Aihetta viimeksi kommentoitu yli kaksi vuotta sitten. Olisi mielenkiintoista kuulla mitä kautta viimeisen parin vuoden aikana Autostadiumille kirjautuneet ovat tänne löytäneet. Anyone?  :)
 
Sama stoori kuin monilla muilla, eli vagarenan kautta. Joskus sieltä etsin keskustelua liittyen Cupraan ja sieltä pomppasi linkki tänne, mistä keskustelua löytyikin aika kivasti.
 
Vagarenan kautta, ensin aluks oli vastarintaa. Mut näiden eräiden perustaja herrojen kommentointia lukenu jo 2010alkaen, niin eihän täältä pois osaa olla.. Ja lepolupin puolella kun ei ole mitään kommentoimista. Niin pitää täällä olla suunapäänä, vaikka välillä herne meneekin nenää  :eek:
 
En enää tarkkaan muista miten löysin tämän foorumin mutta todennäköisesti jollain autosivustolla oli linkki tänne ja hyväksi havaittuani ensin lueskelin foorumia jonkinaikaa ennenkuin sitten rekisteröidyin itsekin :)
 
Pihtiputaan ABC:n miesten vessassa oli seinään kirjoitettu autostadium.fi
 
Trollsten sanoi:
Pihtiputaan ABC:n miesten vessassa oli seinään kirjoitettu autostadium.fi
  ;D
Eiköhän ylläpito oo käyny alkutaipaleella lähikauppojen seinille käyny liimailemassa lappusia missä mainostetaan hyvää foorumia.
 
Nyt kyllä Trollsten huijaa, ei oo pahaa peukkua Pihtiputaalla!  ;D
 
Tilasin Volvo V90:n ja työkaveri vinkkasi, että täällä oli asiallinen threadi aiheesta. Totta tuo turisi.
 
Vagareenalta "siirryin" tänne, koska jotain ihme happeninkiä tapahtui, osa porukasta siirtyi ja käynnisti tämän palstan. Täällä riittä enemmän kirjoittelua ja vagareena tuntuu sisältävän nykyään enemmän vain pelkkää paskaa.
 
Pistäkääs, uudet foorumilaiset, äänestäen, sillä oletan, että tuo nyt esillä oleva jakauma ei enää pidä paikkaansa.
 
VagAreenan kautta aikoinaan aloin seuraamaan tätä palstaa (äänestetty...)
mutta vasta hiljattain sain aikaiseksi liittyä joukkoon.