https://automasa.fi/

Mitä aiheita tai keskusteluja foorumilla jätät lukematta?

juupeli

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Viestejä
16 447
Foorumillahan on monipuoliset mahdollisuudet säätää alueiden, aiheiden, keskustelujen ja toisten foorumilaistenkin näkymistä omien mieltymyksiensä mukaan. Oletko klikannut kaikki näkyviin vai helpotatko silmäilyjäsi vähentämällä tarjontaa viestiketjuista.

Minulle tulee kaikki näkyviin, mutta aina tilanteen mukaan jätän jotkut aiheet lukematta. Koitan ajatella että siellähän ne ovat tallessa odottamassa jos jonain päivänä herääkin mielenkiinto  :D  Joskus käyn lukemassa jotain keskustelua uteliaisuuttani kun joku jo tutuksi tullut foorumilainen on sinne jotain kommentoinut.
 
L

Luppis

Vieras
Uusimmat viestit 50kpl on auki ja muut piilotettuna.
Tulee luettua melko kattavasti mutta vääntö uusista vaggilaisista ei oikein jaksa kiinnostaa ja ne jää useemmiten lukematta koska samoista asioista vääntö jatkunu vuodesta toiseen alan foorumeilla.
 
F

focceristi

Vieras
Avoimin mielin lueskelen kyllä melkein kaikki uudet viestit kaikilta alueilta. Jopa triatlonit ja Pösöjututkin. Joskus näiltä einiinkiinnosta sivuilta löytyy helmiäkin. 25 juttua auki sivulla. Eli en ole rajannut aihepiirejä, tosin useasti tulee jotkut vain klikattua luetuiksi.
 

Penguin

Grand Legend
Liittynyt
25.12.2013
Viestejä
22 345
Käytän ainoastaan näkymää: "Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit."

Tuon kautta näkee uudet aiheet ja voi määritellä kiinnostaako vai ei. Tokihan siellä sitten näkyy paljon niitä aiheita, jotka eivät kiinnosta, tosin sekin vähän vaihtelee, että mikä kiinnostaa milloinkin. Välillä sinne painan merkitse kaikki luetuiksi, eli putsaan pöydän kun listalla roikkuu vaan tarpeettoman paljon aiheita jotka eivät kiinnosta. Tuossa näkymässä kun voisi valita aihekohtaisesti mitkä haluaa piiloon, niin olisi vielä parempi. Toisaalta samalla tavalla käytän aika montaa muutakin foorumia ja hyvin on toiminut.

Ai mitäkö jätän lukematta. Siitä tulisi pitkä lista, eri automallista jätän lukematta jutut sellaisista malleista, jotka eivät minua kiinnosta millään tavalla. Oikeastaan hyvin pitkälti voisi sanoa, että jos minua ei kiinnosta kirjoittaa aiheeseen, niin tuskin luen sitä yhtä kertaa useammin.
 

tuRboman

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
22.12.2013
Viestejä
15 122
Penguinin ansiosta olen lukenut Pösöjuttuja lähes jatkuvasti. Aiemmin en tainnut niitä klikkailla jos tarjolla olikaan. Tapatalkilla lukiessa näyttää aina ekan lauseen viimeisestä kirjoituksesta. Se saattaa vetää puoleensa topicista riippumatta. Eli en kyllä tarkoituksellisesti jätä mitään lukematta. Mutta toki oma mieliaiheet tulee ekana.
 
S

Skriko1

Vieras
Penguin sanoi:
Käytän ainoastaan näkymää: "Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit."

Teen samoin kuin Penguin.
 

tai

Legenda
Liittynyt
23.12.2013
Viestejä
5 246
Edes otsikoita en katso seuraavilta alueilta: Matkustaminen, Slamit, Mamasan.

Muita luen sen mukaan mikä näyttää kulloinkin kiinnostavalta tuossa etusivun uusimpien listassa. 50 otsikkoa mahtuu.

Uusia viestejä tänne tulee päivässä sen verran paljon, etten viitsi selata näkymää "Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit". Muilla vakifoorumeilla se on suosikkinäkymäni.
 

Zasa

Yhdistyksen jäsen
Liittynyt
23.12.2013
Viestejä
8 059
Aika paljon jää aiheita lukematta mitään erikseen mainitsematta. Luen ketjuja joista olen kiinnostunut ja kommentoin. Toisinaan ajankuluksi saatan lukea aihetta josta en ole ollut aikaisemmin kiinnostunut, sieltä saattaakin löytyä uusi aihe jota alan  seuraamaan  :)
 

JakeS

Legenda
Liittynyt
22.12.2013
Viestejä
6 671
Minä jätän lukematta ne asiat mistä en mitään ymmärrä kuten valokuvaus ja ruoanlaitto.
Nykyisin viestejä tulee niin paljon että muutakin jää lukematta. Autoaiheet tutkailen merkistä riippumatta hyvinkin tarkkaan.
 
S

Skriko1

Vieras
JakeS sanoi:
Minä jätän lukematta ne asiat mistä en mitään ymmärrä kuten valokuvaus ja ruoanlaitto.

Meillä on vähän samat aiheet joista emme ymmärrä mitään. Minulla lisäksi älypuhelin- ja tietokonejutut sekä autoihin liittyvät liian tekniset asiat kuten kaiken maailman päivitykset, ohjelmoinnit yms.
 

TT_rex

Klassikkoainesta
Liittynyt
22.12.2013
Viestejä
2 140
Pääsääntöisesti jää lukematta ja osallistumatta seuraaviin aiheisiin:

Auto- ja moottoriurheilu
Valokuvaus
Ruuanlaitto yms.
Luonto ja mökkeily
Moottoripyörä topicit
Pelikonsolit ja pelaaminen
Japsi autot ja muut kaukoidän peltilehmät - ja jenkit.

 

Kjolbye

Sisäänajettu
Liittynyt
14.3.2014
Viestejä
446
Itse luen foorumia pääsääntöisesti etusivun uusimpien viestien kautta. Jotain jää tällätavalla aina välistä mutta niitä kiinnostavia juttuja käyn sitten muistaessani lukemassa.

Itselleni nämä autofoorumit ovat lähinnä työpäivän aikana/jälkeen tapahtuvaa nollausta. Koulutuksen ja työn takia talousasiat kiinnostavat mutta täällä olen joutunut piilottamaan koko osion. Lähinnä ei kiinnostä nähtä tuota miten talous lähtee nousuun topikkia uusien viestien joukossa. Nykyään varsinkin talouslehtien keskustelupalstat alkavat olla täynnä aikamoista oksennusta ja harvasta paikasta löytää asiallista keskustelua. Täällä se on vielä pysynyt asiallisena, mutta silti näillä autofoorumeilla politiikkaa liippaava keskustelu on sitä mitä en halua lukea.

Talousosion alla on muita mielenkiintoisia topikkeja joita luen. Itse laittaisin politiikka/uskonto/yms-jutuille ihan oman alueen jos niitä on pakko jauhaa.
 

Ribbe

Vakiokalustoa
Liittynyt
30.12.2013
Viestejä
660
Helpompi olisi luetella mitä lukee. Täältä yleisten alta katson mitä kirjoitellaan. Samoin urheilun alta katson.